Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Ahlatlıbel'de Bir Araya Geldi

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Ahlatlıbel'de Bir Araya Geldi

 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener bugün Ankara'da bir araya geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu 19.33'te tesise giriş yaptı

Kılıçdaroğlu 19.33'te tesise giriş yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir araya geldi. İki liderin görüşmesi Ankara'da Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleşiyor.

Kılıçdaroğlu, görüşmenin yapılacağı Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'ne saat 19.33'te giriş yaptı. Kılıçdaroğlu'nun tesise girmesinden yaklaşık 10 dakika sonra Akşener de tesise geldi.

6'lı Masa'nın toplandığı ilk yer

6'lı Masa'nın toplandığı ilk yer

Ahlatlıbel, altı siyasi partinin bir araya gelerek oluşturduğu ve kamuoyunda 'Altılı Masa' olarak bilinen toplantıların ilkine ev sahipliği yapmıştı.

İkili arasında gerilim yaşanmıştı

İkili arasında gerilim yaşanmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu; Akşener'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili “İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz” sözlerine, “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır” şeklinde karşılık vermişti.

Akşener ise “Böyle bir durum yok. Benim söylediğim adaylık tespiti, o tespit konusunda herkes hür ve bağımsız…” yanıtını vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
5
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Corto Maltese

"Kılıçdaroğlu 19.33'te tesise giriş yaptı". "giriş yaptı" ne demek? Bari siz doğru kullanın Türkçeyi. Türkçesi; "Kılıçdaroğlu 19.33'te tesise girdi"

sifrem1234

Duyar oğlu duyar mekana giriş yaptı. Ulan memleket elden gidiyor dert ettiğiniz şeylere bakın ya 😂

Emre Emre

who will pay the bill

Sigurd

Aday seçip hedef gösterdiklerinde karşı taraf tüm güçleriyle bi karalama kampanyası yapacak ve yargılama yolları arayacak, şuan tek yapabildikleri tüm pisli... Devamını Gör