Görüş Bildir
Haberler
İzlediğinize Pişman Olmayacağınız 10 Muhteşem Film Önerisi

İzlediğinize Pişman Olmayacağınız 10 Muhteşem Film Önerisi

Mira Flander
04.01.2015 - 18:58 Son Güncelleme: 07.01.2015 - 00:46

İzlediğinize pişman olmayacağınız farklı türlerde ve izleyici puanlarıyla birbirinden güzel 10 yabancı film önerisi

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. ZAMANA KARŞI - IN TIME (2011 ABD)

10. ZAMANA KARŞI - IN TIME  (2011 ABD)

İZLEYİCİ PUANI: 8.3/10

Oyuncular: Justin Timberlake, Amanda Seyfried

Türler: Polisiye roman, Bilim Kurgu, Gerilim, Aksiyon Filmi

Konusu:

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım.

9. CEHENNEME 2 ADIM - THE DESCENT 2 (2009 Fransa)

9. CEHENNEME 2 ADIM - THE DESCENT 2  (2009 Fransa)

İZLEYİCİ PUANI: 7.9/10

Oyuncular: Shauna Macdonald, Natalie Mendoza, MyAnna Buring, Nora‑Jane Noone, Saskia Mulder

Türler: Gerilim Filmi, Korku Filmi, Macera Filmi

Konusu:

 Çılgına dönmüş, aklı karışık ve yarı çıldırmış halde Appalachian mağarasında yaşanan dehşetten tek başına kurtulan Sarah Carter, yetkililere içeride yaşananları ve neden her yerinin arkadaşlarının kanlarıyla kaplı olduğunu anlatamayacak haldedir. Mağarayı, içeride yaşananları ve 5 arkadaşının nasıl ortadan kaybolduğunu bilen tek kişi olduğu için Sarah, o korku dolu mağaraya tekrar girmek zorunda bırakılır. Mağaraya tekrar girmesiyle burada yaşadığı dehşet kendisini takip etmeye başlar ve yetkili ekibin kendisine güvenmemesi ve şüpheli yaklaşması bu korku dolu anları Sarah için iyiden zorlaştırır

8. 2012 - (2009 Belçika)

8. 2012 - (2009 Belçika)

İZLEYİCİ PUANI: 7.7/10

Oyuncuları: John Cusack, Amanda Peet, Woody Harrelson

Türleri: Bilim Kurgu

Konusu:

2012, dünyanın sonunu getiren global bir felaketin ardından, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan destansı bir macera.

7. EVRİM - TRANSCENDENCE (2014 ABD)

7. EVRİM - TRANSCENDENCE (2014 ABD)

İZLEYİCİ PUANI: 7.5/10

Oyuncuları: Johnny Depp, Rebecca Hall

Türleri: Bilim Kugu, Gerilim

Konusu: 

Dr. Will Caster, büyük buluşlar yapmış, şimdilerde ise bir önemli yapay zeka projesini yürüten bir bilimadamıdır ve bu nedenle teknoloji karşıtı birtakım radikal grupların tepkisini çekmektedir. Nihayetinde bu kişilerin istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will'in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder. Will'in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will'in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler.

6. AVATAR - (2009 Londra)

6. AVATAR - (2009 Londra)

İZLEYİCİ PUANI: 8.2/10

Oyuncuları: Zoe Saldana, Sam Worthington

Türleri: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera

Konusu:

Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. YASAK KRALLIK - THE FORBIDDEN KINGDOM (2008 ABD-ÇİN)

5. YASAK KRALLIK - THE FORBIDDEN KINGDOM (2008 ABD-ÇİN)

İZLEYİCİ PUANI: 7.8/10

Oyuncuları: Jet Li, Jackie Chan, Michael Angarano

Türleri: Aksiyon, Macera

Konusu: Kafayı Kung-fu ile bozmuş Amerikalı Jason, mahallesindeki zorba gençlerin hışmından kurtulmak için tesadüfen mitolojik Maymun Kral'ı kurtarmak için Antik Çin'e esrarengiz bir yolculuk yapmak durumunda kalır. Senaryoda, klasik Çin romanı 'Batıya Yolculuk'tan esinlenilmiş. İki önemli ismi biraraya getiren filmde Jet Li Maymun Kral'ı ve sessiz bir rahibi oynarken, Jackie Chan ise, T'sa-Ho adlı başka bir rahibi canlandırıyor.

4. YARININ SINIRINDA - EDGE OF TOMORROW (2014 ABD-AVUSTRALYA)

4. YARININ SINIRINDA - EDGE OF TOMORROW (2014 ABD-AVUSTRALYA)

İZLEYİCİ PUANI: 8.5/10

Oyuncuları: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton

Türleri: Bilim Kurgu, Aksiyon

Konusu:

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telepati yoluyla emir verme ve uygulama güçlerine ulaşamaz. Artık dünyadaki tüm ordular bu uzaylı sürüsüne karşı güçlerini birleştirmek durumundadır ve bu güç birliği dışında ikinci bir şansları yoktur.

3. KIŞ MASALI - WINTER'S TALE (2014 - ABD)

3. KIŞ MASALI - WINTER'S TALE (2014 - ABD)

İZLEYİCİ PUANI: 7.2/10

Oyuncuları: Colin Farrell ,  Jessica Brown-Findlay ,  Jennifer Connelly,  Russell Crowe

Türleri: Dram, Fantastik, Romantik

Konusu: 

Bir hırsız, soymak için için girdiği evde güzel bir kadına aşık olur, ancak kadın hastadır ve kollarında yaşamını yitirecektir. Ancak hayatın bir mücizesi gerçekleşir ve yeniden doğuşla yeni mucizeler onları bekler...

2. 30 GÜN GECE - 30 DAYS OF NİGHT (2007 ABD)

2. 30 GÜN GECE - 30 DAYS OF NİGHT (2007 ABD)

İZLEYİCİ PUANI: 8.0/10

Oyuncuları: Josh Hartnett ,  Ben Foster ,  Manu Bennett

Türleri: Gerilim, Korku

Konusu:

Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir.

1. 3 APTAL - 3 IDIOTS (2009 HİNDİSTAN)

1. 3 APTAL - 3 IDIOTS (2009 HİNDİSTAN)

İZLEYİCİ PUANI: 8.8/10

Oyuncuları: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Sharman Joshi, Madhavan , Boman Irani

Türleri: Dram, Komedi, Romantik

Konusu:

Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri. Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın