Görüş Bildir
Haberler
İnanmak İstiyoruz! Öldükleri Açıklanmasına Rağmen Hala Yaşadığına İnanılan 14 Ünlü

etiket İnanmak İstiyoruz! Öldükleri Açıklanmasına Rağmen Hala Yaşadığına İnanılan 14 Ünlü

Ölüm kimseye yakışmıyor fakat özellikle ölenler genç ve yetenekli olunca, hayranları daha da çok üzüyor. İşte hayranları tarafından ölümleri inkar edilen 14 ünlü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Efsanevi Elvis Presley'in öldüğüne inanmayan büyük bir kesim var. İddialara göre Elvis kendi ölümünü kurguladı ve şu an huzurlu bir hayat sürüyor.

Zira mezar taşında Elvis'in kendi ismi olan 'Aaron' yerine, 'Aron' yazıyor. Ayrıca Elvis'in ölü bedeni bulunmadan hemen önce adaya siyah bir helikopterin indiği rapor edilmiş. Yani söylenenlere göre, Elvis kendi ölümünü kurguladı ve o helikoptere binip kaçtı. Zaten sigorta şirketi de ölümünün üstüne Elvis'in sözleşmesi adına herhangi bir şey yapmadı.

Baya mantıklı aslında!

2. Jim Morrison'ın öldüğünü de inatla reddedenler var!

Jim Morrison Paris'te bir otel odasında, sanıldığı gibi fazla doz uyuşturucudan değil, kalp krizinden ölmüştü. Aynı zamanda o sırada hakkında açılmış davalar sürüyordu ve hapse girme riski vardı. Ölümünün açıklanmasının ardından düzenlenen cenazeye pek çok yakın dostu ve aile üyesi katılmadı. Tabutun da asla Morrison'ın bedenin sığmayacağı kadar küçük olduğu söylendi.

Jim Morrison zaten şöhretten feci sıkılmıştı. Onun da kendi ölümünü kurguladığı ve hem yasal sıkıntılardan, hem de Rock Star hayatından bu şekilde kurtulduğu söyleniyor. 

Gerçekçi mi değil mi bilemeyiz ama, umarız ki yaşıyordur!

3. Kurt Cobain şöhretten o kadar bıkmıştı ki, ölü taklidi yapmayı tek seçenek olarak gördü!

Pek gerçekçi gelmiyor, zira Cobain'in ölümü adına çok şey söylendi, pek çok komplo teorisi uyduruldu. Cobain'in devlet tarafından öldürüldüğünden tutun, illuminati tarikati tarafından şeytana kurban verildiği dahi iddia edildi. Yüksek derece eroin bağımlısı olan Cobain'in intihar etmesi bizce çok tuhaf değil. Lakin ölümüne inanmak istemeyen hayranlar, onun şöhretten kaçtığını iddia ediyorlar.

Cobain'in cesedinin asla suratının gösterilmemesini de buna bir kanıt olarak görüyorlar. Adam ağzına bir tüfek alarak, komple kafasını dağıtmıştı oysa. Surat kalmamıştır ki...

4. Tupac ölmedi, sadece kalbimizde değil ama dünyanın bir yerlerinde yaşıyor!

Tupac da ölümünü kurguladığını iddia edilen isimlerden. Şarkı sözlerinde 'yeniden doğuş' adına pek çok gizli mesaj verdiği söyleniyor. Fakat bu iddiaları en çok güçlendiren detay şu oldu: Tupac'ın otopsisi sırasında çekilmiş bir fotoğraf ele geçirildi ve fotoğraftaki kişinin Tupac olmadığı görüldü. Oysa kayıtlara Tupac olarak geçmişti.

5. Tıpkı Tupac gibi onun da ölmediği söyleniyor, fakat maalesef ki tüm iddialar gerçek dışı: The Notorious B.I.G.

Katilinin asla bulunamaması tıpkı Tupac gibi onun da sahte bir ölüm ile şöhretten kaçtığı iddialarını gündeme getirdi. Fakat Biggie'nin bedenine giren kurşunları yanındakiler görmüştü. Eğer bir illüzyon değilse, Biggie gerçekten de öldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyanın göz bebeği olmasına rağmen, kraliyet ailesine göre Prenses Diana adeta istenmeyen gelindi...

