Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu, İYİ Partililerin Tepkisini Çeken Paylaşımı ile İlgili Konuştu

İmamoğlu, İYİ Partililerin Tepkisini Çeken Paylaşımı ile İlgili Konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Twitter'da paylaştığı 8 Mart mesajına İYİ Parti cephesinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İmamoğlu ise mesajı ile ilgili olarak 'Tümüyle iyi duygular ile yazılmıştır mesajımız. Sağında, solunda, arkasında kimse bir şey aramasın. İçi tamamen iyi duygularla doludur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek Kadınlar Günü'nü kutlamıştı.

Pervin Buldan kutlama için İmamoğlu'na teşekkür ederken Meral Akşener ise "Arkadaşlarımın çoğu da beğenmedi, saygı duyuyorum." dedi. 👇

Buğra Kavuncu: 'Kabul etmiyoruz'

Buğra Kavuncu: 'Kabul etmiyoruz'

İmamoğlu'na yönelik İYİ Parti cephesinden tepkiler sürerken İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da Twitter'dan bir paylaşım yaparak 'Sayın Genel Başkanımızın isminin, terörle arasına mesafe koymamış bir partinin temsilcisiyle, aynı paylaşım içerisinde anılmasını kabul etmiyoruz.' dedi.

İmamoğlu'ndan İYİ Partililerin tepkilere yanıt

İmamoğlu'ndan İYİ Partililerin tepkilere yanıt

Büyükçekmece'de Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı ağaç dikim törenine katılan Ekrem İmamoğlu, tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fidan dikme etkinliğine katılamayan Meral Akşener adına da ağaç diken İmamoğlu, kendisiyle telefonda görüştüklerini ifade etti.

'Dün eşimi de aradı telefonla. Teşekkürlerini iletti. Bugün biz tabii eşimle hem bu anın güzelliğini yaşıyoruz. Hem de biraz kolay bir zaman değil eşim ve bizim açımızdan da. Bugün özellikle tüm anneler için de ağaçları dikiyoruz. Başta sevgili annelerimiz olmak üzere. Meral hanım adına da dikilen bu ağacın bu memleket için, hayatını feda etmiş bütün şehitlerimiz ve güzel annelerine de bu ağacı dikmiş oluyoruz. Bu mesajını da iletelim. Umut ediyorum, buradaki ağaçlar bu ülkenin barışı huzuru, mutluluğu için büyüyecek. Beraber büyütmemiz lazım.  Hep birlikte büyütmemiz lazım. Çabamız o. Ben Dilek'in bu girişimini yürekten alkışlıyorum. Çok da onur duydum. Burada her isim var şimdi de Emine Erdoğan hanımefendinin ağacını hep beraber dikeceğiz' dedi.

"Mesajımız tümüyle iyi duygularla yazılmıştır"

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Emine Erdoğan için de bir ağaç dikeceğiz"

"Emine Erdoğan için de bir ağaç dikeceğiz"

Bir gazetecinin, 'HDP Eş Genel Başkanı da burada, siyaseten bir ittifak olarak algılanabilir, böyle yorumlara neden olabilir mi?' sorusuna ise İmamoğlu,  'Ne güzel, hoş gelmiş, sefa gelmiş. Hiç öyle bir şey yok. Biz İstanbul ittifakı dedik. Türkiye ittifakı, memleketin herkesin içinde olduğu bir ittifak. Şimdi ne yaptık, kendi adımıza ağacımızı diktik, emekçi kadınlarımız adına ağacımızı diktik. Şimdi diğer şahsiyetler kendi isimlerine ağaç dikiyorlar. Burada kıymetli Meral Akşener hanımefendi, ablamız için ağaç diktik. Ayırmıyoruz

Şimdi de Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan için dikeceğiz. Bakın bu fikir, kadın fikri. Ben de bu fikir önünde saygıyla eğiliyorum. Onu yerine getiriyorum. Bunu anlayan anlar. Şimdi müsaade ederseniz eşim ile birlikte kol kola, Emine Erdoğan hanımefendinin ağacını dikmeye gidiyoruz' şeklinde yanıt verdi.

"Eleştiri yapanlara bu manzarayı her zaman hatırlatacağız"

"Eleştiri yapanlara bu manzarayı her zaman hatırlatacağız"

Törene katılan Pervin Buldan ise eleştiriler ile ilgili olarak, şunları söyledi: 

'Eleştiri yapanlara en güzel cevabımız bugün tekrar bir araya gelmemiz oldu. Türkiye'nin bu tür manzaralara ihtiyacı var. Hele hele bu kadar kutuplaşmanın ve ayrımcılığın olduğu bir dönemde HDP'yi kriminalize etme çabalarının olduğu bir dönemde, Türkiye toplumunun bugün bu resmi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Eleştiriler çok yersiz gerçekten, eleştiri yapanlara da bu manzarayı her zaman hatırlatacağız'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
36
17
15
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

HDP ile al gülüm ver gülüm işte. CHP böyle devam ettiği sürece AKP daha çok kazanır. Başka seçenekleri olmadığı için de insanlar AKP'ye oy veriyor. Muhalefet... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu kadar aptalca siyaset yapan muhalefet olamaz arkadaş,adamların eline koz vermek için birbiriyle yarışan, üyesi olduğum chp den ben bile sıkıldım artık..

Ercan

Ben İyi partiye geçtim birader kafam rahat.

çılgın serseri

hdp ye bak. hem onlarca kadını dağda istismar eden pkk nın siyasi ayağı ol hem kadınlar gününü kutla. hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın

Koyundedilerkoyduk

Sözün devamı başka bir şeydi sanki ama Silivri soğuktur :D