Görüş Bildir
Haberler
İzlemeye Başladığınız Andan İtibaren Vücut Isınızın Arşa Çıkacağı Erotizm Dozu Yüksek 11 Film

İzlemeye Başladığınız Andan İtibaren Vücut Isınızın Arşa Çıkacağı Erotizm Dozu Yüksek 11 Film

Aburoski
16.10.2021 - 00:15

Severek izlenen film türlerinden biri olan erotik filmlerden bazılarını sizler için derledik. Bakalım bunlar nelermiş? Sizin favoriniz varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. :)

Film konuları beyazperde.com ve sinemalar.com sitesinden alınmıştır. 

1. Color of Night (1994)

1. Color of Night (1994)

IMDb 5,2

Renk körü bir psikiyatrist olan Bill Capa, öldürülen bir arkadaşından bir grup terapisi devralır; fakat aynı günlerde kimliği belirsiz bir katil tarafından da takip edilmeye başlar. Yeni devraldığı grup terapisindeki kişilerin garip bir şekilde, Capa'nın birlikte olduğu genç bir kadınla bağlantısı vardır.

Yönetmenliğini Richard Rush'ın üstlendiği filmin senaryosunu Matthew Chapman kaleme aldı. Başrollerde Bruce Willis, Jane March ve Rubén Blades var.

2. When Will I Be Loved (2004)

2. When Will I Be Loved (2004)

IMDb 4,4

Erkek arkadaşı tarafından değersiz görülmüş bir kadının diğer insanlarla cinselliğini keşfetmesi...

3. 9 Songs (2004)

3. 9 Songs (2004)

IMDb 4,8

Biri İngiliz biri Amerikalı iki sevgilinin 1 sene boyunca yaşadıkları müzik ve cinsellik ile dolu yoğun ilişkileri anlatılıyor.

4. Boarding Gate (2007)

4. Boarding Gate (2007)

IMDb 5.1

Londra'da yaşayan İtalyan asıllı Sandra (Asia Argento) eski bir para babasıyla ilişki yaşamaktadır. İkinci sevgilisi ise para babasını öldürmek zorunda olan bir tetikçidir. Sandra'nın ikinci sevgilisinin karısı ise aslında her şeyi bilmekte ve kontrol etmektedir.

5. Passion (2012)

5. Passion (2012)

IMDb 5.3

Önemli bir reklam şirketinde yönetici pozisyonunda bulunan Christine, onun veliahtı olarak görülen ve ona büyük bir hayranlık besleyen Isabelle'i delice kıskanmaktadır. Bir gün Isabelle'in bulduğu dahiyane bir fikri Christine, kendisininmiş gibi çalınca aralarındaki ilişkinin şekli ve Isabelle'in duyguları değişmeye başlayacaktır.

Brian De Palma'nın yönettiği filmin başrollerinde Rachel McAdams, Noomi Rapace ve Paul Anderson yer almaktadır.

6. In the Cut (2003)

6. In the Cut (2003)

IMDb 5.3

New York’da tek başına yaşamayı seçen Frannie Avery, yan evde işlenen cinayetlerden sonra, tedirginlik duymaya başlar. Olayları araştıran bir dedektif ile tanıştıktan sonra ise, farklı bir ilişki yaşamaya başlayacaktır...

Susanna Moore’un çok satan erotik gerilim romanından uyarlandı. Meg Ryan’ı bir psikolojik gerilim filminde izleyeceğiz. Bu arada Ryan’ın rolü için başta düşünülen isim Nicole Kidman’dı. Fakat sonradan oyuncu sadece yapımcı kimliği ile katkıda bulunmaya karar verdi.

7. The Canyons (2013)

7. The Canyons (2013)

IMDb 3.8

Christian Los Angeles'ta yaşayan genç bir fon yöneticisidir ve babasına karşı çalışıyormuş gibi görünmek için bir korku filminin yapımcılığını/finansörlüğünü üstlenir. Tara ile bir yıla yaklaşan bir ilişkisi vardır fakat oldukça sıkılmıştır. Tara umut vaat eden bir model ve oyuncuyken, Christian'da para olduğunu görmüş ve onun yanına yerleşmiştir. Genç adam şimdi, kıza oyuncak bebek gibi davranmaktadır. Gina ise Christian'ın asistanıdır ve Tara ile filmin oyuncu kadrosunu kurmaya çalışır. Gina'nın planı erkek arkadaşı Ryan'ın başrolü almasıdır. Christian ve Gina'nın hiç bilmedikleri detay ise, Ryan ve Tara'nın üç sene önce sevgili olduğudur. Filmin oyuncu seçimleri için geldiğinde Tara ile yeniden karşılaşan Ryan içindeki hislere engel olamaz ikili tekrar yakınlaşmaya başlar. Olan biten her şeyi öğrenen, kontrol manyağı Christian, ise onlara sonu oldukça belalı olan bir dizi akıl oyunu hazırlar...

8. Jade (1995)

8. Jade (1995)

IMDb 5.3

Şehrin önde gelen şahsiyetlerinden birinin öldürülmesi sonucunda ortaya çıkan gizli sırlar karmaşıklığa neden olurken iki eski dost karşı karşıya gelecektir.

9. Sliver (1993)

9. Sliver (1993)

IMDb 5.1

Carly Norris (Sharon Stone) New York'ta ünlü bir yayınevinin editörüdür. Ancak yeni taşındığı Sliver Apartmanı'nda kendisine çok benzeyen eski kiracının sır dolu bir şekilde balkondan düşerek öldüğünü öğrendikten sonra olaylara bakışı değişir. Apartmanda bulunduğu sürece başka kadın cinayetleri de olur. Carly'nin kafasındaki iki büyük şüpheli, apartmanın sahibi yakışıklı Zeke ve gerilim romanları yazarı komşusu Jack'tir.

10. 24 Exposures (2013)

10. 24 Exposures (2013)

IMDb 4.2

 2013 yapımı ABD erotik gerilim filmi. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Joe Swanberg yaptı.

11. Body of Evidence (1992)

11. Body of Evidence (1992)

IMDb 4.5

Bir milyoner sevgilisi ile sevişmelerinin video kaydına alındığı bir kayıtla birlikte kalp yetmezliğinden ölmüş halde bulunur. Uyuşturucu ile uğraşan bu kişiden sevgilisine büyük miktarda para kalması şüpheleri sevgilisine çevirir. Avukatı ile bu kadın arasında ateşli ve garip bir ilişki başlar. Yargılama sırasında ortaya çıkan kanıtlar karşısında avukat bir katili savunduğu kuşkusuna kapılır...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
38
33
23
16
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fikret ERGEZEN

İlginçtir hiçbirinin adını daha önce duymadım

aydin.avci

Resimleri görünce bile azdım izlemeye gerek kalmadı 😅