Görüş Bildir
Haberler
İşte Ülkelerin Cinsel İlişki Sıklıkları ve Seks Alışkanları!

İşte Ülkelerin Cinsel İlişki Sıklıkları ve Seks Alışkanları!

Müge Kakşi
12.09.2021 - 16:00

Yapılan seks eğilimleri anketine göre ülkelerin cinsellikle ilgili çeşitli seks alışkanlıkları ve cinsel ilişki sıklıkları öğrenildi. Yatakta en iyi Yunan erkeklerin olduğu tespit edilirken Brezilyalı kadınların ise çoğunun ogazm taklidi yaptığı öğrenildi. İşte ülke ülke seks alışkanları ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İŞTE ÜLKELERİN SEKS ALIŞKANLIKLARI

Rus hükümeti 12 Eylül'ü 'Gebe Kalma Günü' ilan ederek çiftleri evde kalıp üremeye teşvik etti.

JAPONYA - SEKS KURAKLIĞI

Japonya'daki insanların SADECE yüzde 34'ü haftada bir seks yapıyor ve bu da onları dünyanın en cinsel tatminsizi yapıyor. Uzun çalışma saatlerine sahip olmak, eşler arasında fiziksel temas eksikliğine neden oluyor.

FRANSA – HIZLI

Fransızlar, bir ankete göre kısa seks seanslarını tercih ediyor. Erkeklerin yarısından biraz fazlası boşalmayı önleyerek cinsel ilişkiyi uzatabilir ve sadece yüzde altısı 13 dakika kadar sürer.

YUNANİSTAN – FRISKIEST

Yunanistan'da yetişkinlerin yüzde 87'si haftada en az bir kez seks yapıyor - bu diğer tüm ülkelerden daha fazla. 26 milletten 30.000 kişinin cinsel alışkanlıklarına bakan ankette en üst sırada yer aldılar.

NORVEÇ – EN ÇOK ORGAZM

NORVEÇ soğuk cephelere alışkın, ancak seks oyuncak firması Lelo'ya göre dünyanın orgazm başkenti gibi görünüyor - nüfusun yüzde 35'i her gün orgazm olduğunu söylüyor.

İNGİLTERE — AYAKLAR VE ÖNGÖRÜŞME

The Great British Sex Survey, İngiltere'de 1.5 milyon insanın ayak fetişi olduğunu, İngiltere'nin ayak parmaklarını emen başkenti Manchester'ın ardından Leeds'in ardından Sheffield'ın geldiğini ortaya çıkardı. Ön sevişmede de dünya lideriyiz.

BELÇİKA – COWGIRL

Tıbbi site Dr. Ed tarafından yapılan bir ankete göre, kadının erkeğin üstünde ve ona dönük olduğu Cowgirl, bira seven Belçika'daki en popüler seks pozisyonu.

POLONYA – 

Polonyalıların da tercih ettiği bir pozisyon var. Yan yana yatarak ilişkiye girmek Polonyalı aşıkların en sevdiği pozisyondur. Yanınıza uzanın ve kolunuz beline dayayarak partnerinizi büyük bir kucaklamayla sarın.

RUSYADÜĞÜN GÜNÜ

Rus hükümeti 12 Eylül'ü “Gebe Kalma Günü” ilan ederek çiftleri evde kalmaya ve üremeye teşvik etti. Günden dokuz ay sonra çocuk sahibi olan çiftlere ödül veriliyor.

ABD – THREESOMES

ABD üçlü seks isteyenler için gidilecek yer. Flört uygulaması 3somer'e göre üç yönlü seks için en büyük iştah New York'ta, onu Los Angeles ve Chicago izliyor.

Dokuz Amerikalıdan biri çok eşli bir ilişki içindedir - bu, ilgili herkesin rızasıyla birden fazla kişiyle cinsel ilişkide bulunur.

Frontiers in Psychology adlı akademik dergiye göre, altı Amerikalıdan biri bir tane denemek istiyor.

Ancak cinsel performans tedavisi MYHIXEL tarafından yapılan bir ankete göre, Amerikalı kadınların yüzde 46'sı seks yerine iyi bir gece kipi'ni tercih ederken, erkeklerin yüzde 34'ü uyumaktan zevk alıyor.

ROMANYA – LOO SEAT STI FREAR

Küresel Seks Araştırması'na göre, Rumenlerin yaklaşık yüzde 40'ı umumi tuvalet kullanmaları halinde CYBE'lerin kişiden kişiye bulaşabileceğine inanıyor. Bunu yapman çok düşük bir ihtimal.

BREZİLYA – STAMINA

Çuvalda ortalama 30 dakika kalan Brezilyalılar, dünyanın cinsel dayanıklılık altın madalyası. Ancak The Penguin Atlas Of Human Sexual Behaviour, Brezilyalı kadınların yüzde 44'ünün orgazm taklidi yaptığını kabul ettiğini söylüyor.

ALMANYA – NÜDİSTLER

Sahilde çıplak dolaşmayı severler ve çok sayıda çıplak kulüpleri var. 

N.Z. – KADIN BAŞLICA

Yeni Zelanda'daki tutkulu kadınlar kadınlar, yaşamları boyunca ortalama 20.4 cinsel partnerle çarşaflar arasında zengin ve çeşitli bir zamanın tadını çıkarıyor. Condoms.uk'a göre bu, dünyadaki en yüksek kadın sayısı.

AVUSTURYA – SAHA OYNA

Condoms.uk'tan yapılan bir araştırmaya göre, Araştırmalara göre Avusturyalı erkeklerin hayatları boyunca dünya genelinde en fazla seks partnerine sahip olduğunu buldu, bu ortalama 29.3'tür.

TAYLAND – HİLE

Durex, Tayland nüfusunun yarısından fazlasının sadakatsiz olduğunu kabul ettiğini söylüyor. Metrese sahip olmak yüzyıllardır Tay kültürünün bir parçası olmuştur ve erkeklerin ve kadınların her zaman seks için olmasa da buluşacakları fazladan arkadaşlarının olduğu modern bir eğilim vardır.

KENYA – SADAKATLI

Küresel ebeveynlik raporuna göre Dünyanın Babaları Devleti, Afrika'daki erkeklerin dünyanın geri kalanına kıyasla iki veya daha fazla kadınla çocuk sahibi olma olasılığı daha yüksektir. Ancak Kenyalı erkekler, kıtanın en sadıkları listesinin başında yer aldı.

İTALYA – ORAL SEKS, GIDA

2019'da yapılan bir ankete göre, İtalyanların yüzde 80'inden fazlası oral seksten hoşlanıyor. İtalya'daki çiftlerin dörtte biri birlikte porno izliyor  Çiftlerin neredeyse yarısı haftada iki ya da üç kez seks yapıyor.

HİNDİSTAN – NEFRET 

Kızılderililerin yüzde 95'inin prezervatif kullanmadığını ve bunun nedenini soran #HateCondoms hashtag'i altında bir Twitter sohbetine yol açtı. Ankete katılanlar, yakınlığı azalttığını ve “duygu eksikliği” olduğunu öne sürdüler.

ÇİN – EN AZ ORGAZM

 Çinlilerin dünyadaki en az orgazma sahip oldukları tespit edildikten sonra, oradaki insanların yaklaşık yüzde 76'sı her seks yaptıklarında doruğa ulaşamıyor.

NİJERYA – MEMNUN

Tayland nüfusunun yarısından fazlasının sadakatsiz olduğunu kabul ettiğini söylüyor. Metrese sahip olmak yüzyıllardır Tay kültürünün bir parçası olmuştur ve erkeklerin ve kadınların her zaman seks için olmasa da yanlarında kadın bulundurmayı seviyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
31
20
17
16
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın