Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin Yayman Kimdir? Hüseyin Yayman Hayatı ve Kitapları

Hüseyin Yayman Kimdir? Hüseyin Yayman Hayatı ve Kitapları

Hüseyin Yayman, 7 Aralık Çarşamba günü İlker Karagöz ile Çalar Saat programına katıldı. Programın ardından Yayman'ın hayatı ve kitapları vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Hüseyin Yayman kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? Kitapları nelerdir? İşte detaylar. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hüseyin Yayman Kimdir?

Hüseyin Yayman Kimdir?

Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay milletvekilidir. Yayman, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini memleketi Hatay'da tamamladıktan sonra lisans hayatına İstanbul'da devam etmiştir. İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. 

Hüseyin Yayman yüksek lisansını Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde Hacettepe Üniversitesi'nde yapmıştır. Ardından Ankara Üniversitesi'nde yazdığı doktora teziyle kamu yönetimi ve siyaset bilimi doktora ünvanını almıştır.

Hüseyin Yayman Hayatı

Hüseyin Yayman Hayatı

Hüseyin Yayman, Gazi Üniversitesi'nde Kamu Yönetim Bölümünde öğretim üyesi olarak görev aldı. Akademik bilimsel dergilerde çok sayıda çalışmaları yayınlandı. Bilimsel çalışmalarına Türk siyasal hayatı, Türkiye'nin toplumsal yapısı, milliyetçilik alanlarında devam etmektedir. 

Yayman, çalışma hayatına ANAR araştırma şirketinde ve SETA Vakfı'nda danışman/araştırmacı olarak devam etmiştir. AK Partinin AR-GE toplantılarında konuşmacı olarak yer almıştır. 

Hüseyin Yayman bir süre farklı gazetelerde siyasal analizler yapmıştır. Bir dönem Hürriyet Gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Ayrıca farklı TV kanallarında uzun süre siyasal yorumculuk yapmıştır.

Hüseyin Yayman Kitapları

Hüseyin Yayman Kitapları
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın