Görüş Bildir
Haberler
TV
Kadrosunu Görünce 'Şampiyonlar Ligi Gibiymiş' Demekten Kendimizi Alıkoyamayacağımız 15 Yerli Dizi

Kadrosunu Görünce 'Şampiyonlar Ligi Gibiymiş' Demekten Kendimizi Alıkoyamayacağımız 15 Yerli Dizi

Vay be... Böyle kaliteli ve sağlam kadrolu işleri tekrar izleyebilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Babil

15. Babil

Star TV'de yayınlanan fakat sadece 20 bölüm süren Babil dizisinin kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Onur Saylak ve daha birçok başarılı isim yer alıyordu.

14. Avrupa Yakası

14. Avrupa Yakası

Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden birisi olan Avrupa Yakası, Hümeyra, Gazanfer Özcan, Gülse Birsel, Ata Demirel, Binnur Kaya, Hasibe Eren, Tolga Çevik, Müşfik Kenter, Engin Günaydın, Sarp Apak, Rutkay Aziz ve adını buralara sığdıramayacağımız birçok başarılı isimle 2004-2009 yılları arası ekranlarımıza konuk oldular.

13. İkinci Bahar

13. İkinci Bahar

Şener Şen ve Türkan Şoray'ın başrollerinde yer aldığı İkinci Bahar dizisinde Tarık Papuççuoğlu, Güven Hokna, Nedim Saban, Özkan Uğur, Nurgül Yeşilçay ve Ozan Güven yer alıyordu.

12. Kurtlar Vadisi

12. Kurtlar Vadisi

Valla hangi birini sayalım bilemedik... Konsey diyelim siz anlayın...

Zafer Ergin, Atilla Olgaç, İstemi Betil, Baykan Saran, Tarık Ünlüoğlu, Nişan Şirinyan, Adnan Biricik, Haldun Boysan, İsmail İncekara, Osman Wöber ve Sönmez Atasoy'un konsey üyelerini canlandırdığı Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Özgü Namal, Seray Sever, Gürkan Uygun ve daha birçok isim rol alıyordu.

11. Bizimkiler

11. Bizimkiler

Savaş Dinçel, Erdal Özyağcılar, Ayşe Kökçü, Ercan Yazgan, Mehmet Akan, Atılay Uluışık ve Aykut Oray'ın yer aldığı Bizimkiler dizisi, Türk televizyonlarının en efsaneleri arasında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ferhunde Hanımlar

10. Ferhunde Hanımlar

Beyhan Saran, Baykal Saran, Güven Hokna, Melek Baykal, Hatice Aslan, Şahap Sayılgan, İpek Çeken, Tamer Karadağlı ve daha birçok ismin yer aldığı dizi, yine unutulmazlar arasında.

9. Ezel

9. Ezel

Ezel'in kadrosu da yine 'şampiyonlar ligi' diyebileceğimiz kişileri bir araya getirdi. Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay, Yiğiy Özşener, Bade İşçil, Sarp Akkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu ve Berrak Tüzünataç gibi isimler Ezel dizisinde rol aldı.

8. Bir İstanbul Masalı

8. Bir İstanbul Masalı

Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Perçin, İsmail Hacıoğlu ve Ozan Güven, Bir İstanbul Masalı dizisinde yer alan birbirinden başarılı oyuncular...

7. Tatlı Küçük Yalancılar

7. Tatlı Küçük Yalancılar

Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek Deniz, Olgun Toker, Beste Kökdemir ve Alperen Duymaz gibi şimdilerin popüler isimlerinin yer aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi de kadrosuyla göz dolduruyordu.

6. Binbir Gece

6. Binbir Gece

Türk televizyonlarının reyting rekortmeni dizisi Binbir Gece, Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin yanı sıra birçok başarılı ismi bir araya getirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Fi

5. Fi

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant'ın başrollerinde yer aldığı Fi dizisi, bir dönem Show TV'de yayınlanmaya başlamıştı.

4. Yaprak Dökümü

4. Yaprak Dökümü

Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Bedia Ener gibi usta isimlerin yanı sıra Fahriye Evcen, Deniz Çakır, Tolga Karel ve Gökçe Bahadır gibi genç ve yetenekli isimler yer alıyordu.

3. Yabancı Damat

3. Yabancı Damat

Efsanelerin efsanesi dizilerden birisi olan Yabancı Damat, Erdal Özyağcılar, Arif Erkin, Sumru Yavrucuk, Zeki Alasya, Binnur Kaya, Özgür Çevik ve Nehir Erdoğan gibi birbirinden başarılı isimleri barındırdı kadrosunda...

2. Çukur

2. Çukur

Çukur'un ilk bölümünden son bölümüne kadar yer alan isimleri yazmaya kalksak sabaha kadar sürer... Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerinde yer aldığı dizide Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memilli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Cihangir Ceyhan gibi ana karakterlerin yanı sıra Barış Arduç, Berkay Ateş, Hazal Subaşı, Nur Sürer, Genco Özak ve İrem Sak gibi isimlere de yer verdirdi.

1. Muhteşem Yüzyıl

1. Muhteşem Yüzyıl

Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Perçin, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç ve Mehmet Günsur'un başrollerinde yer aldığı dizide yüzlerce ünlü ve başarılı oyuncu yer aldı. Aras Bulut İynemli, Tolga Sarıtaş, Pelin Karahan, Ozan Güven, Hümeyra, Binnur Kaya, Bergüzar Korel, Burak Özçivit, Ezgi Eyüboğlu, Cansu Dere, Melike İpek Yalova, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Burcu Özberk, Yasemin Allen ve daha birçok ismin yolu Muhteşem Yüzyıl'dan geçti...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

#8 fotoğraf yanlış olmuş ama Yeditepe İstanbul da güzel diziydi be..! Kadrosu da tabi...

Zeynep Açıkgöz

tatli kucuk yalancilar yolunu kaybetmis galiba..

KürŞad

Böyle bir listede Muhteşem Yüzyıl ile Kurtlar Vadisi kafaya oynar, Çukur değil..