Görüş Bildir
Haberler
İşte Bunlar Hep Bilinçaltı! Zihnimizde Cinsellik Çağrışımı Yapan Şeyler

İşte Bunlar Hep Bilinçaltı! Zihnimizde Cinsellik Çağrışımı Yapan Şeyler

R.G.
18.11.2020 - 14:14

Biz farkında olmasak da günlük hayatta karşımıza çıkan birçok şey bilinçaltımızda bazı çağrışımlara sebep olur. Karşılaştığımız imgelerin bazıları da fazlasıyla cinselliği çağrıştırır. İşte günlük hayatımızda karşılaştığımız ve istemsiz bir şekilde cinselliği çağrıştırmaya müsait olan bazı şeyler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahkaha atmak

1. Kahkaha atmak

Kahkaha atmak hem kadın hem de erkekler için cinselliği çağrıştıran durumlardan birisi. Yapılan araştırmaya göre yüksek sesle kahkaha atmak, cinsel birliktelik esnasındaki sesleri çağrıştırdığı için baştan çıkarıcı bir etkiye sahip olabiliyormuş.

2. Koku

2. Koku

Güzel kokular, insanlarda cinselliği çağrıştıran etkenlerin başında gelir. Özellikle bazı parfüm ve losyonlar kan akışını hızlandırarak afrodizyak etki yayar.

3. Ayak

3. Ayak

Birçok kişinin gizli ayak fetişisti olduğunu biliyor muydunuz? Biraz alkol, biraz cesaret ne sırlar ortaya çıkarıyor, bir bilseniz... Peki, neden ayak derseniz şu şekilde açıklayalım: Eski zamanlarda erkek çocukları, kadınların penissiz nasıl yaşadığını düşündükleri için ayaklara penis anlamı yüklemiş. Bu da, zamanla cinsel çağrışıma neden olmuş. Hatta birçok insan ayaklardan cinsel organa benzediği için nefret eder. Ne kadar doğrudur bilemeyiz, bu söylenti çok yaygın. Tabii, bunun nedeni tamamen bilinçaltında gizli.

4. Topuklu ayakkabı

4. Topuklu ayakkabı

Topuklu ayakkabılar, zihinde büyük bir cinsel güç göstergesi olarak algılanır. Giyilen ayakkabının topuk yüksekliği cinselliğin gücüyle doğru orantılı kabul edilir.

5. Takım iç çamaşırları

5. Takım iç çamaşırları

İç çamaşırlarının farklı farklı parçalarla kombinlenmesinden ziyade, bir bütün oluşturması cinselliği çağrıştıran etkilerden bir tanesi. Bu durum kadınlar için pek geçerli olmasa da, erkekler takım iç çamaşırı giyen kadınların daha seksi olduğunu düşünür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kırmızı ruj

6. Kırmızı ruj

Cinsellik demişken makyajdan bahsetmezsek olmaz. Özellikle allık ve rujlar, cinselliğin vazgeçilmezi. Yapılan araştırmalara göre, kırmızı dudak ve yanaklar seks esnasındaki kızarıklığı çağrıştırıyor.

7. Çikolata

7. Çikolata

Afrodizyak etkili ve mutluluk hormonu salgılatan çikolata, libidoları yükseltmekte de birebir. Özellikle çikolatanın kıtır kıtır yenmesi çok çekici bulunur. Reklam ajansları da çikolatanın bu özelliğini kullanarak cinselliğin ön planda olduğu reklamlara imza atar.

8. Dondurma

8. Dondurma

Dondurma, yalayarak yenilen bir yiyecek olduğu için cinselliği çağrıştırabilir.

9. Muz, salatalık, patlıcan, şeftali gibi sebze ve meyveler

9. Muz, salatalık, patlıcan, şeftali gibi sebze ve meyveler

Muz, salatalık, patlıcan, şeftali gibi yiyecekler şekilleri nedeniyle cinsel organa benzer. Bu bağlamda ister istemez cinsel çağrışıma sebep olabilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
200
61
45
24
18
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
canan çeliktaş

içeriği hazırlayan 15 yaşında galiba