Görüş Bildir
Haberler
İnanılması Güç Ama Gerçek! Kişiliğinizin Sırrı Doğum Lekelerinizde Olabilir!

etiket İnanılması Güç Ama Gerçek! Kişiliğinizin Sırrı Doğum Lekelerinizde Olabilir!

Ezgi Varlı
06.01.2018 - 00:30

Doğum lekelerinin nedenleri için birçok farklı şey duymuş olabilirsiniz.Fakat doğum lekelerinin bilimsel açıklaması anne karnında fazla melanin üretimi olarak geçmekte. Her ne kadar sadece bir leke de olsa bazı insanlar bu lekelerin hayattaki şansımız, gelecek kararlarımız ve genel karakterimiz konusunda bize bilgi verdiğine inanmakta. Bakalım hangi doğum lekesi ne anlama geliyormuş...

Kaynak: http://www.viralthread.com/position-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudak çevresindeyse...

Dudak çevresindeyse...

Eğer sizinde üst dudağınızda bir doğum lekeniz varsa akranlarınızdan daha açık sözlü olmanız muhtemeldir. Konu kendi görüşleriniz olduğunda lafınızı esirgemekten hiç hoşlanmazsınız.

Sol yanağınızdaysa...

Sol yanağınızdaysa...

Eğer sol yanağınızda bir doğum lekesiyle doğduysanız, bu maalesef ileriki bir dönemde maddi zorluklar çekebileceğinizi gösteriyor olabilir ve tabi ki bunu atlatabilecek kadar güçlü bir kişiliğiniz olduğunu da...

Sağ yanağınızdaysa...

Sağ yanağınızdaysa...

Eğer sağ yanağınızda bir doğum lekesi varsa bu çok tutkulu olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda devamlı yeni uğraşlar arayışında olduğunuzunda bir kanıtıdır.

Karnınızdaysa...

Karnınızdaysa...

Karnında doğum lekesi olanlar ise kendileri ve çevrelerindekilerle barışık olma eğilimidedirler. Hayatlarında çok az karmaşa vardır. Bu kişiler aynı zamanda etrafa neşe saçar ve negatif insanlardan da uzak durmaya çalışırlar.

Çenenizdeyse...

Çenenizdeyse...

Eğer doğum lekeniz çenenizdeyse bu, yaşıtlarınızdan daha iradeli bir karakter olduğunuzu gösteriyor olabilir. Çevrenizdekiler sizi çabuk parlayan biri olarak görebilir ama siz onlara aldırmayın, tabi ki hakkınızı savunacaksınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sırtınızdaysa...

Sırtınızdaysa...

Sırtında doğum lekesi olan insanlar dürüstlükleriyle ön plandadırlar. İnsanlardan, önemsiz de olsa hiçbir şey saklamak istemezler.

Alnınızdaysa...

Alnınızdaysa...

Eğer alnınızda bir doğum lekeniz varsa bu, lider bir kişi olduğunuzu gösterir.  Çevrenizdeki bir çok kişi hep doğru kararlar verdiğiniz için sizi örnek alıyor olabilir.

Omzunuzdaysa...

Omzunuzdaysa...

Eğer doğum lekeniz omzunuzdaysa tahmin de edilebileceği gibi sırtınızda çok fazla yük taşıdığınızı gösterir. Bir sürü sorumluluğunuz da olsa güçlü kişiliğiniz sayesine bunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz.

Ayaklarınızdaysa...

Ayaklarınızdaysa...

Ayaklarınızda doğum lekenizin olması trend belirleyici bir karakteriniz olduğunu gösterir. İnsanlar sizin fikirlerinize saygı duyar ve konu hakkındaki yorumlarınızı merak ederler.

Bacağınızdaysa...

Bacağınızdaysa...
theopenews.com

Bacağınızda doğum lekenizin olması, herhangi bir şey hakkında çok fazla düşüdüğünüzü gösteriyor olabilir. İnsanlar sizi içe dönük bir karakter olarak algılıyor olabilir, bunun sebebi olayları sesli yorumlamaktansa derinine düşünüyor olmanız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burnunuzdaysa...

Burnunuzdaysa...

Doğum lekeniz burnunuzdaysa, bu çok cömert ve yardımsever bir kişiliğiniz olduğunu gösterir. İnsanlara kendinizi sevdirmeyi seversiniz çünkü sizinde paylaşacak bir sürü sevginiz vardır.

Doğum lekelerimi seviyorum !!

Doğum lekelerimi seviyorum !!

Doğum lekelerimiz her neremizde olursa olsun, hepsi birbirinden özel ve değerliler. Bu doğum lekelerine dayalı tahminler her ne kadar çoğunlukla gerçekleşse de herkes için geçerli olmayabilir ve bu da birbirinden farklı ve karmaşık kişiliklerimizi gösteren güzel bir özellik...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
104
38
33
27
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
devrimzer2

doğum lekesi diyip ben paylaşmakta ayrı bir ironi

unnecessary889

hakikaten he😂

ozok

Ben değil mi onlar?.doğum lekesi farklı.

Metin Baki Erdoğan

"ben" de bunu yazmak için girmiştim neyse şimdi çıkabilirim :D

ouatada

Doğum lekem götümde ben napiyim

dogipie

aynısını yazmak üzereydim 😂😂