Görüş Bildir
Haberler
Hava Durumu: Yeni Hafta da Hava Nasıl Olacak? Bugün Hava Yağmurlu mu?

Hava Durumu: Yeni Hafta da Hava Nasıl Olacak? Bugün Hava Yağmurlu mu?

Meteroloji Genel Müdürlüğü, merakla beklenen hava durumu raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre, hava sıcaklıklarının giderek düşeceği hatta karla karışık yağmur da ihtimaller arasında. Ege kıyılarında, Batı Karadeniz’de ve Kuzey Ege’de ve Marmara Bölgesi'nde giderek düşecek olan hava durumuna dair raporun detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege kıyılarında, Batı Karadeniz’de rüzgar kuvvetli esiyor. Kuzey Ege’de zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Diğer kıyılarımızda ise orta kuvvet ve altında rüzgar esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi sağanak yağışlı. Sıcaklık İstanbul’da 14, Bursa’da 18 derece. Yağışların hafta sonu da devam etmesi bekleniyor.

Ege Bölgesinde hava çok bulutlu, kıyı kesimler sağanak yağış da görülüyor. Bu yağışlar cumartesi ve Pazar bölge genelinde görülecek.

Meteroloji Uyarıyor: Karla Karışık Yağmur Kapıda...

Meteroloji Uyarıyor: Karla Karışık Yağmur Kapıda...

Akdeniz’in doğu kesimlerinde sağanak yağışlar var. Bu yağışlara zaman zaman gök gürültüleri de eşlik edecek. Bölgenin kalanında gökyüzü çok bulutlu.

İç Anadolu’da da bulutlar yoğunlaşıyor. Bölgenin batı kesimlerinde yağış var. Sıcaklık Ankara ve Eskişehir’de 13, Kayseri’de 15 derece.

Doğu Bölgeleri Kar Yağışına Hazırlıklı Olsun

Doğu Bölgeleri  Kar Yağışına Hazırlıklı Olsun

Karadeniz’in batı kesimleri yağmurlu. Orta ve Doğu kesimlerinde parçalı bulutlar görülüyor. Ancak Doğu Karadeniz’de yükseklerde karla karışık yağmur görülebilir.

Doğu Anadolu Bölgesi de yağışlı. Bölgenin kuzeyinde bu yağışlar kar karışık yağmur şeklinde kendini gösterecek. Sıcaklık Kars’ta 5, Malatya’da 14 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlar var. Sıcaklık Gaziantep’te 17, Diyarbakır’da 14 derece. Yağışların cumartesi günü yerini parçalı bulutlara bırakması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın