Görüş Bildir
Haberler
Ekran Başında Adrenalin Hormonunuzu Bir Aşağı Bir Yukarı Hareket Ettirecek Aksiyonu Bol Film Önerileri

Ekran Başında Adrenalin Hormonunuzu Bir Aşağı Bir Yukarı Hareket Ettirecek Aksiyonu Bol Film Önerileri

Merhabalar. Yüksek tempolu, heyecanlı ve hareketli sahnelerden oluşan filmler tam benlik diyenler burada mı? El kaldıranları görüyorum, şimdi indirin. Adı üstünde adrenalin ve aksiyon durumu bariz bir şekilde açıklıyor. Bu içerikte izlediğinizde adrenalin seviyenizi yükseltecek kaliteli filmleri topladım. Görsel efekte, kaliteli müziğe ve maceraya susadım diyenleri buraya alalım.

İyi seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24. Anon (2018)

24. Anon (2018)

Yakın gelecekte, özel anılar kaydedilir ve suç neredeyse yoktur. Ancak bir dizi cinayeti çözmeye çalışan sorunlu dedektif Sal Frieland, 'The Girl' olarak bilinen genç bir kadına rastlar. Kızın kimliği ve geçmişi yoktur ve polisler tarafından görülemiyordur. Sal bunun suçun başlangıcı olabileceğini fark eder.

Yönetmen: Andrew Niccol

Oyuncular: Clive Owen, Afiya Bennett, Morgan Allen

23. Skyfall (2012)

23. Skyfall (2012)

James Bond'un M'ye olan sadakati, geçmişi peşini bırakmamak için geri geldiğinde bir sınavdan geçer. MI6 saldırıya uğradığında bedeli ne kadar kişisel olursa olsun 007 tehdidi bulup yok etmelidir.

Yönetmen: Sam Mendes

Oyuncular: Daniel Craig, Javier Bardem, Naomie Harris

22. Gun City (2018)

22. Gun City (2018)

1921 Barselonası'nda geçen film, anarşistlerle polis arasındaki gerilimin sürdüğü bir sırada, bir polisin iç savaş çıkarabilecek nitelikteki silahları kimin çaldığını öğrenmek için ikili oynamasını konu alıyor.

Yönetmen: Dani de la Torre

Oyuncular: Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero

21. Extraction (2020)

21. Extraction (2020)

Korkusuz bir karaborsa paralı askeri olan Tyler Rake, hapsedilmiş bir uluslararası suç baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmakla görevlendirildiğinde kariyerinin en ölümcül keşif yolculuğuna çıkar.

Yönetmen: Sam Hargrave

Oyuncular: Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum

20. The Nice Guys (2016)

20. The Nice Guys (2016)

1977 yılında Los Angeles'ta, bekar bir baba ve lisanslı özel dedektif Holland March, ünlü porno yıldızı Misty Mountains'ın görünürdeki intiharını araştırmak üzere tutulur. İzler onları Amelia adlı bir kızın izini sürmeye götürürken genç hippi tarafından tutulan daha az lisanslı özel dedektif Jackson Healey ve onun muştalarıyla karşılaşır. 

Yönetmen: Shane Black

Oyuncular: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. I Am Mother (2019)

19. I Am Mother (2019)

İnsanlığın yok olmasının ardından genç bir kız dünyayı yeniden doldurmak için tasarlanmış bir robot tarafından büyütülür. Ancak açıklanamayan bir yabancı endişe verici haberlerle geldiğinde aralarındaki benzersiz bu bağ tehlikeye girer.

Yönetmen: Grant Sputore

Oyuncular: Luke Hawker, Rose Byrne, Maddie Lenton

18. Inception (2010)

18. Inception (2010)

Rüya paylaşım teknolojisini kullanarak şirket sırlarını çalan bir hırsıza, bir CEO'nun zihnine bir fikir yerleştirmek gibi bir görev verilir. Ancak trajik geçmişi, projeyi ve ekibini felakete sürükleme potansiyeline sahiptir.

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Elliot Page

17. Inside Man (2006)

17. Inside Man (2006)

Bir polis dedektifi, bir banka soyguncusu ve güçlü bir komisyoncu, suçlunun parlak soygunu bir rehine krizine dönüştürmesinden sonra yüksek riskli müzakerelere başlar.

Yönetmen: Spike Lee

Oyuncular: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster

16. The Old Guard (2020)

16. The Old Guard (2020)

Yıllardır paralı askerlik yapan Andy ve komutası altındaki seçkin bir ekip kendileri gibi ölümsüz başka birinin olduğunu öğrenirler ve buldukları izin peşinden gitmeye karar verirler. 

Yönetmen: Gina Prince-Bythewood

Oyuncular: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts

15. Underworld (2003)

15. Underworld (2003)

Bir vampir savaşçısı olan Selene, vampirler ve kurtadamlar arasındaki bir çatışmanın ortasında kalır. Bu sırada kurtadamlar tarafından bilinmeyen nedenlerle aranan bir insan olan Michael'a aşık olur.

Yönetmen: Len Wiseman

Oyuncular: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Shane Brolly

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Triple Frontier (2019)

14. Triple Frontier (2019)

Beş arkadaş ve eski özel kuvvet ajanları, Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronunu alt etmek için yeniden bir araya gelir. Ancak bu bir araya geliş istenmeyen sonuçlar zincirini serbest bırakınca ekip içindeki sadakati test eder.

Yönetmen: J.C. Chandor

Oyuncular: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam

13. Bright (2017)

13. Bright (2017)

Los Angeles'ta insanlar, fantastik yaratıkların var olduğu bir dünyada orklar ve elflerle birlikte yaşar. LAPD polis memuru Dayl Ward, ork polis memuru Nick Jakoby'nin ortak olduğu ilk insan polistir. Ward bir ork tarafından vurulduğunda ve Jakoby tetikçiyi yakalayamadığında Jakoby'nin ork arkadaşının kaçmasına izin verip vermediğini sorgular.

Yönetmen: David Ayer

Oyuncular: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace

12. Drive (2011)

12. Drive (2011)

Hollywood'da dublörlük yapan ve iyi araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan bir adamın yaşamına odaklanıyor. Sürücünün bu illegal hayatı, güzel komşusu Irene'nin hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hale bürünüyor.

Yönetmen: Nicolas Winding Refn

Oyuncular: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston

11. 6 Underground (2019)

11. 6 Underground (2019)

Dünyanın dört bir yanından, her biri yaptıkları işte en iyi olan altı kişi, yalnızca becerileri nedeniyle değil aynı zamanda geleceği değiştirmek için geçmişlerini silmeye yönelik benzersiz bir arzu için bir göreve seçilir.

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo

10. Captain Phillips (2013)

10. Captain Phillips (2013)

Film, Kaptan Richard Phillips'in ve iki yüz yıl boyunca ilk defa kaçırılan Amerikan kargo gemisi olan ABD bandıralı MV Maersk Alabama'nın 2009'da Somalili korsanlar tarafından kaçırılmasının gerçek hikayesini konu alıyor.

Yönetmen: Paul Greengrass

Oyuncular: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. The Adam Project (2022)

9. The Adam Project (2022)

Zamanda yolculuk yapan savaş pilotu Adam Reed, 2022 yılında kazara iniş yapmak zorunda kalır. Geleceği kurtarma görevi için ise kendisinin 12 yaşındaki haliyle iş birliği yapar.

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo

8. Uncharted (2022)

8. Uncharted (2022)

Nathan Drake, deneyimli hazine avcısı Victor Sullivan tarafından Ferdinand Magellan'ın biriktirdiği ve 500 yıl önce Moncada Hanedanı tarafından kaybedilen bir serveti geri almak için işe alınır. Başta soygun amaçlı başlayan bu ortaklık giderek dünyanın en eski gizemlerini çözmeye dönüşür.

Yönetmen: Ruben Fleischer

Oyuncular: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas

7. Bad Boys (1995)

7. Bad Boys (1995)

Marcus Burnett kılıbık bir aile babasıdır. Mike Lowry ise süslü ve kadınsı bir erkektir. Her ikisi de Miami polisidir ve her ikisinin de karakollarının burnunun dibinden çalınan bir uyuşturucu sevkiyatını geri almak için 72 saatleri vardır.

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Will Smith, Martin Lawrence, Lisa Boyle

6. Zombieland (2009)

6. Zombieland (2009)

Ohio'daki ailesine ulaşmaya çalışan utangaç bir öğrenci, son Twinkie'yi arayan silahlı bir yaralı ve bir eğlence parkına gitmeye çalışan iki kız kardeş, zombi dolu Amerika'da güçlerini birleştirir.

Yönetmen: Ruben Fleischer

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson

5. Army of the Dead (2021)

5. Army of the Dead (2021)

Las Vegas'taki bir zombi salgınının ardından bir grup paralı asker, şimdiye kadar denenmiş en büyük soygunu gerçekleştirmek için karantina bölgesine girerek hayatlarının kumarını oynar.

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Red Notice (2021)

4. Red Notice (2021)

Bir Interpol ajanı, rakip bir hırsızın yardımıyla dünyanın en çok aranan sanat hırsızının izini başarıyla sürer. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve hatta bir dizi ikiyüzlülük bile ortaya çıkabilir.

Yönetmen: Rawson Marshall Thurber

Oyuncular: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot

3. Bullet Train (2022)

3. Bullet Train (2022)

Şanssız suikastçı Uğur Böceği, işini barışçıl bir şekilde yapmaya kararlıdır. Ancak kaderin başka planları vardır: Uğur Böceği'nin son görevi, onu Japonya'daki dünyanın en hızlı treninde dünyanın dört bir yanından hepsi birbiriyle bağlantılı ama çelişkili hedeflere sahip ölümcül düşmanlarla karşılaştırır.

Yönetmen: David Leitch

Oyuncular: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson

2. The Rock (1996)

2. The Rock (1996)

Hain bir generalin önderliğindeki haydut bir grup asker, Alcatraz'dan San Francisco'ya sinir gazı saldırısı tehdidinde bulunduğunda yumuşak huylu bir kimyager ve eski bir mahkûm karşı saldırıya liderlik etmelidir.

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris

1. Furies (2022)

1. Furies (2022)

Gizemli bir kadın, kadınları taciz eden bir suç çetesinden intikam almak için üç kızı eğitir. Üç kadın savaşçı da bu yozlaşmış imparatorluğa meydan okumak için sahip oldukları her şeyi riske atar.

Yönetmen: Veronica Ngo

Oyuncular: Dong Anh Quynh, Toc Tien, Thuan Nguyen

Benim bu listedeki favori filmim Brad Pitt'in rol aldığı Bullet Train. Siz bu filmlerden hangilerini izlediniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın