Görüş Bildir
Haberler
Hani 'Eski' Türkiye'de Kalmıştı: 2022 Yılında Vatandaşlar Yağ Alabilmek İçin Kuyruklarda Bekledi

etiket Hani 'Eski' Türkiye'de Kalmıştı: 2022 Yılında Vatandaşlar Yağ Alabilmek İçin Kuyruklarda Bekledi

Ayçiçek yağında stokların tükenmesi ve fiyatların daha da artması riskine karşı vatandaş, marketlere akın etti. Birden fazla ayçiçek yağı alan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı marketlerde yağ satışı 1 adet ile sınırlandırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enerji fiyatları, artan tarımsal girdiler ve kur farkı yanı sıra günlerdir süren Rusya – Ukrayna savaşı, ayçiçek yağının stoğunu ve fiyatlarını etkiledi. Stokların tükenme ve fiyatların daha da artma riskine karşı vatandaşlar marketlere akın etti.

Küçükçekmece ilçesi Mehmet Akif Mahallesi’nde ise bir marketin kapısının önünde vatandaşların uzun kuyruk oluşturduğu görüntülere yansıdı.

Küçükçekmece ilçesi Mehmet Akif Mahallesi’nde ise bir marketin kapısının önünde vatandaşların uzun kuyruk oluşturduğu görüntülere yansıdı.

Esenyurt ilçesinde ise Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde bir zincir marketin yağ alımını sınırlandırdığı, 4,5 litrelik yağların 145 TL'den satıldığı görüldü.

Zincir marketin ayçiçek yağı satış reyonlarına, “Tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi için, yağ satışlarımız 1 adet ile sınırlıdır” yazısı asıldı.

'AKP dönemi kuyruklarla hatırlanacak'

'AKP dönemi kuyruklarla hatırlanacak'

Yaşananlara tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, “Etme bulma dünyası… İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşananlarla dalga geçiyorlardı. AKP dönemi ekmek, akaryakıt ve taneyle kısıtlandırılarak satılan yağ kuyruklarıyla hatırlanacak” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlar ise sosyal medyada marketlerde karşılaştıkları yağ kuyruklarını paylaştı👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
49
28
25
22
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

siktirsinler bende yaşadım o yılları pide kuyruğundan başka kuyruğa girdiğimi hatırlamam gıdada ,bide devlet dairesinde girerdin mecbur bilgisayar yoktu bi ş... Devamını Gör

Behlül

Bir dönemin sonu geliyor..

Beatrize Vaksman

agzindan bal damliyor, amin diyelim.

Halil Değerli

Önceden kuyruk vardı.... .... Şimdi rezillik var.... Reis'in yarattığı rezillik.... .... 😠🤪😡

victor shole

Aaa çok ayıp deme öyle. Varlıktan bunlar hep.