Görüş Bildir
Haberler
İtiraf Edemesek de Hepimizin Aklından Mutlaka Geçen En Yaygın Seks Fantezileri: Bazılarımız Çok Çılgın!

etiket İtiraf Edemesek de Hepimizin Aklından Mutlaka Geçen En Yaygın Seks Fantezileri: Bazılarımız Çok Çılgın!

R.G.
12.07.2021 - 12:18

Yetişkinlerin çoğu bir cinsel fanteziye sahip fakat nedense çoğu bu fantezileri dile getirmeye çekiniyor. Sanıyoruz ki, herkes fantezisinin yalnızca kendinde olduğunu düşünerek söylemekten utanıyor ama araştırmalara göre insanların %98'i en az bir cinsel yaşam fantezisine sahip! Haydi bunlardan en yaygın olanlarını beraber görelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yabancı Fantezisi

1. Yabancı Fantezisi

Oyun tadındaki fantezi, birbirine sadık çiftlerin partnerini ilk kez tanıştıkları bir yabancı gibi görerek flörtleşmesiyle başlar. Cinsel ilişkiye kadar devam eden tiyatro tarzındaki bu fantezi, hayatlarına başkasını almak istemeyen ama heyecan arayan çiftler arasında oldukça yaygın!

2. Üçüncü Kişi Fantezisi

2. Üçüncü Kişi Fantezisi

Özellikle çiftlerden sadece birinin üçüncü kişi fantezisi varsa bunu partnerine söylemesi oldukça zor ancak son yapılan araştırmalara göre insanların azımsanamayacak bir kısmı bu fanteziyi gerçekleştiriyor!

3. Sahne Canlandırma Fantezisi

3. Sahne Canlandırma Fantezisi

Partnerinizle birlikte izlediğiniz heyecan verici bir sahneyi tekrar canlandırmanın her iki tarafa da heyecan vereceği inkâr edilemez. Yıldız oyuncu ödülünü almak ise sizin elinizde!

4. Oyuncak Fantezisi

4. Oyuncak Fantezisi

Özellikle son yıllarda seks oyuncaklarının satışı oldukça arttı. Araştırmalara göre; kelepçeler, vibratörler, kemerler vb. oyuncaklar çiftleri zevkin doruklarına çıkarma noktasında büyük sorumluluk taşıyor!

5. Kamusal Alanlarda Sevişme Fantezisi

5. Kamusal Alanlarda Sevişme Fantezisi

Yakalanma korkusu, panik ve hızlı olma zorunluluğu, heyecan... Monoton bir cinsel hayattan sıkılan çiftlerdeki en yaygın fantezilerden biri halka açık yerlerde ilişkiye girmek! Yapılan araştırmaya dahil olan katılımcılar, heyecan cinsel hazzı artırdığı için bu fanteziyi sevdiklerini söylüyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Domine Etme Fantezisi

6. Domine Etme Fantezisi

Güç, yaşamın her alanında olduğu gibi yatakta da güzel olmalı. Hele bir de işe biraz kelepçe, ip ve kemer dahil olduğunda tutkunun doruklarına çıkabilirsiniz!

7. Domine Edilme Fantezisi

7. Domine Edilme Fantezisi

Özellikle kadınlar, kontrolü tamamen partnerlerine bırakmayı çok daha heyecanlı buluyorlar! Eminiz ki, bu fanteziyi duyduğunuzda hemen aklınıza Grinin Elli Tonu filmi geldi.

8. Teşhircilik Fantezisi

8. Teşhircilik Fantezisi

Heyecan verici fantezilerden bir diğeri ise çiftlerin ilişkiye girmeden önce soyunurken birbirilerini izlemeleri!

9. Role Play Fantezisi

9. Role Play Fantezisi

Saymakla bitmeyecek yaygın cinsel ilişki fantezilerinin bu yazımızdaki sonuncu örneği ise role play! Öğretmen-öğrenci, patron-sekreter, hemşire-doktor gibi farklı meslek ve statüleri canlandırarak ilişkiye renk katma arzusu da oldukça yaygın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
93
68
55
45
37
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın