Görüş Bildir
Haberler
Hep İyi Yönleri Olmayacak Tabii: Seks Sonrası Çoğu İnsanın Başına Gelen Tuhaf Durumlar

Hep İyi Yönleri Olmayacak Tabii: Seks Sonrası Çoğu İnsanın Başına Gelen Tuhaf Durumlar

Fulin
22.11.2019 - 00:15

Bunlar herkesin başına gelen ama pek dile getirilmeyen gerçekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sürekli cinsel ilişkinin faydaları ve insanı ne kadar sağlıklı ve çekici hale getirdiği anlatılır.

1. Sürekli cinsel ilişkinin faydaları ve insanı ne kadar sağlıklı ve çekici hale getirdiği anlatılır.

Bunlar elbette yanlış değil. Cinsel ilişki sırasında salgılanan hormonlar ve değişen kan basıncı insan sağlığına olumlu etkide bulunuyor. Ancak bu madalyonun bir yüzü. Diğer yüzünde kötü veya tuhaf diyebileceğimiz durumlar var.

2. Seks sonrası kadınların vajinasından gaz çıkarması sık rastlanan bir durum.

Cinsel ilişki sırasında vajinaya dolan havanın, sonrasında çıkması normal ama normalde vajinadan gaz çıkarmak pek mümkün olmadığı için kadınlar için değişik bir his.

3. Cinsel ilişki sonrası ağrıyı çoğu insan dile getirmez.

3. Cinsel ilişki sonrası ağrıyı çoğu insan dile getirmez.

Seks sırasında çoğunlukla kadınların, nadiren de erkeklerin ağrı hissettiği bilinir. Ancak sonrasında yaşanan ağrı pek konuşulmaz. Seks sırasında salgılanan oksitosin hormonu, rahimde tıpkı regl ağrısında olduğu gibi kramplara sebep olabilir. Cinsel ilişki sonrası karın ağrısı hissetmek normal ama can sıkıcı bir durum.

4. Bazen bir miktar kanama görülebilir.

Kulaktan dolma bilgilere göre kadınlarda ilk cinsel ilişkide kanama olması beklenir, daha sonrasından bahsedilmez. Oysa kadın anatomisi biraz farklı. İlk ilişkide kanama olmayabileceği gibi, uzun süre sonra bile küçük yırtılmalar ve kanamalar olabilir. Bahsettiğimiz kanama sadece birkaç damla ve normal. Kanamanın çok olduğu durumlarda bir doktora başvurmak gerekli.

5. Tahrişten alev alev yanma hissi de çok tanıdık.

Hem kadın, hem erkek için geçerli olan bu cilt tahrişi, özel bölgede bulunan tüylerin sürtünmesi ile iyice artıyor. Kızarıklığın da eşlik ettiği tahriş için rahatlatıcı cilt losyonları kullanılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cinsel ilişki öncesinde de, sırasında da sonrasında da tuvalete gitme isteği gelmesi çok doğal.

6. Cinsel ilişki öncesinde de, sırasında da sonrasında da tuvalete gitme isteği gelmesi çok doğal.

Mesane ve üreme organlarının yakınlığı, tuvalete gitmek için baskı hissedilmesine yol açıyor. Bu baskı hissi genellikle geçici ve normal.

7. Tuvalet sırasında acı hissetmek her zaman olmasa da, dikkate alınması gereken bir durum.

Cinsel ilişki sonrası çiş yaparken ağrı hissedilmesi normal ama ertesi gün de devam etmesi enfeksiyon habercisi olabilir. Uzun süren yanma ve ağrı için bir doktora görünmek lazım.

8. Seksin kadınların cildine iyi geldiği söylenir. Oysa kızarıklık her zaman hoş görünmez.

8. Seksin kadınların cildine iyi geldiği söylenir. Oysa kızarıklık her zaman hoş görünmez.

Yanakların, dudakların kızarması elbette güzel ama pek çok kadın yüzeysel kılcal damarların belirginleşmesi ile arzu edilmeyen bir kızarıklık ve damarlı cilt görüntüsü yaşıyor. Özellikle yüz, boyun ve dekolte bölgesinde kızarıklıklar belirgin oluyor.

9. Kaşıntı genellikle cilt tahrişinden olur ama başka sebepleri de olabilir.

Yeterince ıslaklık olmadan birleşme yaşandıysa; kullanılan kayganlaştırıcı, prezervatif gibi şeylere veya sperme alerji varsa dayanılmaz kaşıntılar olabiliyor.

10. Hamile kalınmaya çalışıldığı veya prezervatif dışında doğum kontrol yöntemleri kullanıldığında vajinadan bir süre sperm akıntısı olabilir.

İçe boşalma durumunda bu normal. sperm vücutta emilmez, akıntı olarak atılır. Bunu hızlandırmak için vajinal duş gibi yöntemlere gerek yok, hafifçe silmek yeter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kötü kokular çoğu zaman sürpriz değildir.

Seks terli ve ne kadar temiz olursanız olun kötü kokuların salgılanabildiği bir eylem. Her şey olup bittikten sonra yükselen kötü kokuyla baş başa kalabilirsiniz. O an duş alamıyorsanız bile mutlaka ellerinizi yıkamalı ve özel bölgenizi yüzeysel de olsa temizlemelisiniz.

12. Son olarak, neredeyse herkes seks sonrası kötü hislere kapılır.

Ani değişen hormon seviyeleri bedeni rahatlatırken, ruh için aynısını söylemek zor olur. Depresif, mutsuz, ağlamaklı hissetmek; içinde bulunulan durumdan rahatsız olmak gibi etkileri vardır. En iyisi yükselen uyku halinin etkisine kendini bırakıp uyumak olacaktır..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
39
24
16
16
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gerçek konuşur

BİR İNSAN BİR İNSANI NEDEN SİKER YA

feyk

ve bu seksin iyi zamanlari. bir genetik arastirmaya gore 700bin yil once insanlarda penis dikenleri varmis. genetik kalintilari kapali bozuk genler olarak dn... Devamını Gör

Factotumolog

1. Çözümler 2. Pompalama yapma 3. Standart penis boyu 4. Standart penis kalınlığı 5. Vazelin 6. Alkollüyken sevişme 7. Tek eşlilik 8. Sakalsız partner 9. Dur... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

oo master chef 👍