Görüş Bildir
Haberler
Her Dakika Romantizmi Hissedeceksiniz: İstanbul'da Sevgililer Günü İçin Romantik Yemek Mekan Önerileri

Her Dakika Romantizmi Hissedeceksiniz: İstanbul'da Sevgililer Günü İçin Romantik Yemek Mekan Önerileri

Yeter Şirin
19.01.2023 - 07:56

14 Şubat romantizmin miladı, sevgililerin kutsal günü olarak dünyada ve ülkemizde kutlanıyor. Bu özel günde herkes sevdiği, değer verdiği insanla özel anlar yaşamak ister. İster bir yemek ister anlamlı bir hediye fark etmez anlamlandıran sevgi diye düşünürüm ben.  Bu özel günde özel bir akşam yemeği düşünenler için bir liste hazırladık. İstanbul’da Sevgililer Gününde özel bir yemek yemek isteyenler buyurun yazının devamına… Dip not:  böbrekle ödemeyi kabul etmiyorlar bilginize :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sunset Grill & Bar

Sunset Grill & Bar

Bu Akdeniz yemekleriyle ünlü mekânın manzarasına nazır sevgililer gününü kutlamak isteyebilirsiniz.  Ulus Parkının yanında bulunan Sunset yemek, servis, lezzet, tatlıları ve sunumla sizi etkilemeyi bekliyor. Tabi bu kadar güzel şeyin bir bedeli oluyor. Bilginize… Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Adres: Kuruçeşme Mahallesi Ulus Park, Yol Sokağı No:2, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 12.00 – 00.00 (Pazar günleri açılış saati 17.00)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Lezzetli yemek, keyifli ortam, iyi servis.”

IL Cortile Ristorante Pizzeria

IL Cortile Ristorante Pizzeria

Tarihi bir mekânda İtalyan lezzetleri eşliğinde Sevgililer Gününü kutlamak istiyorsanız Cortile Ristorante aradığınız yer olabilir. Pizza, tiramisu ve tabi ki makarnaları çok beğeniliyor. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak telefon etmeniz gerekiyor.  

Adres: Bereketzade, Galata Kulesi Sok. No:14 D:20, 34420 Beyoğlu/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: Hafta içi 12.00 – 00.00

                                   Hafta sonu 09.00 – 00.00

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Hem tarihi hem lezzetli. Çalışanlar müthiş. Mutlaka gidilmeli.”

Parle Restourant

Parle Restourant

Zorlu Center içinde bulunan Parle geniş, ferah ve etkileyici menüsü ile Sevgililer Gününe yakışır bir mekân. Çalışanların ilgisi ve yemeklerin lezzetine diyecek söz bulamıyoruz. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Adres: Levazım Mah. Koru Sok. Zorlu Center AVM No: 1 Kat: Zemin Daire: 15, D:3, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 10.00 – 00.00

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Keyif almak için doğru adres.”

Smelt & Co

Smelt & Co

Balat’ın renkli sokakları arasında nezih, lezzetli ve sunumuyla sizi şaşırtacak bir yemek yemek istiyorsanız Smelt bunu başarıyor. Füzyon mutfak örnekleri yapılan bu güzel yerde Sevgililer Gününü kutlamak, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Balat, Kiremit Cad. No:16/A, 34087 Fatih/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 17.00 – 23.00 (Pazar ve Pazartesi günleri kapalı)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Denenmesi gereken bir yemek deneyimi Sinan şefimin ellerine sağlık.”

Gizia Brasserie

Gizia Brasserie

Nişantaşı’nın merkezinde bulunan bu şık restoran menüsü, çalışanları, sunumları ve kokteylleri ile gayet popüler bir mekân. Bu nezih mekânda siz de Sevgililer Gününü kutlamak isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Harbiye, Abdi İpekçi Cad. No:20/2, 34365 Şişli/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 08.30 – 00.00 (Pazar günü 10.00 – 23.00 )

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “İlk kez geldim çok keyifli bir ambiyansta yediklerimiz lezzetli idi ancak arkadaşımın yediği risotto başarılı bulunmadı. Kendim odun ateşinde kuzu kol yedim eti gayet başarılı pişirilmişti.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lokanta 1741

Lokanta 1741

Sevgililer Gününde lezzetten sarhoş olmak istiyorsanız Lokanta 1741 bunu fazlasıyla başaracak. Her gidenin memnun kaldığı, yemeklerle mest oldukları bu mekâna mutlaka uğrayın. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Alemdar, Prof. Kazım İsmail Gürkan Cad. No:34, 34110 Fatih/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 12.00 – 23.30 (Pazar günleri kapalı)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Çok keyifli bir akşamdı. Fiyatlar gayet normal. Yemekler lezzetliŞarap menüsü oldukça geniş.”

Karaköyüm Restaurant

Karaköyüm Restaurant

Gerek manzarası, gerek yemekleri ile yıllardır gönüllerde taht kuran bir mekân. Sahiplerinin güler yüzü ve ortamın ambiyansı yemeklerle birleşince size sadece Sevgililer Gününün tadını çıkarmak kalıyor. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Müeyyedzade, 34425 Beyoğlu/İstanbul – Bankalar Hanı

Açılış – Kapanış saati: 12.00 – 00.00

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Öncelikle personel çok kibar ve güler yüzlüydü. Mekân çok şirin ve manzarası güzeldi. Bir tarafta Galata kulesinin tepesi, bir tarafta da tarihi yarımadaya bakıyor. Yemekler çok lezzetliydi ve ücretler beklediğimizden çok daha uygundu. Misafirlerimizi getirdik, onlar da çok beğendi. Müzik seçimleri de gayet güzel ve bölgenin ruhuna uygundu.”

Neni Brasserie

Neni Brasserie

Yemek konusunda tam not alan Neni sadece yemekleriyle değil tatlılarıyla da çok beğeniliyor. Dekorasyon, ambiyans ve güler yüzlü personeli ile Neni Brasserie Sevgililer Gününüzün vazgeçilmesi olacak. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Caddebostan, Haldun Taner Sok. No:7 D:1, 34728 Kadıköy/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 10.00 – 00.00

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Herkes çok mükemmel davrandı. Garsonlardan komiye hem kibarlardı hem güler yüzlülerdi. Böyle işletmelerde güler yüzlü olmaları gerçekten çok güzel, şeflerin eline sağlık.”

The Ordinary

The Ordinary

İtalya’ya gitmiş gibi hissedeceğiniz bu mekânda açık mutfak sayesinde yemeklerinizin yapım ve pişirilme aşamalarını görebiliyorsunuz. Sunum ve lezzete diyecek sözümüz yok. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi silahşor caddesi Now Bomonti Blok no: 75/A, 34380 Şişli/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 12.00 – 00.00

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Pizza ve ragu çok beğendim. Panna cottayı tavsiye etmiyorum, ben beğenmedim açıkçası. Tiramisu da fena değil ama iyi diyemem. Pizza için gelinir.”

Foxy Nişantaşı

Foxy Nişantaşı

Geniş şarap ve yemek menüsü ile Foxy size unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatacak. Özellikle şarap menüsünün tadım notlarına göre oluşturulması bizden puan almasını sağladı. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

 Adres: Harbiye, Mim Kemal Öke Cad. No:1 D, 34365 Şişli/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 12.00 – 01.00

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Şarap seçenekleri beklendiği gibi zengin, yemek seçenekleri az ama lezzetli. Kuzu tandır çok güzeldi, deniz mahsullü arpa şehriye pilavı daha iyi olabilirdi.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mikla Restoran

Mikla Restoran

Doğu batı sentezine manzara da eklenince sayılı İstanbul restoranlarından biri haline gelen Mikla Sevgililer Gününüz için aradığınız yer olabilir. Tadım menüsü, kokteyller ve daha nice lezzetler için daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Asmalı Mescit, The Marmara Pera, Meşrutiyet Cad. No:15, 34430 Beyoğlu/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 18.00 – 02.00 (Pazar günleri kapalı)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Mutlaka deneyimlemeniz gereken bir yer. Avrupa'daki bir çok Michael yıldızlı restoranlarından daha özel.”

Yeni Lokanta

Yeni Lokanta

Sunum konusunda sizi gerçekten şaşırtacak, lezzet konusunda her tadımda nirvanaya ulaşacağınız Yeni Lokanta, Sevgililer Gününde mekândan mutlu ayrılmanızı sağlayacak. Sizde bu lezzetleri tatmak, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Tomtom, Kumbaracı Ykş. No:66, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Açılış – Kapanış saati: 12.00 / 16.00 – 18.00 / 23.30 (Pazar günleri kapalı)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Bayıldım, ekip çok güler yüzlü özellikle Rukiye hanım ❤️ yemekler çok lezzetli. Mutlaka tavsiye ederiz.”

Neolokal

Neolokal

Michael yıldızlı Neolokal, yemek, sunum ve daha fazlası için Sevgililer Gününüzü daha da güzelleştirecek. Geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla misafirlerine sunan Neolokal hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Arapcamii Mah., Bankalar Cad. No:11, 34420, 34421 Beyoğlu/İstanbul – Salt Galata

Açılış – Kapanış saati: 18.00 – 01.00 (Pazar ve Pazartesi günleri kapalı)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel şehrimizin en iyi 5 restoranlarından bir tanesi. Yemekler, sunumlarışarap kavi ve süper mutfak ve hizmet ekibi 5 yıldızdan fazlasını hak ediyor. Teşekkürler ve tebrikler.”

Nicole

Nicole

Nicole yemeklerini tattıktan sonra aşina olacağınız bu lezzetleri neden Sevgililer Gününde tatmayasınız? Sunum, lezzet, personel ve daha fazla konuda memnun ayrılacağınız Nicole size eşsiz bir gece sunacak. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Tomtom, Tomtom Kaptan Sok. No:18, 34433 Beyoğlu/İstanbul – Tomtom Suites

Açılış – Kapanış saati: 18.30 – 23.30 (Pazartesi günleri kapalı)

Google harita konumu için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Ailecek düşündünüz ve asgari ücretimi nerede harcayacağım mı diyorsunuz, burası tam da istediğiniz yer fakat kusursuz yemekler var.”

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın