İzmir’de CHP Operasyonu: Güzelbahçe Belediye Başkanı ve 4 Kişi Gözaltına Alındı
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İzmir'de Jandarma'nın Güzelbahçe Belediyesi'ne yönelik operasyonunda CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Günay ile imar müdürünün de aralarında olduğu en az 5 kişi gözaltına alındı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Güzelbahçe belediyesine operasyon düzenledi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonundaki operasyonda CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ve belediye imar müdürünün de aralarında olduğu en az 5 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na sevk edildi. Jandarma ekiplerinin belediye binasındaki aramaları devam ediyor.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi.
Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım.
‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri







Yorum Yazın