Görüş Bildir
Haberler
İtalya'nın En Pahalı Oyunu İstanbul'da

İtalya'nın En Pahalı Oyunu İstanbul'da

İçeriğin Devamı Aşağıda

William Shakespeare'in ölümsüz aşk öyküsü 'Romeo ve Juliet', 21 Şubat'ta İstanbul'da sahnelenecek. Gösteri için 13 tır dolusu dekor, kostüm ve teknik donanım İstanbul'a getirilecek.

Gösteri ve sahne sanatları örneklerinin sınırlarını zorlayan bir proje olarak gösterilen 'Romeo ve Juliet' Şubat ayında İstanbul'a geliyor. 45 oyuncunun rol aldığı ve büyük bir teknik ekiple İstanbul'da sahne almaya hazırlanan 'Romeo ve Juliet' ekibi oyuncuların yanı sıra 40 teknisyen, 6 kişilik iletişim ekibi, 15 kişilik yapım sorumlusundan oluşuyor.

Bugüne dek sayısız kez bale, film, müzikal ve opera olarak sahnelenen William Shakespeare'in ölümsüz eseri, 3 boyutlu dijital sahne tasarımıyla ve orijinal dilinde sahnelenecek. Temsil sırasında 23 sahne değişimi ve 270'ten fazla kostümün kullanıldığı oyun için 13 tır dolusu dekor, kostüm ve teknik donanım İstanbul'a getiriliyor. Yönetmenliğini Giuliano Peparini'nin üstlendiği, besteleri Gerard Presgurvic, şarkı sözleri ise Vincenzo Incenzo'e ait oyun, 1 Mart'a kadar Zorlu PSM'de izlenebilecek.

İtalya'da sekiz ayda 400 binden fazla insanın izlediği gösteri, 21 Şubat'ta, Zorlu PSM'de seyirciyle buluşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0