Görüş Bildir
Haberler
Bir Dönem Kızıl Saçlarıyla Ortalığı Yangın Yerine Çeviren Ünlü Kadınlar!

Bir Dönem Kızıl Saçlarıyla Ortalığı Yangın Yerine Çeviren Ünlü Kadınlar!

Nurseda Gerek
04.07.2021 - 08:45

Her kadın ara ara kızıl olma ihtimalini düşür. Dikkat çekici ve cesur bir saç rengi olan kızıl içinse biraz cesaret gerekir. Ekranların sevilen yüzleri ise kızıl saçı taşıdıkları her halleriyle sevenlerini anbean büyüledi. Onlar hep alev kızılı saçlarıyla kaldı aklımızda! Bir dönemin efsane kızıl saçlı kadın ünlüleri, her halleriyle adeta yakıp geçmişti. Şimdilerde farklı saç renkleriyle ekranlara çıkan ünlü güzeller, bakın yıllar önce efsanevi kızıl saçları nasıl taşıdı! Hafızalarımıza mıh gibi kazınan isimlerin, birbirinden etkileyici kızıl saçlı hallerini sizler için bir araya getirdik. Gelin kızıl tonlarının en yakıştığı ünlü isimleri birlikte inceleyelim. Birbirinden etkileyici kızıllar için hazırsanız, o zaman buyurun içeriğimize!

Dikkat: Bu içerik saç boyatma isteğinizi arttırabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nicole Kidman

1. Nicole Kidman

Yıllardır değiştirmeden kullandığı sarı saçları her ne kadar ona çok yakıştırsak da Kidman, tam bir kızıl kadını! Ünlü oyuncu Nicole Kidman, uzun yıllar kızıl saçlarıyla adeta baş döndürdü. Sık sık kahkül ve perçem deneyen yıldız, kızıl saçlarını kahküllü bir görünümle kullanmayı tercih etmişti...

2. Emma Stone

2. Emma Stone

Kariyerine ilk başladığı yıllarda oldukça farklı bir saç rengiyle karşımıza çıkan Emma Stone, birkaç sene içinde kızıl saçlı haline evrildi. Hafızalara kazınan kızıl saçlarını bir süre sonra radikal bir kararla sarı yapan yıldız, ardından kendi rengine dönüş yaptı. Şimdilerde sarı ve kızıl rengi arasında git gel yapıyor!

3. Lindsay Lohan

3. Lindsay Lohan

Yıllardır çalkantılı hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Lindsay Lohan da uzun yıllar sarı saçlarıyla ekranlarda yer aldı. Lohan da diğer ünlü güzellerimiz gibi uzun yıllar kızıl saç kullanarak, hafızalarımıza kazınmış isimler arasında yer alıyor.

4. Elçin Sangu

4. Elçin Sangu

Kariyer hayatına başladığı ilk yıllarda saç rengiyle dikkat çeken güzel oyuncu Elçin Sangu, uzun yıllar sonra saç rengini değiştirerek herkesi şaşırtmıştı. Uzun, dikkat çekici kızıl saçlarına alıştığımız güzel oyuncu kısa bir dönem saçlarını kumral yaptı. Şimdilerde tekrar kızıla dönen güzel oyuncu, ülkemizin en etkileyici kızıl kadınları arasında yer alıyor!

5. Amy Adams

5. Amy Adams

Amy Adams da uzun yıllar sarı ve kızıl renkleri arasında gidip gelmiş oyuncular arasında yer alıyor. Fakat güzel oyuncu, uzun yıllar kullandığı uzun, dalgalı kızıl saçlarıyla hafızalarımıza kazındı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Meryem Uzerli

6. Meryem Uzerli

Onu tanıdığımızda saçları alev kızılıydı! Kendisi kadar saç rengiyle de ünlenen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, uzun yıllar kızıl saçlarıyla ekranlarda boy gösterdi. Şimdilerde sarı uzun saçlarıyla paylaşımlar yapan güzel oyuncu, bir dönem her Türk kadının kızıl saçlı olmasına sebep oldu!

7. Gillian Anderson

7. Gillian Anderson

O da bir kızıl bir sarışın olan ünlülerden! Gillian Anderson yüzüne yakışan kızıl saçlarıyla bir dönem oldukça saçlarıyla konuşulan isimler arasında yer alıyor. Çoğu ünlü güzelimiz gibi o da uzun yıllardır saçlarını sarı kullansa da kızıl saçları dün gibi aklımızda!

8. Mine Tugay

8. Mine Tugay

Her ne kadar bir dönemin kızıl kadınlarını konuşsak da kızıl saçlı kadın ünlülerin konuşulduğu bir yerde Mine Tugay'dan bahsetmeden geçemezdik! Bir dönem kahverengi saçlarıyla ekranlarda olan güzel oyuncu, uzun yıllardır kızıl saçlarıyla baş döndürüyor.

9. Julianne Moore

9. Julianne Moore

Kızıl saç denince akla hemen o geliyor! Julianne Moore efsanevi kızıl saçlarıyla bir dönemin ikonik kadınları arasında yer alıyor. Duru güzelliği, naif yüzü ve kızıl saçlarıyla tam bir kızıl kadını olarak listemizde yer alıyor!

10. Sophie Turner

10. Sophie Turner

Game of Thrones dizinde kızıl saçlarıyla ekranlarda yer alan Sophie Turner, kızıl saç rengini taşıyabilen ender kadınlar arasında yer alıyor. Gözümüz onu kızıl görmeye her ne kadar alışsa da şimdilerde anne olan güzel yıldız, sarı saç rengini kullanmayı tercih ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Angie Everhart

11. Angie Everhart

Efsanevi kızıl kadınlar listelerinin olmazsa olmazları arasında yer alan ünlü manken ve oyuncu Angie Everhart, kızıl saçlarıyla hafızlara kazınmış isimler arasında yer alıyor.

12. Julia Roberts

12. Julia Roberts

Julia Roberts açık kahve, koyu kahve, sarı tonları, kumral ve kızıl olmak üzere birçok farklı saç rengi ile karşımıza çıktı. Julia Roberts denince akla gelen gür, kıvırcık ve hafif kızıl hafif kumral saçlarıyla, bir dönem oldukça konuşuldu.

13. İrem Sak

13. İrem Sak

Ünlü oyuncu İrem Sak, bir dönem kullandığı kırmızıya dönük kızıl saçlarıyla hafızalarımıza kazındı! Şimdilerde kumral tonlarında bir saç rengi kullanan güzel oyuncu, kızıl rengini taşıyabilen oyuncular arasında yer alıyor.

14. Emma Roberts

14. Emma Roberts

Her ne kadar adını söylediğimizde akılımıza koyu kumral ya da açık sarı gel de Emma Roberts, bir dönem kızıl saçlarıyla oldukça büyük beğeni toplamıştı. Şimdilerde yine sarı uzun saçlarına dönse de kızıl saç Roberts'a bir hayli yakışıyor!

Bonus: Gigi Hadid!

Bonus: Gigi Hadid!

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
5
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın