Görüş Bildir
Haberler
Hangi Otobüs Firmasısın?

Hangi Otobüs Firmasısın?

Otobüsle yolculuk yapmayı sevenler olduğu kadar bir çile olarak görenler de var. Otogar soğuğunu hissetmek, kısa uyuklamalar ve yolculuk yapmanın verdiği huzur... Bunlar bir yana son zamanlarda sosyal medya otobüs editleri ile dolup taştı. Biz de artık zaman geldi dedik ve 'Sen hangi otobüs firmasısın?' testini hazırladık!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seçer misin?

3. Öncelikle bir yolculuktan beklentin ne?

3. Öncelikle bir yolculuktan beklentin ne?

4. Peki bindiğin otobüste bir bebek var ve sürekli ağlıyor. Sen bu durumda ne yaparsın?

4. Peki bindiğin otobüste bir bebek var ve sürekli ağlıyor. Sen bu durumda ne yaparsın?

5. Peki sen çiftli koltuk mu yoksa tekli koltuğumu tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Otobüs yolcuğun için bir şarkı seç bakalım!

7. Evett kulaklığı taktın ve yanına bir teyze oturdu. Israrla seninle konuşmak istiyor ne yaparsın?

7. Evett kulaklığı taktın ve yanına bir teyze oturdu. Israrla seninle konuşmak istiyor ne yaparsın?

8. Peki sence hangisi?

9. Bize bir otobüs ikramı seçer misin?

10. Son olarak otobüste uyuyabilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mis Amasya Tur

Sen Mis Amasya Tur'sun. Ne yağmur ne de çamur seni gittiğin yoldan döndürebilir. Keyfine bakar yolculuklarını da o keyifle devam ettirirsin. Önceliğin yolcuların güveni iken ikinci önceliğin ise en çok tercih edilen firma olmak. Sen Mis Amasya Tur olarak doğudan batıya hizmet sağlıyorsun.

Lüks Artvin

Sen Lüks Artvin firmasısın! Öncelikle rakipsizsin. Yolcularının rahatlığını önemsiyorsun, çünkü sektörde bir numara olmak gibi bir hedefin var. Herkesi Artvin'e götürmek gibi bir isteğin de söz konusu. Karadeniz turu attırmak ve yeşilin en güzel renklerini insanlara göstermek istiyorsun. Sen Lüks Artvin olarak adının hakkını veriyorsun.

Safran Turizm

Sen Safran Turizm'sin. Amacın yolcularını evinde gibi hissettirmek. Bunu sadece konforunla değil, aynı zamanda gösterdiğin hizmet ile de belli ediyorsun. Türkiye'nin dört bir yanına yılmadan gidebilir ve öğrencilerin de her zaman dostu olarak bilinirsin.

Tokat Yıldızı

Sen Tokat Yıldızı'sın... Sen sadece bir otobüs firması değil, aynı zaman da gönülleri fethetmiş birisin. Sıcaklığın, huzurun, ilgin ile insanlara yolculuk yaptırmıyor, bütün özlemlerini gideriyorsun. Sen bizler için bir otobüs firmasından daha fazlasısın.

Düzce Güven

Sen Düzce Güven'sin Adının hakkını veren bir firmasın. Sana hepimiz çok fazla güveniyor ve sürekli seyahat etmek istiyoruz. Kendini pazarlamak için uğraşmıyorsun. Çünkü bir kere seninle yolculuk yapan artık hep yapmak istiyor. Sen Düzce Güven'sin. Hepimizin güvendiği tek otobüs firmasısın...

Öz Sivas Turizm

Sen Öz Sivas Turizm firmasısın... Sen hepimizin özüsün. Gizli kalmış yönlerimizi ortaya çıkartıyor ve kendimizi bulmamızı sağlıyorsun. Sıcak ortamın, koltuklarının konforu, ikramlarının tatlılığı... Bütün bu özelliklerin seni vazgeçilmez kılıyor. Öz Sivas Turizm olarak hepimizin özüsün...

Kayısı Kent

Sen, Malatya'nın gururu Kayısı Kent Turizm'sin... Bizim için sen bir otobüs firması değil, aynı zaman da evimizsin. Bize yazı ve baharı hissettiriyorsun. Kayısı Kent Turizm olarak rakipsizsin!

Kamil Koç

Sen Kamil Koç firmasısın! Sana çok kişi güveniyor. Hiçbir zaman kimseyi yarıyılda bırakmamışsın. Evine güvenle teslim etmiş ve tatillerinde de yalnız bırakmamışsın. Konforun bir yana aynı zamanda hizmetin ile de yolcularının kalbini çalıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
15
7
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
d

nasıl lüks adana ya da artvin çıkmaz ya, kabul etmiyorum abi jsjcjsjcnd

Tufi

Herkes metro turizm çıkıyor galiba kimseden ses seda yok 😂😂😂😂