Paparazzilerden kaçarken trafik kazası geçirmesi ve ölmesi sonucu teoriler de başladı. Söylentilere göre kraliyet ailesi öldürülmesini emretmişti ve trafik kazası bunun sadece bir maskesi oldu. Lakin büyük bir çoğunluk Diana'nın ölmediğine, 'ortalıktan kaldırıldığına' inanıyor. 

Umarız dünyanın bir yerlerinde mutlu mesut yaşıyorsundur, Prenses!

7. Amy Winehouse'un ölümünün ardından çıkan "hala yaşıyor" iddiaları ailesi için oldukça yıpratıcı oldu.

27'de ölenler kulübüne katıldığından beri Amy'nin babasının telefonuna farklı numaralardan 'Amy gizli bir adada hala yaşıyor. Amy seni sevdiğini söylüyor' gibi mesajlar geldiği açıklandı. Şakaysa çok zalimce... Gerçekse de, umuyoruz ki mutludur!

8. Michael Jackson'ı sahte bir ölümden başka şey kurtaramazdı!

Hakkında açılan davalar devam ediyordu, bir taraftan da borç içindeydi. Sahte bir ölüm ile ortalıktan kaybolması onun için tek mantıklı seçim olabilirdi. Ölümünden sonra tekrar görüldüğü de iddia edildi.

Fakat bu iddialar doğruysa ve Jackson hala yaşıyorsa; ölüm anında onunla ilgilenen doktora yazık olacak, zira doktora yanlış müdahaleden dolayı dava açıldı!

9. Heath Ledger öldü, cenazesi kaldırıldı; fakat sonrasında onu Manhattan caddelerinde gördüğünü iddia edenler oldu!

Geride küçücük bebeğini bırakmıştı. Umuyoruz ki yaşadığı iddiası gerçektir!

10. James Dean o trafik kazasında ölmedi; fakat öldü gibi gösterildi!

James Dean'in arabada oturduğu kısım kesinlikle hasar görmemişti. Kazanın tanıklarından biri kısa süre içerisinde tuhaf bir şekilde zengin oldu. İddialara göre James Dean'in şirketi onu ölü gösterdi; zira James Dean ölmemiş fakat felç kalmıştı. Felçi bir James Dean şirketi zarara sokacakken, ölü bir James Dean filmleri daha da değerlendirecek ve 'efsane' yaratacaktı.

Bizce mantıklı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jimi Hendrix hepimizin duyduğu "ibretlik" şekilde, adeta kusmuğunda boğularak öldü... Ya da öldü mü?

Hayranları Hendrix'in çok dikkatli bir şekilde uyuşturucu kullandığını, asla kusmuğunda boğulacak kadar da sorumsuz davranmayacağını iddia ettiler ve ölüm haberinin kurgu olduğunu söylediler. Çünkü Jimi de bu şöhret oyunundan sıkılmıştı.

12. Manic Street Preachers grubundan Richey Edwards'ın arabası, insanların genelde intihar ettiği bir köprünün yanında bulundu.

Bedeni ise asla bulunamadı. Hayranlarına göre Richey, Hindistan gibi yerlerde geziyor ve gizleniyor.

13. Yılmaz Güney Paris'te gerçekten öldü mü?

13. Yılmaz Güney Paris'te gerçekten öldü mü?

Bilindiği gibi Yılmaz Güney belalı bir yıldızdı. Hayranları onun ölmediğini ve güvenlik amacıyla şöhretten kaçmak için ölümünü kurguladığını iddia ediyor.

14. Ahmet Kaya'nın cenazesinde bedeni açık şekilde görülmesine rağmen onun da ölmediğine inanlar çok!

14. Ahmet Kaya'nın cenazesinde bedeni açık şekilde görülmesine rağmen onun da ölmediğine inanlar çok!

Adamın açık açık naaşını gördük yahu?! Bir bildikleri vardır belki de... Zira Ahmet Kaya Türkiye'yi ne kadar özlediğini ve sürgünde olmaktan çok bunaldığını ölmeden önce verdiği bir röportajda dile getirmişti. Hayranları, vatanına geri dönebilmek için böyle bir kurgu ölüm yöntemini seçtiğini söylüyorlar.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
284
182
85
78
34
30
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Eser

Çoğu ölmedi , öldürüldü.

Maide Bozkurt

bunlar hep poyraz karayel etkisi :D

işte bunlar hep bonzai nin etkisi :) https://twitter.com/berberoglu79/status/531928333324668928

Gergin Beyefendi

Ben de öldüm ama herkes yaşadığımı sanıyor.

Beyza

who are you bro?