Görüş Bildir
Haberler
2021 Yazında Herkesi Saçlarınızla Etkileyeceğiniz Birbirinden İddialı Trend Saç Stilleri

2021 Yazında Herkesi Saçlarınızla Etkileyeceğiniz Birbirinden İddialı Trend Saç Stilleri

Nurseda Gerek
03.06.2021 - 08:45

Herkesin iple çektiği yaz aylarına gelindiğinde kafalar biraz karışmış olabiliyor. Özellikle sıcaktan dolayı yaz aylarında saç yapma konusunda epey sıkılabiliyoruz. 2021 yazında ise daha özgür ve eğlenceli saçlarla karşılaşacağımızı söylemekte fayda var. Rahat saçlarla gündüzlerimizi doldururken, yaz akşamlarında sıkı at kuyrukları ya da ensede topuz modelleriyle sık sık karşılaşacakmışız gibi görünüyor. Gelin bu yazın trend saç modellerini birlikte keşfedelim! 😍

Dikkat bu içerik sizi bir anda kuaför koltuğuna oturtabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Balon örgüler🤩

1. Balon örgüler🤩

Bir anda değiştirdiği saç rengiyle herkesi şaşırtan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde alışkın olduğumuz sarı saçlarını bir anda kızıla boyadı! Ne yapsa yakışan ünlülerden olduğu için hemen hemen herkes onu böyle görmeye alıştı. Yine geçtiğimiz günlerde balon örgü saç modeliyle gözlerimizden kalpler çıkartan güzel model, 2021 yazında balon örgülerle dolaşmamıza sebep olacak gibi! Klasik örgülerden biraz uzaklaşarak, balon örgülerin eğlencesine kapılabilirsiniz. Uğraşılmamış bir yaz stilinin tamamlayıcısı olacak balon örgüler ile tarzınıza hem eğlence hem de cool bir görünüm katabilirsiniz.

2. Lob kesim 😍

2. Lob kesim 😍

Geçtiğimiz yıllarda artan kısa saç modelleri arasında en sık karşılaştığımız ve kesinlikle en sevilenlerden biri lob kesimler oldu. Neredeyse birçok ünlü isim tarafından da tercih edilen lob kesimin ikonikleşmiş ismi ise bizce Kim Kardashian! Ferah görüntüsü, rahat kullanımı ve şık duruşuyla lob kesimler 2021 yazında da bizlerle olacak. Sade ama etkileyici bir saç modeli olarak karşımıza çıkan lob kesimler, neredeyse her saç rengine çok yakışıyor! Yazın bunaltıcı sıcaklarında rahat etmek isteyenlerin ama aynı zamanda saçım çok da kısalmasın diyenlerin tercihi kesinlikle lob kesim olmalı!

3. Perde kahkül ile çekiciliğinizi ortaya çıkarın!

3. Perde kahkül ile çekiciliğinizi ortaya çıkarın!

Sürekli bir kahkül kestirme isteği duyuyor ama bir türlü cesaret edemiyorsanız perde kahkül tam size göre! 70'li yılların gözde kahkül modeli perde kahküller 2021 yazında ve sonrasında da bizimle olacağa benziyor. Yüzünüzün yanlarına doğru rahat bir duruş sergileyen perde kahküller alnınızın ortasını açıkta bırakarak, rahat ve havalı görünmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda yaz sıcaklarında hafif ve bir o kadar kullanışlı haliyle perde kahkül, zahmetsiz ama stil sahibi bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacak!

4. Ariana Grande ile ikonikleşmiş tepeden toplanmış at kuyruğu saçlar🤩

4. Ariana Grande ile ikonikleşmiş tepeden toplanmış at kuyruğu saçlar🤩

Rahat toplanmış saçların yerini sıkı toplanmış saçlar alıyor! Ariana Grande ile bütünleşmiş tepeden toplanmış sıkı at kuyrukları, 2021 yazında en çok tercih edilecek saç stilleri arasında yer alıyor. Tek bir lastik toka yardımıyla hem 2021 yaz trendine uyum sağlayabilir hem de yüzünüzde sıkı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Sıkı toplanan saçların yüzünüzü gerdirme şekli kalbinizi fethedebilir! Ariana Grande'nin güçlü at kuyruğu saçını elde etmek için bir saç spreyi ve güçlü bir lastik tokaya sahip olmanız yeterli!

5. Upuzun saçlar tekrardan bizimle!

5. Upuzun saçlar tekrardan bizimle!

Ya çok uzun ya çok kısa! Şimdilerde orta halli saçlar pek de revaçta değil. Bir dönemin favori saç modellerinden biri olan Rapunzel gibi uzun saçlar, 2021 yılının da favorisi! Birçok ünlü isim arasında yaygınlaşan bu trend, 2021 yaz aylarında en sık karşılaşacağımız saç stilleri arasında yer alıyor. Saç kestirmek kadar kolay ulaşılamayan uzun saçlar için biraz emek gerekiyor. Yok ben bekleyemem bu yaz geçer gider diyorsanız, ekleme saçlar eşliğinde hızlı ve kullanışlı uzun saçlara sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mullet saçlar😳

6. Mullet saçlar😳

Asi ve çekici bir görünüm için tercih edebileceğiniz farklı bir stil arıyorsanız mullet tam size göre! Cesur saç kesim modelleri arasında yer alan bu model, 2020 yılının son aylarında hayatımıza girdi ve bir süre daha kalacağa benziyor. Özellikle ünlü simalar arasında çok tercih edilen mullet model kesim Miley Cyrus, Rihanna gibi dikkat çekici isimler tarafından kullanılıyor. Özgün ve çekici olduğunu düşündüğün stilini mullet ile tamamlayabilir, 2021 yazının en cool ismi sen olabilirsin!

7. Doğal dalgalar yaz akşamlarının gözdesi olmaya aday.👌

7. Doğal dalgalar yaz akşamlarının gözdesi olmaya aday.👌

Uzun bir süredir doğal dalgalı saçları kullanıyor ve çevremizde görüyoruz. Bazı şeyler hiç değişmez diyerek, 2021 yazında da doğal dalgalı saçların bizimle olacağını ön görüyoruz. Özellikle aslan yelesini andıran bir görüntü neredeyse her kadının hayalidir. Yaz aylarında çok rahat kullanılmasa dahi görüntüsü ile her dönemin favori modeli olarak, bu yazında favorisi olacağı kesin! Karakteristik bir stilin olmazsa olmazı doğal dalgalar ile yazın tadını çıkarırken, stilinizden ödün vermeyin! Romantik dalgaların yaz akşamlarına uyumunu da unutmamak gerek. 😉

8. Ensede topuz 👏

8. Ensede topuz 👏

2021 yazında sık sık karşılaşacağınız Hailey Baldwin Bieber tarzı ensede topuzları hala denemediyseniz şans vermenizin tam zamanı! Rahat, kullanışlı ve pratik bir topuz modeli olan ensede topuz saçlar, yaz sıcaklarında oldukça rahat kullanacağınız modeller arasında yer almaktadır. Aynı zamanda kombininize uyacak ensede topuz ile yüzünüz daha gergin ve çekici görünecektir. Ensede topuz ile hem 2021 yaz trendine uyabilir hem de oldukça çekici görünmeyi başarabilirsiniz. 

Not: Ensede topuzun en iyi destekleyicisi dikkat çekici gold takılar!

9. Tüm zamanların en iyisi: Bob kesim 👊

9. Tüm zamanların en iyisi: Bob kesim 👊

Seveni bir hayli çok olanlara müjde, bob kesim 2021 yazının trend saç modelleri arasında yer alıyor. Çene hizasındaki boyu, klasik ama modern görünümü ile bob kesim tüm zamanların en iyisi olarak karşımıza çıkıyor! Neredeyse büyük bir kesimin severek kullandığı bob kesim saç modelleri, yaz aylarında rahat ve kullanışlı bir model olarak, kullananlardan tam not alıyor. Geçtiğimiz yıllarda ünlü simaların en çok tercih ettiği saç modelleri arasında yer alan bob kesim, bu yılda fazlasıyla tercih edileceğe benziyor! Ensede topuz gibi bob kesim saç modelinizi de büyük takılarla destekleyebilirsiniz.

10. Çift örgüler😍

10. Çift örgüler😍

Balon örgülerin bu dönem oldukça trend olduğunu birkaç madde önce konuşmuştuk. Örgü modasının değişmeyen modelinin klasik örgüler olduğunu bilmeyen yoktur! 2021 yazında klasik örgü modellerini her yerde göreceğinizi şimdiden söylesek iyi olacak. Özellikle klasikleşmiş çift örgüler, uzun saçların favorisi olmaya aday! Sara Sampaio tarafından paylaşılan bu pek de yeni olmayan fotoğraf, 2021 yazının trendi çift örgü modelini en iyi yansıtan fotoğraflar arasında yer alıyor! 

Sizin favori saç stiliniz hangisi? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
36
25
14
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın