Görüş Bildir
Haberler
Hollywood'un En Büyük Yıldızlarının Bol Apoletli Dizilerini Duydunuz mu?

Hollywood'un En Büyük Yıldızlarının Bol Apoletli Dizilerini Duydunuz mu?

Bir zamanlar dizi sektörüne burun kıvıran Hollywood yıldızları, şimdi birer birer dizi çekmeye başlıyor. HBO'nun aşırı kaliteli yapımlarında ya da  Netflix, Amazon, Apple TV+ dizilerinde yer alıyorlar. Onları iyi kurgulanmış işlerde izlemek çok keyifli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Paul Rudd / Living with Yourself

20. Paul Rudd / Living with Yourself

IMDb Puanı: 7.3

Son yıllarda popülerliği giderek artan Paul Rudd, Marvel'daki Antman karakterliğiyle iyi de bir fan kitlesi edindi. Netflix orijinal yapımı bu diziyle de ilk kez kendine ait bir dizi yapımı sahibi oldu.

Hayattan bezmiş Miles, bir alışveriş merkezindeki spa'da tuhaf bir işlemden geçer ve uyandığında kendisinin daha iyi bir versiyonuyla yer değiştirmiş olduğunu fark eder.

19. Julia Roberts / Homecoming

19. Julia Roberts / Homecoming

IMDb Puanı: 7.5

Eat, Pray, Love'ı saymazsak Julia Roberts senelerdir dişe dokunur bir şey yapmadı. Hele ki dizi dünyası ona çok yabancıydı. Ama Hollywood'un yavaş yavaş dizilere ısınmasıyla o d başrol olduğu bir diziyle döndü. Çok beğenildi ve herkes konuştu diyemeyiz ama ilk deneme için fena değil.

Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatları ve tesiste yaşananları anlatıyor. 

18. Jason Momoa / See

18. Jason Momoa / See

IMDb Puanı: 7.6

Game of Thrones'taki ayıoğlu ayı rolünü unutmadık Jason. Son birkaç yıldır giderek katlıyor şöhretini. Aquaman de artık dönüşü olmayan bir yola getirdi onu. Şimdi de Apple TV+'nin 'Bütün ünlüleri getireceğim' hırsının bir sonucu olarak See ile başrolü kaptı.

Günümüzden uzak bir gelecekte, görme yetisini yitiren insanlığın hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor.

17. Jonah Hill, Emma Stone / Maniac

17. Jonah Hill, Emma Stone / Maniac

IMDb Puanı: 7.8

Netflix için yaptıkları orijinal içeriğin konusu o kadar orijinaldi ki, birçok kişi izlerken daha ikinci üçüncü bölümde telef oldu. O yüzden çok popüler, çok iyi bir iş oldu diyemeyiz ama iki büyük Hollywood yıldızını dizi dünyasında görmemize vesile oldu.

Annesiyle ilgili sorunları olan bir doktorun ve duygusal açıdan karmaşık bir bilgisayarın yürüttüğü tuhaf bir ilaç deneyine katılan iki yabancı arasında bir bağ kurulur.

16. Orlando Bloom, Cara Delevingne / Carnival Row

16. Orlando Bloom, Cara Delevingne / Carnival Row

IMDb Puanı: 8.0

Orlando Bloom, Yüzüklerin Efendisi ve Karayip Korsanları'nın rüzgarını hiç doğru değerlendiremedi. Yıllardır dişe dokunur işler yapmasını bekleyen hayranlarını, ciddi anlamda iyi bir seyirlik olan bu dizi rahatlattı. Partneri Cara Delevigne de Suicide Squad'tan da tanıyabileceğiniz bir Victoria's Secret mankeni.

Gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer her türlü yaratığın bir arada yaşadığı Burgue isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Jessica Biel / The Sinner

15. Jessica Biel / The Sinner

IMDb Puanı: 8.0

Justin Timberlake ile evlendiğinden beri, biraz onun gölgesinde kalıyordu. The Sinner dizisinin bir sezonunda yer aldı ve bizi tekrar büyüledi. Çok gizemli bir hikayenin gizemli bir kahramanı olarak, o kadar vurucu sahnelerde oynadı ki, artık ne yapsa izleriz.

Dedektif, genç bir annenin içine düştüğü nedensiz öfke, şiddet ve korkunun onu cinayet işlemeye götüren temelini arıyor. Genç ve kadın dedektif, geçmişle yüzleşmek zorunda kalıyor.

14. John Krasinski / Tom Clancy's Jack Ryan

14. John Krasinski / Tom Clancy's Jack Ryan

IMDb Puanı: 8.1

John Krasinski çok sevdiğimiz bir komedyen. Mimik yapsa güldürebilecek adamlardan diyebiliriz. Ama Allah vergisi erkek güzelliği ve cüssesi sayesinde aksiyon işlerinde de rahatlıkla yer alabiliyor. Jack Ryan Amazon'a ait iyi bir iş, ikinci sezonu onayını da yayınlanır yayınlanmaz aldı, tavsiye ederiz.

Teröristler arası iletişimdeki bir paterni ortaya koyan CIA analisti Jack Ryan bir anda kendisini tehlike dolu bir operasyonun içinde bulur.

13. James Franco / The Deuce

13. James Franco / The Deuce

IMDb Puanı: 8.1

Ah ah ah ah, koskoca James Franco pavyoncu mu olmuş... Şaka şaka. Genç oyuncular arasında en fazla çalışanlardandır kendisi. Filmleri de hem güzel hem de iyi gişe getiren filmler oluyor. Dizi deneyimi ise The Deuce ile oldu. Bulması biraz zor ama yakalarsanız harika bir dizi.

70'li yıllarda yükselen seks endüstrisini anlatıyor. Porno endüstrisi baronu rolünde James Franco var.

12. Michael Douglas / The Kominsky Method

12. Michael Douglas / The Kominsky Method

IMDb Puanı: 8.2

Yılların usta oyuncusu, bir kısa komediyle geri döndü. Netflix'teki dizi sadece 20 dakikalık bölümlerden oluşuyor ama Michael Douglas gibi efsanevi bir adamı izlerken hem yaşlanmasına biraz buruluyor, hem de büyük zevk alıyorsunuz.

Oyuncu koçu Sandy Kominsky ve en yakın dostu Norman Newlander yaşlanmanın inişli çıkışlı yollarında ilerlerken birbirlerinin hayatında kahkahanın eksik olmamasını sağlar.

11. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell / The Morning Show

11. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell / The Morning Show

IMDb Puanı: 8.4

Golden Globe kazanamadı ama The Morning Show en iyi dizilerden biri sayılıyor şimdiden. Ünlü isimleri bir araya getirdi ve yıllar sonra Jennifer Aniston'ı bizimle dizi evreninde buluşturdu. Apple TV+'nin bir diğer 'Bütün ünlüleri getireceğim.' dizisi olarak bol Hollywood ünlülü. 

Bir televizyon programının kamera arkasında yaşananlara odaklanıyor. Şimdilik bir sezonu olan dizide, televizyonda günlük sabah programı yapan karakterlerin hayatları, aralarındaki ilişkiler konu ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Jude Law / The Young Pope

10. Jude Law / The Young Pope

IMDb Puanı: 8.4

Kim derdi ki yıllarca dizi sektörüne uzaktan hoşnutsuz gözlerle bakan yıldızlar bir bir dizi yapacak. Bu isimlerden biri de Jude Law. O kadar iyi ki, şimdi başka bir diziyle devam ettiriyorlar.

Muhafazakar kimliğiyle ve yoksullara karşı merhametiyle ön plana çıkan, çatışmalarla ve karışıklıklarla dolu Amerikalı bir papanın hikayesini merkezine alıyor.

9. Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep / Big Little Lies

9. Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep / Big Little Lies

IMDb Puanı: 8.5

Kooooskoca Nice Kidman da bizimle buluştu. Hem cesur sahneleri hem de sürükleyici konusuyla Big Little Lies Türkiye'de de Ufak Tefek Cinayetler'e ilham veren dizilerden biri oldu. Reese Witherspoon'a da bugünkü popülaritesini kazandırdı. O kadar iyi gitti ki Merly Streep gibi bir ustayı da dizi dünyasına kazandırdı.

Dışardan mükemmel hayatlara sahipmiş gibi gözüken üç kadının, bir cinayet olayı ile yollarının kesişmesi işleniyor. Çocukları anaokuluna giden kadınlar, veli toplantısı esnasında gerçekleşen bir cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

8. Tom Hardy - Taboo

8. Tom Hardy - Taboo

IMDb Puanı: 8.5

Tom Hardy'nin dayanılamaz çekiciliğinin vücut bulmuş halidir Taboo. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren de gelmiş geçmiş en iyi diziler arasına girdi. Milyon dolarlık film işlerinin yanı sıra, dizi sektöründe de kalıcı işler yapabileceğini gösterdi.

Bir gemi taşımacılığı zinciri sahibi olan babasının ölüm haberini alan James Keziah Delaney, on iki yıl sonra, çalıntı 14 adet elmas ile birlikte Afrika'dan Londra'ya döner. Öldüğü düşünülen Delaney'in dönüşü, miras olarak kalan bir araziyi şimdiden satma planları yapan üvey kız kardeş ve onun kocasının planlarını bozar. James, babasının arsenik ile zehirlendiğini öğrendiğinde ise, artık düşmanları olduğuna inanarak intikam oyununa başlar.

7. Henry Cavill / The Witcher

7. Henry Cavill / The Witcher

IMDb Puanı: 8.5

Superman olarak da tanıyacağınız Henry Cavill, Netflix orijinal yapımı The Witcher ile dizi işine girenlerden. Hatta şu an bölüm başı ücreti en yüksek olanlardan biri. The Witcher'ı yıllardır oyun olarak bilenler, dizi çıkar çıkmaz adeta saldırdı. Bir anda en popüler dizilerden biri oldu.

Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor. Kaderinin ne olduğu ise ırklar arasında çıkan korkunç bir savaş ile doğrudan ilgili. Yoluna çıkan büyücüler de bu fantastik dünyanın en can alıcı tarafı.

6. Helena Bonham Carter / The Crown

6. Helena Bonham Carter	/ The Crown

IMDb Puanı: 8.7

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gizemlerle dolu dünyasını bizimle tanıştıran ve aslında ne kadar sıradan insanlar olduklarını da gözler önüne seren The Crown'ın son sezonunda, Prenses Margaret rolü büyük yıldızın oldu. Margaret'a hiç benzemeyen fiziği ile yanlış bir seçim olduğunu söyleyenler olsa da, o kadar başarılı ki tüm eleştirileri ağzımıza tıkamış durumda.

Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor. Sadece tarih kitaplarında gördüğünüz bilgilerin kurgu da olsa nasıl yaşandığını (yaşanmış olabileceğini) izlemek keyif veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Jude Law, John Malkovich / The New Pope

5. Jude Law, John Malkovich / The New Pope

Gelelim yeni dizilere. The Young Pope'tan sonra devamı niteliğinde yeni bir dizi yapılıyor. Üstelik Jude Law'a çok çok büyük bir usta olan John Malkovich de eşlik edecek

4. Kerry Washington, Reese Witherspoon / Little Fires Everywhere

4. Kerry Washington, Reese Witherspoon / Little Fires Everywhere

Yıldızı Big Little Lies ile alev alan Reese Witherspoon, The Morning Show ile de iyice sükse yaptı. Şimdi en az onun kadar ünlü Kerry Washington ile kitap uyarlaması bir işte yer alacaklar. Heyecanla bekliyoruz.

3. Steve Carell / Space Force

3. Steve Carell / Space Force

Steve Carell'i sinemada izlemek zaten muhteşemken, şimdi bir de dizi dünyasında bu keyfe varıyoruz. Apple TV+ sayesinde The Morning Show'da gördük, Space Force için de merakla bekliyoruz.

2. Nicole Kidman / Liane Moriarty

2. Nicole Kidman / Liane Moriarty

Big Little Lies ile dizi dünyasına adım atan Nicole Kidman, bu yıl bir kitap uyarlaması dizi ile dönüş yapacak. Bitmiyor kadın, küllerinden alevleniyor.

1. Chris Evans / Defending Jacob

1. Chris Evans / Defending Jacob

Captain America ile senelerdir fantastik film serilerinin en popülerlerinden Chris Evans. Marvel'daki varlığı devam edecek mi etmeyecek mi bilmiyoruz, belki bir şekilde geri döner. Ama yeni işler için yelken açmışken, dizi dünyasını da ihmal etmeyecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?