Görüş Bildir
Haberler
IMDb Üzerinde En Az 10.000 Oy Alan Birbirinden İzlenilesi 14 Anime

IMDb Üzerinde En Az 10.000 Oy Alan Birbirinden İzlenilesi 14 Anime

IMDb üzerinde en çok oy alan birbirinden izlenilesi 14 anime ile karşınızdayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Steins;Gate

1. Steins;Gate

Zamanda yolculuk temasını ele alan animasyon Steins;Gate, üniversite öğrencisi bir genç ve arkadaşlarının, kötücül bir organizasyonu durdurmak için verdikleri savaşı ve zamanda yaptıkları yolculuğu takip ediyor. Japonya menşeili dizi, senarist Jukki Hanada'nın imzasıyla ekrana taşındı.

IMDb: 8,3

2. Fullmetal Alchemist Brotherhood

2. Fullmetal Alchemist Brotherhood

Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için alchemy’e başvururlar. Ama insan ruhunu ile değiş-tokuş yapılacak eş değerde bir şey bulunmamaktadır. Deney sırasında büyük kardeş Edward bacağını, küçük kardeş Alphonse ise bedenini kaybeder. Edward elindeki son çareyi kullanıp Al’ın ruhunu bir zırha bağlamayı başarır ama bu esnada da kolunu kaybeder. İki kardeş annelerinin dirilmesin imkansız olduğunu büyük kayıplardan sonra anlar. Automail sayesinde mekanik uzuvlarına kavuşan Ed, kardeşine olanların kendi suçu olduğuna inanır. Al'ın bedenini geri almak ve alchemy’i daha da iyi öğrenmek için Elric kardeşler evlerini yakıp yolcuğa çıkarlar.

IMDb: 9,1

3. Death Note

3. Death Note

Lise son sınıf öğrencisi olan Yagami Light, üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Yetenekli ve zeki bir öğrenci olan Yagami, hayattan hiç zevk almamaktadır. Sıkıcı bulduğu yaşantısı üzerinde “Death Note” yazan bir defter bulmasıyla bambaşka bir hal alır. Defteri incelemeye başlayan Yagami, deftere ismi yazılan insanların öleceğini öğrenir. Yazılanların doğruluğunu öğrenmeye çalışan Yagami, haberlerde izlediği anaokulundaki öğrencileri rehin alan adamın ismini deftere yazar ve kısa bir süre sonra adam ölür. Yaşananlar karşısında şok alan Yagami, defter sayesinde kendi ideal dünyasını yaratmak için suçluların peşine düşer.

IMDb: 9,0

4. One Punch Man

4. One Punch Man

İşsiz arkadaşımız Saitama bir iş görüşmesinden dönerken yolda garip bir canavarla karşılaşır, canavar umursamaz tavırları sebebiyle Saitama dan hoşlanır ve onu öldürmemeye karar verir fakat Saitama canavarın öldürmek istediği çocuğu korumak isteyince çocukluğunda izlediği bir Anime aklına gelir ve hobi olarak kahraman olmak istediğine karar verir. Ve sonunda herkesi ve her şeyi bir yumrukla yenecek kadar güçlü olmayı başarır.

IMDb: 8,9

5. Cowboy Bebop

5. Cowboy Bebop

Günümüzden 70 yıl kadar uzak bir gelecekte geçen film, bir Cadılar Bayramı arifesinde geçer. Bebop adlı ödül avcıları, galaksiler arası avcılık yapan Spike ve sıradışı arkadaşlarından kurulu bir ekiptir. Sıradaki işleri ise Mars'ta gerçekleşen bir saldırıyı çözmek ve saldırıyı gerçekleştiren teröristleri yakalamaktadır. Korku içerisinde olan halk Cadılar Bayramı'nın daha büyük bir kaosa dönüşmesinden korkmaktadır. Yola çıkan Spike ve ekibi, başlarda kolaylıkla altından kalkabileceklerini düşündükleri bu görev sırasında geçmişleriyle yapacakları esaslı bir yüzleşmeye sürükleneceklerdir.

IMDb: 8,9

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shingeki no kyojin

6. Shingeki no kyojin

Yüzyıllar önce insanlık, en büyük avcısıyla tanışmış; nereden geldikleri bilinmeyen devler tarafından saldırılara uğrayarak yok olmanın eşiğine gelmiştir. Bu katliamdan da sadece kendilerini yüksek duvarların ardına hapsederek dışarıdaki devlerden korunabilen az bir nüfus kurtulmuştur. Üç kademeden oluşan bu duvarların en dışındakinin adı Maria, ortadakinin Rose ve en içtekinin ise Sina’dır. Bu arada tüm insanlık büyük oranda askeri sisteme yatırım yapmaktadır.

IMDb: 8,8

7. Hunter x Hunter

7. Hunter x Hunter

Hikayemizin ana karakteri Gon Freecs, ufak bir köylü adasında yaşayan ve babasını ölü sanan 12 yaşında bir çocuktur. Bir gün babasının aslında yaşadığını ve dünyada bilinen en iyi avcılardan biri olduğunu öğrenir. Böylece hem babasını daha iyi anlayabilmek hem de babasını bulabilmek için avcı sınavına katılmaya ve avcı olmaya karar verir. Fakat bu sınav o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü sınava her sene yüzlerce insan katılır ve bazen tek bir kişi bile geçemez.

IMDb: 8,9

8. One Piece

8. One Piece

Manga serisi, Production I.G. tarafından 1998’de bir orijinal video animasyonuna, Toei Animation tarafından da tüm Japonya’da yayın yapan Fuji Televizyonu’nda yayınlanan bir anime serisine uyarlanmıştır. Animemiz Şeytan Meyvesi kullanıcısı Monkey D. Luffy isimli genç bir adamın, zaman içinde oluşturduğu tayfayla Grand Line’a açılıp One Piece’i bulma ve Korsanlar Kralı olma çabasını konu ediniyor.

IMDb: 8,7

9. Dragon Ball Z

9. Dragon Ball Z

153 bölümlük Dragon Ball macerasından sonra gelen ve 1989-1996 yılları arasında yayınlanan Z serisi ile işler biraz daha ciddileşmeye başlyor. Bu seriyle artık olaylar Dünya gezegeni ile sınırlı kalmayıp  farklı gezegenlere taşınıyor ve karşılaşılan düşmanların gücü de sınırları zorlayan seviyelere ulaşıyor.

IMDb: 8,7

10. Code Geass: Lelouch

10. Code Geass: Lelouch

2010 Ağustos’unda Japonya’nın, Britanya İmparatorluğu tarafından işgalinden sonra geçen alternatif bir tarih izliyoruz Code Geass‘ta. Dizi, genç bir adamın, insanlara istediğini yaptırma gücüne sahip olduktan sonra şövalye robotlar ile üstünlük sağlayan imparatorluğa başkaldırması ve onu yıkma çabasını tek solukta izletiyor.

IMDb: 8,7

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Monster

11. Monster

Monster, 80’li yıllarda Almanya’da yaşayan, çok başarılı ve dürüst bir beyin cerrahı olan Japon doktor Kenzou Tenma etrafında geçiyor. Tenma’nın çalıştığı hastaneye getirilen bir Türk hastanın hastane politikaları nedeniyle doktorumuzdan zamanında tedavi görmemesi sonucu ölmesi ile başlıyor denebilir. Ardından hastaneye gelen ikiz çocuklardan birinin ameliyatı ve bunu izleyen esrarengiz cinayetler, Tenma’nın bunların sebebini arayışı ve engelleme savaşı…

IMDb: 8,6

12. Berserk

12. Berserk

Midland Krallığı eski güzel günleri arar hale gelmiştir. Ülkenin hiç bir yerinde hiç bir şey eskisi gibi huzurlu ve bereketli değildir. Tüm bu karmaşanın arasında bir silahşör ortaya çıkar ve ülkenin kralını ve taraftarlarını öldüreceğini söyler. Gatts(Guts), insanüstü bir güce ve dev bir kılıca sahip bu silahşör, Griffith önderliğindeki paralı askerler grubu olan 'Band of Hawks'a katıldığı dönemi ve sonrasını hatırlamaya başlar.

IMDb: 8,7

13. Samurai X: Trust and Betrayal

13. Samurai X: Trust and Betrayal

Samurai X orjinal adıyla ise Runoui Kenshin tüm serileriyle Feodal Japonya’yı anlatan en başarılı animelerden birisidir. Meiji Devriminden öncesi ve sonralarını anlatan Runoui Kenshin serisi Japon kılıç sanatını ve Meiji dönemi politik oyunlarını merak edenler için birebir. Haneler arasındaki kanlı mücadele çok net bir şekilde izleyiciye sunuluyor. 

IMDb: 8,7

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
19
14
11
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?