Görüş Bildir
Haberler
Çocuklara Tecavüz Edip Öldüren Seri Katil Marc Dutroux Ailelere Mektup Yazdı: 'Sorularınız Varsa Cevaplayabilirim'

Çocuklara Tecavüz Edip Öldüren Seri Katil Marc Dutroux Ailelere Mektup Yazdı: 'Sorularınız Varsa Cevaplayabilirim'

ozcanmine
31.08.2018 - 14:14 Son Güncelleme: 31.08.2018 - 16:19

Belçika'da, 6 kız çocuğuna tecavüz eden ve 4'ünü de öldüren, bu nedenle 22 yıldır cezaevinde olan Marc Dutroux isimli bir adam, çocukların ailelerine yazdığı mektuplarda 'Sorularınız varsa alabilirim' dedi. Bu ifade aileler tarafından büyük bir öfkeyle karşılandı...

Sekiz yaşında olan iki çocuğu tuttuğu evin bodrumunda aç bırakarak ölüme terk etti.

Sekiz yaşında olan iki  çocuğu tuttuğu evin bodrumunda aç bırakarak ölüme terk etti.

Şu anda 61 yaşında olan Dutroux, 1986 yılında eşi Michelle Martin ile birlikte çocuk kaçırma ve pedofili suçlarından dolayı gözaltına alındı. Cezaevine gönderilen Dutroux, 3 yıl sonra şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. 

Dutroux, daha sonraları 1995 ve 1996 yıllarında altı kız çocuğunu daha kaçırdı.  An Marchal ve Eefje Lambrecks adlı çocukları öldüren Dutroux, henüz sekiz yaşlarında olan Julie Lejeune ve Melissa Russo adlı iki çocuğu da tuttuğu evin bodrumunda aç bırakarak ölüme terk etti.

Duruşmada polisin silahını alıp kaçmaya çalıştı.

Duruşmada polisin silahını alıp kaçmaya çalıştı.

BBC'nin haberine göre, 12 ve 14 yaşındaki iki çocuk Dutroux'un elinden kurtuldu. Kurtulanlar arasında bulunan Sabine Dardenne, mahkemede Dutroux'a 'Beni neden öldürmedin?' diye sordu. 

Mahkeme sırasında ortaya çıkan bilgilere göre, Dutroux'un da aralarında bulunduğu bir pedofili çetesinin olduğu öğrenilirken, dava sırasında polisin de olayın üstünü örtmeye çalıştığı iddiaları yer aldı.

Diğer bir yandan, Dutroux, duruşma esnasında bir polisin silahını alıp kaçmaya çalışınca bazı bakanlar görevlerinden istifa etti.

Erken tahliyeden yararlanmak için çocukların ailelerine mektup gönderdi ve "Sorularınız varsa alabilirim" yazdı.

Erken tahliyeden yararlanmak için çocukların ailelerine mektup gönderdi ve "Sorularınız varsa alabilirim" yazdı.

Eski karısının 2012 yılında hapisten çıkmasının ardından erken tahliye talebinde bulunan Dutroux, çocukların ailelerine mektup gönderdi. Julie Lejeune'nin babasının Facebook üzerinden yaptığı paylaşıma göre Dutroux mektupta şöyle demişti: 'Amacım yaralarınızı yeniden açmak değil. Aksine yaralarınızın iyileşmesine mütevazı bir katkıda bulunmak istiyorum. Sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.'

"23 yıldan sonra artık bu maskaralığa son verilmeli!"

"23 yıldan sonra artık bu maskaralığa son verilmeli!"

Belçika basınının verdiği bilgilere göre, Marc Dutroux'un erken tahliyeden yararlanabilmesi için belli başlı şartları yerine getirmesi lazım. Bu şartlardan bazıları da mağdur ailelere bağlı. 

Kurbanların ailelerinden olan Eefje'nin babası Jean Lambrecks , Dutroux'un kendilerine mektup yazacağını kızının cenazesinin yıl dönümünde öğrendiğinde çok şaşırdığını, kendilerine duygusal işkence yapıldığını söyledi. 

Aynı zamanda Art'ın babası, Paul Marchal  '23 yıldan sonra artık bu maskaralığa son verilmeli.' dedi. 

Melissa'nı babası Gino Russo ise Dutroux'u affetmesinin mümkün olmadığını belirterek 'Onu Tanrı'ya havale ediyorum' dedi.

Diğer kurbanların aileleri ise, kendileriyle 'dalga geçildiğini' ve Dutroux'un erken tahliyesinin söz konusu bile olamayacağını belirtti.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nanny

Ömür boyu, her bir santimetresi süngerle kaplı 2 metrekarelik bir hücrede tutacaksınız bunları. Yaşamalarına yetecek kadar yemek verecek ve hiçbir şey yapmal... Devamını Gör

Bir de amacım yaranızı deşmek değil demiş ruh hastası. Ne soracak insanlar? kızıma nasıl tecavüz ettin, öldürürken ne hissettin mi? bir de erken tahliye iste... Devamını Gör

col_pengueni1

Yüzsüzlük mü desem, pişkinlik mi, yavşaklık mı? Ben burada okurken sinirlerim hopladı, aileleri hayal edemiyorum