İstanbul’da Tepki Çeken Görüntüler: Kendini Polis Yardımcısı Olarak Tanıttı, Kadınları Taciz Edip Videoya Aldı
İstanbul sokaklarında kadınlara yönelik taciz içeren davranışlarda bulunan ve kendisini sosyal medyada 'polis yardımcısı' olarak tanıtan Mısırlı bir şahsın görüntüleri büyük tepki topladı. Kamusal alanlarda kadınları rahatsız eden ve cami içerisinde ibadet edenleri kayda alan şahısla ilgili detaylar, sosyal medyada infial yarattı.
İstanbul, sosyal medya platformlarında hızla yayılan ve büyük bir huzursuzluğa yol açan taciz iddialarıyla çalkalanıyor.

Kendisini Mısırlı bir emniyet mensubu yardımcısı olarak lanse eden bir şahıs, şehrin farklı noktalarında kadınlara yönelik sergilediği uygunsuz tutumları ve halkın dini değerlerini hiçe sayan davranışları video kaydına alarak paylaştı. 'arsalalybdh' kullanıcı adıyla Instagram üzerinden yayınlanan bu içerikler, hem Türk vatandaşları hem de Türkiye’de yaşayan Mısır toplumu tarafından sert bir dille kınandı.
Söz konusu videolarda şahsın, kalabalık alanlarda kadınların yanına yaklaşarak rızaları dışında fiziksel temas kurmaya çalıştığı ve bu anları kaydettiği görülüyor.

Taciz boyutuna varan bu eylemlerin yanı sıra, şahsın bir cami içerisinde ibadetlerini yerine getiren vatandaşları da hedef aldığı ortaya çıktı. Namaz kılan insanları rahatsız ederek video çeken ve kutsal mekanın huzurunu bozan şahıs, bu görüntüleri 'polis yardımcısı' sıfatıyla kullandığı profilinde yayınladı. Profilinde üniformalı fotoğraflarına da yer vererek kendisine resmi bir süs vermeye çalışan şahsın bu paylaşımları büyük tepki çekti.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!




Yorum Yazın