Görüş Bildir
Haberler
Karnı Burnunda Hallerini Ölümsüzleştiren Ünlü Kadınların Birbirinden İddialı 17 Hamilelik Pozu

Karnı Burnunda Hallerini Ölümsüzleştiren Ünlü Kadınların Birbirinden İddialı 17 Hamilelik Pozu

Nurseda Gerek
23.07.2021 - 01:18 Son Güncelleme: 23.07.2021 - 11:06

Anne olmak çoğu kadının deneyimlemek istediği bir duygu. Değişen hormonlar, büyüyen bir karın ve bir anda iki kişi olmak... Bu hisleri yaşayan kadınlar deneyimledikleri duyguları ölümsüzleştirmek için birbirinden etkileyici fotoğraf çekimlerine imza atıyor. Tabii bir de bu işin ünlü camiası var ki oldukça dikkat çekici! Son yıllarda anne olan ünlü isimler hamilelik pozlarıyla adeta gözlerden kalpler çıkmasına neden olan çekimlere imza attı. Gelin yerli yabancı ünlü kadınların hamilelik pozlarını birlikte keşfedelim. 😍👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halsey

1. Halsey

Türk senarist Alev Aydın'la olan birlikteliğinden hamile kalan ABD'li şarkıcı Halsey, geçtiğimiz gün ilk bebeğini kucağına aldı. Halsey ocak ayında hamileliğini duyurduğu bu fotoğrafları 'Sürpriz' notuyla paylaştı.

2. Cardi B

2. Cardi B

Ünlü rap sanatçısı Cardi B, 2017 yılında evlendiği eşi Offset'ten Kulture adına bir kız çocuğuna sahip. Ünlü sanatçı geçtiğimiz aylarda ikinci bebeğine hamile olduğunu Instagram üzerinde paylaştığı bu fotoğraf ile duyurdu! 🤩

3. Katy Perry

3. Katy Perry

Ünlü şarkıcı Katy Perry, 2016 yılından beri aşk yaşadığı İngiliz oyuncu Orlando Bloom ile 14 Şubat 2019 yılında nişanlandı. Ünlü çift pandemi nedeniyle düğünlerini bir müddet erteledi fakat bu sürede kızları Daisy Dove Bloom dünyaya geldi. Perry, hamile olduğunu klip çekiminde açıklamıştı!

4. Sinem Kobal

4. Sinem Kobal

2016 yılında kendi gibi oyuncu eşi Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, geçtiğimiz yıl hamilelik pozlarını kendi evinin bahçesinden paylaştı.

5. Gigi Hadid

5. Gigi Hadid

Ünlü model Gigi Hadid, geçtiğimiz yıl sevgilisi ünlü şarkıcı Zayn Malik ile bebek beklediğini duyurdu. Şimdilerde taze anneliğinin tadını çıkaran güzel model, bebek beklediği dönemi 'Karnımda minik bir melek büyüyor' sözleriyle tanımlayarak, sevenlerini bir hayli etkiledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öykü Karayel

6. Öykü Karayel

2016 yılından beri birlikte olan oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo 2018 yılında nikah masasına oturdu. Ünlü çift, bu yıl 'Roman' adını verdikleri bebeklerini kucaklarına aldı. Genç oyuncu Karayel, hamileliği boyunca birbirinden eğlenceli pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerini mutlu etti!

7. Emily Ratajkowski

7. Emily Ratajkowski

Ünlü model Emily Ratajkowski, 2019 yılında eşi Sebastian Bear-McClard ile dünya evine girdi. Güzel model Ekim 2020'de bir dergi kapağında yer alarak hamile olduğunu duyurmuştu. Ratajkowski, hamileliği boyunca pek çok poz paylaştı ve tüm anlarını ölümsüzleştirdi.

8. Fahriye Evcen

8. Fahriye Evcen

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 2017 yılında Burak Özçivit'le dünyaevine girdi. Ünlü çift 2019 yılında 'Karan' adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı. Güzel oyuncu Evcen ise sosyal medya hesabından hamileliği boyunca bu pozu ile konuşuldu.

9. Sophie Turner

9. Sophie Turner

Game of Thrones dizisi ile tanınan güzel oyuncu Sophie Turner, şarkıcı eşi Joe Jonas ile 2019 yılında dünyaevine girdi. Çift, 2020 yılında ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Güzel oyuncu Turner'ın bu sade hamilelik pozu ise sosyal medyada bir hayli konuşuldu!

10. Hazal Kaya

10. Hazal Kaya

Oyuncu Çift Hazal Kaya ve Ali Atay, 5 yıllık beraberliklerinin ardından 2019 yılında dünyaevine girdi. Çiftin kısa bir süre sonra 'Fikret Ali' adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Doğum öncesi hamile pozlarıyla büyüleyen Hazal Kaya, paylaştığı bu fotoğraf ile adeta gözlerden kalpler çıkmasına neden oldu! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Elsa Hosk

11. Elsa Hosk

İsveçli model Elsa Hosk, 2015 yılından beri birlikte olduğu iş insanı Tom Daly ile ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Geçtiğimiz aylarda ebeveyn olan çift, kızlarına 'Tuuli' adını verdi. Güzel model, hamileliğini ölümsüzleştiren pozlarla belki de en çok konuşulan isim oldu.

12. Bergüzar Korel

12. Bergüzar Korel

Oyuncu Bergüzar Korel ve oyuncu eşi Halit Ergenç, 2009 yılında nikah masasına oturmuştu. İki çocuk sahibi çift, geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeği bekledikleri haberini paylaştı.

13. Chiara Ferragni

13. Chiara Ferragni

Fenomen Chiara Ferragni geçtiğimiz aylarda ikinci bebeğini kucağına aldı. İtalyan rapçi eşi ile bir oğulları bulunan çift, yeni doğan bebeklerine 'Vittoria' adını verdi. 23 milyonluk bir sosyal medya hesabına sahip fenomen güzel, sık sık hamile pozlarını takipçileri ile paylaştı.

14. Rose Leslie

14. Rose Leslie

Game of Thrones setinde tanışmalarının ardından evlenen Rose Leslie ve Kit Harington, şubat ayında ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Rose Leslie hamilelik pozlarını bir dergi ile ölümsüzleştirerek, sevenleri ile paylaştı!

15. Emma Roberts

15. Emma Roberts

Oyuncu Emma Robets ve sevgilisi Garret Hedlund, geçtiğimiz yıl sonu ilk kez ebeveyn oldu. Çift dünyaya gelen oğullarına 'Rhodes' adını verdi. Güzel oyuncu Roberts hamilelik döneminde pozlarını dergiler aracılığı ile paylaşan ünleler arasında yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ashley Tisdale

16. Ashley Tisdale

Güzel şarkıcı Ashley Tisdale, geçen sene sosyal medya hesabında paylaştığı bir seri ile anne olacağı haberini sevenleri ile duyurdu. Şimdilerde taze anne olan güzel şarkıcı, hamile pozlarını dergi çekimleri ile ölümsüzleştirdi.

17. Karolina Kurkova

17. Karolina Kurkova

Çek model Karolina Kurkova, geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeğini kucağına aldı. Güzel model üçüncü kez anne olurken, bir diğer yandan hamile pozlarıyla konuşulmaya devam eden isimler arasında yer alıyor. 

Siz en çok hangi ünlünün hamilelik pozunu beğendiniz? Yorumlarda buluşalım...

Bonus: Demi Moore 1995 yılında çıplak bir şekilde hamile pozu veren ilk ünlü kadın!

Bonus: Demi Moore 1995 yılında çıplak bir şekilde hamile pozu veren ilk ünlü kadın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
50
35
19
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?