Görüş Bildir
Haberler
İyi Aile Babası Oyuncuları Kimler? İyi Aile Babası Konusu Ne? İşte Dizinin Tüm Oyuncu Kadrosu...

İyi Aile Babası Oyuncuları Kimler? İyi Aile Babası Konusu Ne? İşte Dizinin Tüm Oyuncu Kadrosu...

Sunay Korkmaz
06.12.2020 - 16:26

İyi Aile Babası geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal gibi isimlerin bulunduğu dizi TV'deki komedi dizisi boşluğunu doldurmayı hedefliyor. Oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin konusu da içinizi ısıtacak cinsten... Peki İyi Aile Babası oyuncuları kimler, dizinin konusu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İyi Aile Babası Konusu

İyi Aile Babası Konusu

Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu) İstanbul'da kliniği olan evli bir aile hekimdir. Eşine çocuklarına ve annesine olan bağlılığı nedeniyle sürekli eşi ve annesinin arasında kalır. Üstelik annesiyle aynı apartmanda yaşamaktadır.

İyi Aile Babası Oyuncuları

İyi Aile Babası Oyuncuları

Ana karakterler

  • Mehmet Ali Pamuk (Çağlar Çorumlu)

  • Aslı Pamuk (Şebnem Bozoklu)

  • Arife Pamuk (Melek Baykal)

  • Kerami Pamuk (Salih Kalyon)

  • Rıfkı Pamuk (Timur Acar)

Yardımcı karakterler

  • Ayfer (Bahar Süer)

  • Emre Güney (Berke Üsdiken)

  • Damla Pamuk (Ecrin Su Çoban)

  • Oğulcan Pamuk (Berat Efe Parlar)

  • Aydan Hemşire (Beste Bereket)

  • Çilem Hemşire (Rukan Demir)

Başrol Oyuncularını Yakından Tanıyalım

Çağlar Çorumlu Kimdir?

Çağlar Çorumlu Kimdir?

4 Aralık 1977'de Merzifon'da dünyaya geldi. Eğitimci bir aileden gelen Çağlar Çorumlu'nun annesi ve babası öğretmendir. 1994 yılında, Merzifon Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra, Eskişehir'e yerleşti. 

Eğitim Hayatı

2000 yılında Anadolu Üniversitesi 'Turizm ve Otel İşletmeciliği' bölümünden mezun oldu. Eskişehir'de yaşadığı yıllarda, okuduğu üniversitenin 'tiyatro kulübü'ne katıldı.

Oyunculuk Kariyeri

Oyunculuk Kariyeri

* Kendisindeki oyunculuk yeteneğini ilk olarak, bu tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren'in desteği ile fark etti. 

* Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul'a yerleşti. Bir yıl 'MSM ACTOR STUDIO'da tiyatro eğitimi aldı ve 2001 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra, hemen televizyon ve tiyatro sektöründe kendine yer buldu. 

* Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim'e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakterini canlandırdı. 'Kabare Taksim'den sonra Komedi Kılçık adlı grupta kabare oyunculuğu yapmaya devam etti. Daha sonra, 2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile, İstanbul Şehir Tiyatroları'na katıldı. 

*2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. Yazar Koffi Kwahulé'nin 'Big Shoot' adlı oyunu TiyatrOPS tarafından 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye konmuştur. 2013'te Cem Yılmaz ile beraber İş Bankası reklamlarında oynadı.

*Çağlar Çorumlu Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arif V 216 filminde Sanat Güneşi Zeki Müren'i canlandırarak büyük beğeni topladı.

Arif V 216 filminde Sanat Güneşi Zeki Müren'i canlandırarak büyük beğeni topladı.

*Ayrıca, animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak'ın 2010 yılı yapımı Prensesin Uykusu adlı filmindeki Aziz karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, Şark Dişçisi adlı oyunda Taparnigos rolü ile 'Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Evliliği

Çağlar Çorumlu 2012 yılında Gaye Çorumlu ile evlenmiştir.

Şebnem Bozoklu Kimdir?

Şebnem Bozoklu Kimdir?

Şebnem Bozoklu 25 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çift Moda'da tanışmıştır. Çocukluğu Suadiye'de geçmiştir.

Eğitim Hayatı

1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu.

Oyunculuk Kariyeri

 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı. Bozoklu, Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülmüştür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları (2010) En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Şebnem Bozoklu Canım Ailem dizisi ile tanındı ve çok sevildi.

Şebnem Bozoklu Canım Ailem dizisi ile tanındı ve çok sevildi.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın