Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Gençlere: ‘Polis Değil Sütçü Diyeceksiniz’

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Gençlere: ‘Polis Değil Sütçü Diyeceksiniz’

ismail kahraman
16.09.2022 - 21:01 Son Güncelleme: 16.09.2022 - 21:11

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB’nin açılışında konuştu. ‘Adaletin karşısında duran yargıçlardan hesap soracağız’ diyen Kıluçdaroğlu, gençlere de seslenerek ‘kapınıza polis değil, gelse gelse sütçü gelecek’ ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

‘Adalete karşı gelen çeteye dahildir’

‘Adalete karşı gelen çeteye dahildir’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Büyükçekmece Sahil Düzenlemesi ve E-5 Yan Yolu Düzenlemesi Açılış Töreni'ne katıldı. 

ANKA’nın haberine göre; Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

“Sakın ola kavga etmeyin, sakın ola, sabırlı olun. Beraber oturup konuşurken sabrın ne kadar değerli olduğunu bileceksiniz. Sandığı bekleyeceğiz. Tahrikleri kapılmayın. Tahriklere kaptırmak için pek çok şey yapacaklar. Sabırla bekleyeceğiz. En güzel örneği İstanbul’dur. Ekrem Başkan seçildi, hakimler ve Yüksek Seçim Kurulu toplandı ve bir karar aldı. Efendim aynı zarfın içine konulan 4 oydan birisi yanlış, üçü doğrudur. Nereden biliyorsun? Onlara çete dediğim için; benim için tazminat davası açtılar. İstediğiniz kadar açın, adalete karşı duran her yargıç çetenin bir unsurudur.”

‘Hepsinden hesap soracağız’

‘Hepsinden hesap soracağız’

“Siz bir yerden talimat alıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal ettirmek için dört oydan birisini geçersiz sayıp üçünü geçerli sayıyorsanız siz gerçek anlamda yargıç değilsiniz, bir yerden talimat alıyorsunuz. Günü gelecek, ben o yargıçlara da bunu soracağım. Kimse endişelenmesin. Kimse kendisini dayım var, yandaşım, Cumhurbaşkanım, Bakanım var demesin. Adalet neyi gerektiriyorsa adaletin gereğini yapacağız. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz, şeytandır. Bütün haksızlıkların üstüne gideceğiz.”

‘Sabahın köründe kapınız çalınırsa gelen polis değil, sütçüdür diyeceksiniz’

‘Sabahın köründe kapınız çalınırsa gelen polis değil, sütçüdür diyeceksiniz’
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

“Gençlere de biz sözüm var. Sevgili gençler, sakın umutsuzluğa kapılmayın. Baskıları biliyorum. Tweet attınız diye annelerinizin, babalarınızın zaman zaman sizi uyardığını da biliyorum. Hiç endişe etmeyin. İktidarımızda çok rahat bizi eleştirebileceksiniz. Özgürce eleştirebileceksiniz. Sabahın köründe bir kişi sizin kapınızı çalıyorsa o gelen bir polis değil mutlaka bir sütçüdür diyeceksiniz. Size bu güvenceyi de biliyoruz. Genç arkadaşlarım, ülkenin kaderini belirleyecek sizlersiniz. Sandığa gidip ilk kez oy kullanacak 7, 7.5 milyon genç arkadaşım, Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan sizlersiniz. Sizler, demokrasi aşıkları olarak sandığa gidip Türkiye’nin kaderini belirleyeceksiniz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
18
10
7
3
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

ülkede düzeltilecek o kadar çok şey var ki. ekonomi, eğitim, hukuk.. o kadar düzgün insanların gelmesi gerekiyor ki ülkenin başına. tüm bakanların, vekilleri... Devamını Gör

Yaren Otlatıcı

Sana oy verenin elini kırsınlar

Hoess

Sen verme

Berzan Araz

Ben Kılıçdaroğlunun aday olmasını istiyorum ve ona güveniyorum.Siz de ona oy verin.Oyunuzu kullanın sandığa mutlaka gidin.Ülkemiz daha fazla bu şekilde yönet... Devamını Gör