Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Dans Etmek İsteyebilirsiniz: Ritmi İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Müzikal Diziler

İzlerken Dans Etmek İsteyebilirsiniz: Ritmi İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Müzikal Diziler

Beyza
27.05.2023 - 23:17

Dizi tutkunları için kıpır kıpır ve ritim dolu bir liste hazırladık. Ritmin, müziğin ve dansın eşlik ettiği müzikal dizileri izlerken hem eğlenecek hem de yerinizde durmak istemeyeceksiniz. Şimdiden keyifli seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Rebelde (2022)

21. Rebelde (2022)

IMDb: 6,4

Özet: Elit bir Meksika koleji olan Elite Way School’da bir grup öğrenci isyan bayrağını dikmişti. Eski bir öğrenci olan Celina, Elite Way School’un yeni müdürü olurken tamamen genç bir kadro ile yeniden okulu şenlendirmek istemektedir. Bolca müziğin yanında dizimiz boyunca kahramanların kendilerini geliştirmelerine ve yeni rekabetlerin ortaya çıkmasına şahit olacaksınız.

Oyuncular: Azul Guaita Bracamontes, Franco Masini, Sergio Mayer Mori

20. Soundtrack (2019)

20. Soundtrack (2019)

IMDb: 6,7

Özet: Los Angelas'ta hayatı dolu dolu yaşayan iki başarısız sanatçı hakkındaki bu müzikal dizide, aşk, kayıp ve dönüşüm getiren şans iç içe geçiyor.

Yönetmen: Joshua Safran

Oyuncular: Paul James, Callie Hernandez, Marianne Jean

19. Girls5eva (2021)

19. Girls5eva (2021)

IMDb: 7,1

Özet: Bir kız grubu olan Girls5eva’nın birbirinden farklı beş üyesi, yalnızca yırtıcı yetenek ajansı olan Larry’nın yaratımı olmalarına rağmen, sonsuza kadar pop müzik dünyasının zirvesinde olmayacaklarına emindirler. Lakin beş kadın yirmi yıl sonra kırklı yaşlarına bastığında müzik dışında yaşam sürmeye devam etmektedirler. Yıllardır birbirleri ile iletişim kurmamış olan kadınlar beklenmedik bir performansı sergilemek için bir ara gelirler.

Yönetmen: Meredith Scardino

Oyuncular: Sara Bareilles, Busy Philipps, Paula Pell

18. High School Musical: The Musical: The Series (2019)

18. High School Musical: The Musical: The Series (2019)

IMDb: 7,1

Özet: High School Musical: The Musical, East High’da okuyan ve High School Musical adlı performansı sergilemeye hazırlanan bir grup öğrencinin hikayesini konu ediyor. Belgesel tarzındaki dizi, karakterlerin yalnızca sahnede değil, sahnenin dışındaki yaşantılarına da odaklanıyor. Tim Federle ve Oliver Goldstick ikilisinin imzasıyla ekrana taşınan dizinin her bir bölümü, aralarında unutulmaz şarkıların da yer aldığı bir repertuar üzerinden ilerleyecek.

Yönetmen: Tim Federle

Oyuncular: Joshua Bassett, Sofia Wylie, Kate Reinders

17. You’ve Fallen for Me (2011)

17. You’ve Fallen for Me (2011)

IMDb: 7,2

Özet: Lee Sin, lisesinde popüler olan The Stupid müzik grubu ile vakit geçirmektedir. Gyo-won ise geleneksel Kore müziğine kendisini adamış olan bir genç kızdır. Gyo-won’un büyükbabası torununun da kendisi gibi geleneksel müzik dâhisi olarak görmek istemektedir. Lise, öğrencilerin yeteneklerini gösterme fırsatı yaratan bir kutlama ile geldiğinde ise ikilinin önünde insanların onlardan beklediğini karşılaması gerekmektedir.

Yönetmen: Pyo Min Soo

Oyuncular: Jung Yong-hwa, Park Shin-hye

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Eddy (2020)

16. The Eddy (2020)

IMDb: 7,2

Özet: Eskiden ünlü bir caz piyanisti olan Elliot Udo'nun hayatı artık bambaşkadır. Genç adam bir yandan The Eddy adında bir barın ortaklığını yaparken bir yandan da barda sahneye çıkan sevgilisi Maja'nın grubunu yönetir. Bu dönemde hem özel yaşantısında hem de profesyonal hayatında meydana gelen sorunlar Elliot'un zor bir sürece girmesene neden olur. 

Yönetmen: Jack Thorne, Damien Chazelle

Oyuncular: Andre Holland, Joanna Kulig, Amandla Stenberg

15. The Baker and the Beauty (2020)

15. The Baker and the Beauty (2020)

IMDb: 7,3

Özet: Daniel Garcia, aile fırınında çalışan genç bir adamdır. Ailesini gururlandırmak isteyen Daniel, bunun için kendisini işine adar. Onun hayatı, Miami’de bir partide moda ikonu olan Noa Hamilton ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Zamanla birbirlerini daha iyi tanıyan Noa ve Daniel arasında çok geçmeden romantik bir yakınlaşma olur.

Yönetmen:  Dean Georgaris

Oyuncular: Victor Rasuk, Nathalie Kelley, Dan Bucatinsky

14. Empire (2015)

14. Empire (2015)

IMDb: 7,4

Özet: Başarılı bir plak şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Lucious’a ALS teşhisi konmuştur. Öldüğü zaman şirketinin başına geçmesi için üç oğlundan birisini seçmesi gerekmektedir. Eski eşi ve kurucu ortağı Cookie hapisten çıkmıştı ve şirkette hak ettiği yeri geri almak üzere hareket etmeye başlamıştı.

Yönetmen: Lee Daniels

Oyuncular: Terrence Howard, Taraji P. Henson

13. The Playlist (2022)

13. The Playlist (2022)

IMDb: 7,5

Özet: The Playlist, Spotify'ı piyasaya sürdüklerinde ücretsiz ve yasal müzik akışı yoluyla müzik endüstrisinde nasıl devrim yaratan İsveçli teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve iş ortağı Martin Lorentzon’un hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Per-Olav Sørensen, Hallgrim Haug

Oyuncular: Edvin Endre, Christian Hillborg, Gizem Erdogan

12. Pistol (2022)

12. Pistol (2022)

IMDb: 7,6

Özet: Pistol, ünlü punk müzik grubu Sex Pistols’a odaklanıyor. Sex Pistols'un kurucu üyesi ve gitaristi Steve Jones’u merkezine alan dizide, Jones'un gülünç, duygusal ve zaman zaman yürek parçalayıcı yolculuğu gözler önüne seriliyor. Grubun, bir grup genç tarafından kurulduğu yıllarda, nasıl bir devrim yarattığı anlatılıyor.

Yönetmen:  Craig Pearce

Oyuncular: Toby Wallace, Sydney Chandler, Christian Lees

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Sound of Magic (2022)

11. The Sound of Magic (2022)

IMDb: 7,6

Özet: Borç yüzünden ailesi tarafından terk edilmiş olan Yoon Ah-yi, kendisine ve küçük kız kardeşine bakmak üzere çabalamaktadır. Ah-yi, yarı zamanlı işi ve çalışmalarıyla ne kadar meşgul olmasına rağmen hala okulun en iyi öğrencilerinden birisidir. Onun tek istediği istikrarlı bir işi olabilmesidir ve daha hızlı büyüyerek kardeşine iyi bir hayat sunabilmektir. Ah-yi’nin hayatı ise Lee Eul ile tanıştığında komple değişmeye başlar.

Yönetmen: Kim Seong-yoon

Oyuncular: Ji Chang-wook, Choi Sung-eun, Hwang In-youp

10. Dream High (2011)

10. Dream High (2011)

IMDb: 7,6

Özet: Dream High, Kore müzik endüstrisinde müzik yıldızı olma hayallerini gerçekleştirmek için çalışan Kirin Sanat Lisesi'ndeki altı öğrencinin hikayesini anlatıyor. Go Hye Mi, klasik müzikle ilgilenen ancak babasının borcunu ödemek için Kirin Sanat Lisesi'ne girerek hayalinden vazgeçmesi gereken bir öğrencidir. Ancak şartlı olarak okula kaydolabilmesi için iki öğrencinin daha okula gelmesini sağlaması gerekiyor.

Yönetmen: Lee Eung-bok

Oyuncular: Go Hye-mi, Song Sam-dong

9. Smash (2012)

9. Smash (2012)

IMDb: 7,7

Özet: Marilyn Monroe'nun hayatı bir müzikal olarak sergilenmeye hazırlanıyorken; Julia'nın yıllardır isteği olan bir çocuk evlat edinmek bütün planları altüst edecektir. Çünkü söz konusu olan büyük bir müzikalde söz yazarlığı yapmaktır. İki hayal arasında kalan Julia'nın bir seçim yapması gerekir.

Yönetmen: Joshua Safran, Theresa Rebeck

Oyuncular: Debra Messing, Katharine McPhee, Megan Hilty

8. Nashville (2012)

8. Nashville (2012)

IMDb: 7,7

Özet: Rayna James hala spot ışıklarının altındayken, yerini Juliette Barnes'a kaptırmamanın savaşını vermek zorundadır. Yapım şirketi Rayna'nın Juliette ile beraber bir turneye çıkmalarını istemektedir. Rayna'nın istediği son şey ise; bu saygısız, yeteneksiz ve huysuz kızla aynı sahneyi paylaşmaktır.

Yönetmen: Callie Khouri

Oyuncular: Connie Britton, Hayden Panettiere, Clare Bowen

7. Daisy Jones & The Six (2023)

7. Daisy Jones & The Six (2023)

IMDb: 8,1

Özet: Daisy Jones & The Six, 70'lerde bir rock grubunun Los Angeles müzik sahnesine çıktıkları ilk günlerden, onları dünyanın en efsanevi gruplarından biri yapacak inanılmaz başarıya götüren süreci konu ediyor.

Yönetmen: Scott Neustadter, Michael H. Weber

Oyuncular: Riley Keough, Sam Claflin, Camila Morrone

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zoey's Extraordinary Playlist (2020)

6. Zoey's Extraordinary Playlist (2020)

IMDb: 8,1

Özet: Zoey, bilgisayar programcısı olan genç bir kadındır. Babası nörolojik bir hastalıktan muzdarip olan Zoey, birkaç gün boyunca geçmeyen bir baş ağrısı yaşadıktan sonra MRI taramasına girmeye karar verir. Taramaya giren Zoey'i bu sırada pop müzik dinletilir. Pop müzik dinlemekten hiç hoşlanmayan Zoey, kendisine dinlettirilen müzikten kurtulmak isterken deprem meydana gelir. Apar topar taramadan çıkan genç kadın bu andan itibaren anlam veremediği bir olayla karşı karşıya kalır.

Yönetmen:  Austin Winsberg

Oyuncular: Jane Levy, Skylar Astin, Alex Newell

5. Galavant (2015)

5. Galavant (2015)

IMDb: 8,1

Özet: Hayatının aşkını kendisinden çalan Kral’dan intikam almaya yeminli Yakışıklı Prens Galavant’ı anlatan dizi, peri masalları ile örülü müzikal bir komedi…

Yönetmen:  Dan Fogelman

Oyuncular: Joshua Sasse, Timothy Omundson, Karen David

4. Mozart in the Jungle (2014)

4. Mozart in the Jungle (2014)

IMDb: 8,1

Özet: Blair Tindall'ın Mozart In The Jungle: Sex, Drugs and Classic Music isimli kitabından uyarlanan dizi, New York'ta yaşayan profesyonel bir obuacının yaşadığı çılgın hayatı ve müzik dünyasının perde arkasını anlatıyor.

Yönetmen:  Paul Weitz, Alex Timbers, Roman Coppola

Oyuncular: Gael García Bernal, Malcolm McDowell, Lola Kirke

3. The Get Down (2016)

3. The Get Down (2016)

IMDb: 8,2

Özet: Ünlü yönetmen Baz Luhrmann'ın dizisi The Get Down, punk, disco ve hip-hop'un müzik piyasasını sallamaya başladığı 1970'li yıllarda geçecek ve South Bronx gençlerinin piyasadaki müzik anlayışını nasıl değiştirdiğini konu alacak.

Yönetmen:  Baz Luhrmann

Oyuncular: Justice Smith, Shameik Moore, Herizen F. Guardiol

2. The Mighty Boosh (2003)

2. The Mighty Boosh (2003)

IMDb: 8,4

Özet: Vince Noir ve Howard Moon, dengesiz Bob Fossil tarafından işletilen bir hayvanat bahçesinde çalışırken müzisyen olarak hayatlarına devam etmeye karar verirler. Gizemli Naboo ve onun maymunu Bollo ise gerçeküstü maceralar yaşamaya başlar.

Yönetmen:  Julian Barratt, Noel Fielding

Oyuncular: Julian Barratt, Noel Fielding, Rich Fulcher

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Flight of the Conchords (2007)

1. Flight of the Conchords (2007)

IMDb: 8,6

Özet: Bret ve Jemaine, Yeni Zelandalı bir folk-rock grubu olan Flight of the Conchords, New York City'de yıldız olma arayışı içinde yaşıyor.

Yönetmen: Bret McKenzie, Jemaine Clement, James Bobin

Oyuncular: Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın