Görüş Bildir
Haberler
İYİ Parti'nin 'Yerel Seçim Adayları Belli Oldu' İddiası Yalanlandı

İYİ Parti'nin 'Yerel Seçim Adayları Belli Oldu' İddiası Yalanlandı

Ulaş
08.11.2018 - 11:28

İYİ Parti, büyükşehir adaylarının belli olduğu yönündeki iddiayı yalanladı. Söz konusu iddia, NTV tarafından 'son dakika' anonsuyla servis edilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NTV'nin aktardığına göre, İstanbul'da Ümit Özdağ, Adana'da İsmail Koncuk, İzmir'de Şengül Hablemitoğlu, Muğla'da Behçet Saatcı ve Balıkesir'de İsmail Ok aday gösterileceği belirtildi.

Ancak haber İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu tarafından yalanlandı.

Ancak haber İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu tarafından yalanlandı.

Dervişoğlu, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada 'Bazı yayın organlarında İYİ Partinin İstanbul, İzmir, Muğla ve Adana'da Büyükşehir adaylarını açıkladığına dair haberler yayınlanmaktadır. Bahse konu arkadaşlarımız her göreve layıktır lakin bizim böyle bir kararımız ve açıklamamız yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' ifadelerine yer verdi.

'Tamamıyla provokasyon.'

'Tamamıyla provokasyon.'

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da aday olacağı yönündeki haberi yalanladı.

'Şahsımın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili ulusal medyada yer alan son dakika haberleri, şuan için gerçeği yansıtmamaktadır' diyen Saatcı, 'Tamamıyla provokasyona ve ajitasyona yöneliktir. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından konuyla ilgili resmi açıklama yapılacaktır' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin Konya'da düzenlenen İyilik Kervanı programına katılan Adana Milletvekili İsmail Koncuk da, kaynağı belli olmayan haberleri etik ve doğru bulmadığını belirterek 'Benim, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olmak gibi ne bir açıklamam ne de böyle bir niyetim yok. Bunu Konya'dan ifade ediyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın