Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü İsimlerin Güzellik Sektöründe Ses Getiren Ünlü Markaları

Dünyaca Ünlü İsimlerin Güzellik Sektöründe Ses Getiren Ünlü Markaları

Nurseda Gerek
11.07.2021 - 09:45

Son yıllarda artan güzellik tutkusu adeta tüm sanat camiasına sektör değiştirtti. Dünyanın tanıdığı ünlü isimler, son yıllarda hızla güzellik sektöründe yepyeni işlere imza atmaya başladı. Her geçen gün yenilenen ve yerini daha da kalıcı hale getiren kozmetik sektörü, birbirinden iddialı girişimlerle ses getirmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi Rihanna, Kylie Jenner, Madonna ve benzeri birçok ünlü adeta sektör değişikliğine gitti ve kendi güzellik markasını kurdu. Peki, kaç ünlü ismin güzellik markası olduğunu biliyor musunuz? Sandığınızın aksine pek çok ünlü isim güzellik sektöründe kalıcı işlere imza attı. Gelin hangi ünlü ismin, hangi kozmetik markasının sahibi olduğunu birlikte inceleyelim. Buyurun içeriğimize!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rihanna- Fenty Beauty

1. Rihanna- Fenty Beauty

Rihanna yaptığı her işin hakkını sonuna kadar veren bir isim! O  işlerden biri de 2017 yılında kurduğu Fenty Beauty. Soyadını taşıyan güzellik markası, kapsamlı ürün seçenekleriyle tüm dünya tarafından büyük beğeni topladı. Her cilt rengine uygun ürün seçenekleri ve standart güzellik algılarını yıkan mottosuyla, yılların deviremediği sektörün değişmesinde önemli roller üstlendi.

2. Kylie Jenner- Kylie Cosmetics

2. Kylie Jenner- Kylie Cosmetics

İddialı görünümü ve gösterişli makyaj modelleriyle sosyal medyayı sallayan Kylie Jenner, 2015 yılında kendi makyaj markasını kurdu. Dudak kitleriyle görücüye çıkardığı markası adeta rekordan rekora koştu! Neredeyse tüm makyaj camiası tarafından denenen Kylie Cosmetics dudak kitleri, büyük satış rakamları elde edince, Kylie Cosmetics de her geçen gün büyümeye deva etti.

3. Kim Kardashian - KKW Beauty

3. Kim Kardashian - KKW Beauty

Kim Kardashian, dikkat çekici makyaj modelleriyle tanınan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim özellikle yüzüne uyguladığı sert kontürlerle fazlasıyla konuşuluyor. Bu nedenle KKW Beauty, diğer kozmetik ürünlerinin yanı sıra kontür ve vücut simleriyle dikkat çekiyor. Markanın bir diğer dikkat çeken ürünü ise concealerlardan oluşuyor.

4. Madonna - MDNA Skin

4. Madonna - MDNA Skin

Madonna MDNA Skin markasıyla, farklı ve gelişmiş teknolojisiler aracılığıyla üretilen etkili cilt bakım ürünlerini raflarda sergilemeye devam ediyor. Yıllara meydan okuyan dünyaca ünlü yıldız, yaşlanma karşıtı ürünlerini yenilikçi formüllerle piyasada tutmaya özen gösteriyor.

5. Miranda Kerr - Kora Organics

5. Miranda Kerr - Kora Organics

Miranda Kerr, hayatının her alanında sağlıklı yaşamayı seven biri. Hal böyle olunca kendi markasını da tamamen organik ürünlerle oluşturması sevenlerini hiç şaşırtmadı! Güzel manken 2009 yılında kurduğu Kora Organics ile organik makyaj ve cilt bakım ürünleri alanında yenilikçi işler yapmaya devam ediyor. Güzel mankenin kurduğu Kora Organics, temiz içeriği sayesinde çok kez ödüllü ürünlere imza attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Selena Gomez- Rare Beauty

6. Selena Gomez- Rare Beauty

Selena Gomez tarafından kurulan Rare Beauty her cilt tipinin için kendini sevme prensibiyle ilerliyor ve tüm ürünlerini bu amaç doğrultusunda piyasaya sürüyor. Canlı bitişler, sade renkler ve ışıltıların yoğun olduğu Rare Beauty ürünleri, güvenilir bir marka olarak raflarda yerini alıyor.

7. Lady Gaga - Haus Beauty

7. Lady Gaga - Haus Beauty

Çok renkli ve dikkat çekici makyaj görünümünü markasına taşıyan ünlü şarkıcı Lady Gaga, güçlü yönünü markasına yansıtıyor. 2019 yılında Gaga tarafından piyasaya sürülen marka, cesur makyajlar için iddialı seçimler sunuyor.

8. Millie Bobby Brown- Florence by Mills

8. Millie Bobby Brown- Florence by Mills

'Stranger Things' dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown, kendi neslinin gençlerine hitap eden bir markayı piyasa sürdü! Z kuşağının gözünden bakan genç yıldız, genç ve dinamik bir güzellik markasını hayata geçirdi. makyaj ve cilt bakım ürünlerinin yer aldığı marka sadece Z kuşağının değil, aynı zamanda güvenle her yaştan insanın kullanabileceği ürün gruplarına da yer veriyor.

9. Jessica Alba - Honest Beauty

9. Jessica Alba - Honest Beauty

Uzun yıllardır yürüttüğü makyaj markasını yönetmeye devan eden güzel yıldız Jessica Alba, her röportajında etik değerler çerçevesinde çalıştıklarının altını çiziyor. 2011 yılında kurulan Honest Beauty, yüksek performanslı makyaj ve cilt bakım ürünleriyle raflarda yerini alıyor. Güvenli ve temiz içerikli bir makyaj markası arayışındaysanız, Honest Beauty'e göz atmanızı öneririz.

10. Cindy Crawford - Meaningful Beauty

10. Cindy Crawford - Meaningful Beauty

İleri yaşına rağmen sağlıklı görünümünü her daim korumayı başaran süper model Cindy Crawford, güzellik sırlarını kendi markası ile dünyaya tanıtıyor. Olgun ciltler için pek çok etkili ürünü piyasa sunan Meaningful Beauty, sıkılaştırıcı serumlarıyla etkili ürün formüllerini göz önüne koyuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gwyneth Paltrow - Goop

11. Gwyneth Paltrow - Goop

Lifestyle bir internet sitesinin sahibi olan Gwyneth Paltrow, aynı zamanda kendi internet sitesinden makyaj ve cilt bakım ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Satışa sunduğu tüm ürünlerin temiz içerikli ve güvenilir olmasına dikkat eden ünlü yıldız, diğer güzellik markalarıyla da ortak projeler yapmaya devam ediyor.

12. Paris Hilton- ProDNA

12. Paris Hilton- ProDNA

Paris Hilton, 2018 yılında ProDNA adını verdiği cilt bakım markasını piyasaya sürdü. Sosyetik yıldız kendi markasının en iyi formülizasyonu elde etmesi için bilim insanlarıyla çalıştı. ProDNA markasının en popüler ürünü ise altın cilt bakım maskelerinden oluşuyor.

13. Drew Barrymore - Flower Beauty

13. Drew Barrymore - Flower Beauty

Drew Barrymore, kendi makyaj rutinini baz alarak oluşturduğu markasını 2013 yılında piyasaya sürdü. Canlı cilt tonlarıyla hafif makyaj görünümünü bir arada sunan Flower Beauty, uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 

Siz ünlü isimlerin markaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

14.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
5
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın