Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hayvan Senin Ruh Eşin?

etiket Hangi Hayvan Senin Ruh Eşin?

diazepam
22.08.2014 - 13:14 Son Güncelleme: 23.08.2014 - 14:56

Ruhunuzu hangi hayvanla paylaşıyorsunuz? Sizin ruh eşiniz hangi hayvan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizce hangi hayvan daha özgür?

2. Size göre aşağıdaki ıssız alanlardan hangisi daha yaşanılabilir?

3. Aşağıdakilerden biri olacak olsaydınız, hangisi olurdunuz?

4. Hangi sıfatlar size en uygun

5. Sizin havanız hangisi

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi spor size daha uygun

7. İsminiz hangi harfle başlıyor?

8. Nasıl bir yeteneğiniz olmasını isterdiniz?

9. Hangi enstrümanı çalmayı isterdiniz?

10. Son olarak hangi film repliğini kullanmak isterdiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçinizde bir "Kaplan" yatıyor!

İçinizde bir "Kaplan" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir kaplan var. Cesur, görkemli, ihtişamlı buna karşın kavgayı, gerilimi sevmeyen birisiniz. Çevrenizdekilerin saygısını ve sevgisini kazanmada hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz. Gece görüşü çok iyi olan kaplan gibi siz de geceleri seviyorsunuz. Yalnızlık, sessizlik sizin ruhunuzu dinlendiren şeyler. Her ne kadar etrafınızda çok insan olsa da yalnız kalmak sizin şarj olmanız için gerekli. Kaplanın sahip olduğu güç, karizma, asalet gibi özellikler sizin de taşıdığınız özellikler. Kısaca ruh ikiziniz kaplan gibi yırtıcı, vahşi ancak karizmatik ve görkemlisiniz.

İçinizde bir "At" yatıyor!

İçinizde bir "At" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir at var. Herkesin kabul ettiği üzere son derece asil olan atın özgür ruhu, kuvveti ve kudreti sizin taşıdığınız özelliklerden. İnsanlarla içli dışlı olmasına karşın özgürlük, asalet gibi özelliklerini korumayı başaran at gibi siz de değerlerine bağlı ama yeniliklere de açık birisiniz. Üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirebilmek için elinizden gelenin daima en iyisini yapmaya gayret ediyorsunuz. İnsanlara faydalı olmak, onların sorunlarını çözmeye yardım etmek sizin için mutluluk kaynağı. Kısaca ruh ikiziniz at gibi görev ve sorumluluklarını bilen bunun yanında özgür ve asilsiniz.

İçinizde bir "Köpek" yatıyor!

İçinizde bir "Köpek" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir köpek var. En kısa yoldan siz vazgeçilmez bir dostsunuz. Her insanın hayat yolculuğunda mutlaka yanında olması gereken bir insansınız. Sevecen, sevgi dolu, zor günlerde daima insanların yanında olan, sevdiklerini korumak için kendi canın dahi feda edebilecek yüce bir gönüle sahipsiniz. Sizden yardım isteyen birinin hayır cevabı alması olası değil. Çünkü sizin yaşama amacınız bu, iyilik, sevgi, dostluk gibi kavramların sizin için ifade ettiği anlam çok büyük. Kısaca ruh ikiziniz köpek gibi sevgi dolu, dostluğun kıymetini bilen bunun yanında sevdiklerini koruyan, kollayan ve onların iyilikleri için çalışan birisiniz.

İçinizde bir "Kedi" yatıyor!

İçinizde bir "Kedi" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir kedi var. Sizin kadar özgürlüğüne düşkün ama insanlara da mutluluk ve huzur veren birini bulmak zor. Çoğu zaman nankör, bencil gibi sıfatlar size yakıştırılsa da bunların sizi tanımayan insanlar tarafından söylendiği aşikar. Siz dengeli birisiniz, başka insanların mutluluğu için kendinizi feda etmiyorsunuz ama dengeyi çok iyi buluyorsunuz. Kimsenin üzülmesini istemiyorsunuz, kimseyi üzmüyorsunuz ama kendinizi tehlikede hissettiğinizde tırnaklarınızı çıkarmaktan da geri durmuyorsunuz. Kısaca ruh ikiziniz kedi gibi özgürlüğüne ve kişisel alanına düşkün buna karşın mutluluk ve huzur veren birisiniz.

İçinizde bir "Yunus" yatıyor!

İçinizde bir "Yunus" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir yunus var. Arkadaşlarınız, dostlarınız, aileniz sizin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı. Çünkü siz bu kavramların değerini çok iyi biliyor, içini doldurmak için çabalıyorsunuz. Sizin için bu tür kavramlar asla yüzeysel anlamlar içermiyor. İnsanlarsa dostluğunuzu verdiğinizde, onlar bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. Yani sizin dostluğunuz insanlar için çok önemli. Ancak özgürlüğünüze de oldukça düşkünsünüz. Birisi sizin özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalıştığında tepkiniz büyük oluyor ancak yine de onları bile kırmayı başaramıyorsunuz. Çünkü siz naif, kırılgan ve hassas birisiniz. Kısaca ruh ikiziniz yunus gibi sevecen, hayat dolu, özgür ve sevilen birisiniz.

İçinizde bir "Kartal" yatıyor!

İçinizde bir "Kartal" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir kartal var. Tüm dünya sizin, gezmeyi, görmeyi, yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorsunuz. Bütün bunları yaparken tek başınıza olmayı tercih ediyorsunuz. Mesela bir kitap okumak sizin için yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımakla eş değer. Bu sebepledir ki siz aslında oldukça optimist ve hayal gücü yüksek birisiniz. Sizin için imkansızlık, engel, zorluk gibi şeyler yok. Mutlaka bu sorunları aşmanın bir yolunu buluyor ve çatlaktan sızarak mutluluğa ulaşıyorsunuz. Vazgeçmek, pes etmek gibi şeyleri bilmiyorsunuz. Kısaca ruh ikiziniz kartal gibi özgür, yalnız ama her şeyi mümkün kılan birisiniz.

İçinizde bir "Tilki" yatıyor!

İçinizde bir "Tilki" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir tilki var. Son derece akıllı, iş bilen ve pratik birisiniz. İnsanlar ilk bakışta sizin ürkek, çekingen, soğuk biri olduğunuzu düşünse de sizinle 10 dakika konuşan biri hemen ön yargılarından pişmanlık duyuyor. Siz tam olarak 'oturmasını kalkmasını' bilen, nerede ne söylenmesi gerektiğinin farkında olan, insanları dinleyen ve sorunlarına çözümler üreten birisiniz. Dış görünüşünüz ile insanların dikkatini çekiyorsunuz ve bunu çoğu zaman bir avantaja dönüştürmesini biliyorsunuz. Siz arkadaşlarınız, aileniz için 'bir bilen'siniz ve bu durum sizin oldukça hoşunuza gidiyor. Kısaca ruh ikiziniz tilki gibi akıllı, iş bitirici bunun yanında etkileyici ve çekicisiniz.

İçinizde bir "Kurt" yatıyor!

İçinizde bir "Kurt" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir kurt var. Arkadaş grubunuzun, ailenizin karizmatiği, lideri, yön vereni sizsiniz. Onlarla birlikte vakit geçirmekten keyif alan ancak kendinize de boş vakitler yaratmaktan geri durmayan bir kişiliğiniz var. Hayatınızdaki dengeleri başarıyla kurmuş ve işleten birisiniz. Ekip çalışmasına son derece yatkın, grup halinde çalışmayı bilen ancak gerektiğinde inisiyatif almaktan kaçınmayan bir yapınız var. İnsanlar size önce saygı duyuyor ardından seviyor. Girdiğiniz ortamlarda daima ağırlığı olan, öncelikli ve değer verilen kişi olmayı başarıyorsunuz. Çok konuşmayı sevmeyen, işlerini aklıyla halleden birisiniz. Kısaca ruh ikiziniz kurt gibi ekibiyle var olan, çevresine değer veren aynı saygıyı ve sevgiyi fazlasıyla alan, karizmatik birisiniz.

İçinizde bir "Karınca" yatıyor!

İçinizde bir "Karınca" yatıyor!

Sizin ruhunuzda bir karınca var. Karınca ile Ağustos böceği masalının aksine insanlara yardım etmeyi seven, aynı anda birden fazla işe aynı yoğunlukla girişebilen, haliyle çalışkan birisiniz. Yorulmak, yorulsa bile bundan şikayet etmek size göre değil. İş yerinde, aile yaşamında, arkadaş çevresinde daima parmakla gösterilen, imrenilen birisiniz. İnsanların yaşamlarında fark yaratmak için çabalayan, bunu başardıkça mutlu olan bir yapınız var. Sessiz, sakin, sonuç odaklı ve çevresinde son derece sevilen birisiniz. Kısaca ruh ikiziniz karınca gibi çalışkan, iş bitirici bunun yanında insanları mutlu etmekten hoşlanan, yardım sever birisiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13799
7818
5123
2383
2015
1433
1285