Haysiyet'teki Kamyon Sahnesi Yapay Zeka mıydı? Doğukan Güngör Görüntülerle Yanıt Verdi
Doğukan Güngör'ün yeni dizisi Haysiyet'teki kamyon ve taksinin yer aldığı kovalamaca sahnesi sosyal medyada tartışma yarattı. Bir X kullanıcısı dikkat çeken sahnenin yapay zekayla hazırlandığını öne sürünce Doğukan Güngör sessiz kalmadı. Ünlü oyuncu, çekimin kamera arkasında yaşananları gösteren görüntüleri paylaşarak iddiaya yanıt verdi.
Kızılcık Şerbeti'nin ardından Haysiyet dizisiyle ekranlara dönen Doğukan Güngör, bu kez dizideki bir sahne hakkında ortaya atılan iddiaya verdiği yanıtla gündem oldu.
Haysiyet'te yayınlanan kamyon ve taksinin yer aldığı kovalamaca sahnesi, sosyal medyada dikkat çekti. Bir X kullanıcısı, söz konusu sahnenin yapay zeka kullanılarak hazırlandığını iddia etti. Bu yorumu gören Doğukan Güngör ise iddiaya doğrudan çekimin kamera arkası görüntüleriyle yanıt verdi. Güngör'ün paylaştığı görüntülerde kovalamaca sahnesinin çekim sürecinden anlar yer aldı. Böylece sosyal medyada “yapay zekayla çekildi” yorumlarının yapıldığı sahnenin kamera arkasında nasıl hazırlandığı da ortaya çıkmış oldu.
İşte Haysiyet'te yapay zekayla çekildiği iddia edilen o sahne:
Başrol oyuncusu Doğukan Güngör'den gelen yanıt videosu da burada:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın