Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Bugün Mü, Saat Kaçta? Hangi Yasaklar İptal Edilecek?

Kabine Toplantısı Bugün Mü, Saat Kaçta? Hangi Yasaklar İptal Edilecek?

Kabine toplantısının yapılacağı tarih sosyal medyanın gündeminde. Koronavirüs ile ilgili yasak ve kısıtlamaların karara bağlandığı Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı yoğun şekilde aranıyor. İşte Kabine toplantısı ve koronavirüs yasaklarıyla ilgili tüm gelişmeler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Bugün Mü?

Kabine Toplantısı Bugün Mü?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık iki hafta önce yapılan Kabine toplantısında yasakların kademeli olarak kaldırılacağını açıklamıştı. Bu açıklama sonrası tüm gözler yeni yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. Koronavirüs ile ilgili kısıtlamaların karar bağlandığı Kabine toplantısının bugün yapılması ve toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık saat 19.00 gibi açıklama yapması bekleniyor.

Yeni Normal Nasıl Olacak?

Yeni Normal Nasıl Olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafe ve restoranlar için yeni kararların alınacağını duyurmuştu. Kafe ve restoranların tekrardan müşteri kabulüne başlaması bekleniyor. Ancak, müşterilerden HES kodu isteyecekleri ve HES kodu ile hizmet verecekleri tahmin ediliyor.

Uzmanlar, sokağa çıkma yasaklarının tamamen iptal edilmeyeceğini ancak hafta içi akşam 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı saatinin 23.00’e çekileceğini, hafta sonu ise 17.00’den sonra yasak olabileceğini belirtiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın