Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Ferit Korhan'sın?

Sen Ne Kadar Ferit Korhan'sın?

Sena Erdoğdu
16.01.2023 - 15:13 Son Güncelleme: 17.01.2023 - 18:39

Yalı Çapkını dizisini severek takip ediyoruz. Yayın gününden bugüne kadar reytingi iyi giden ve sık sık gündeme gelen Yalı Çapkını dizisinin karakteri, Ferit Korhan'ı da hem sempatik tavırları hem de gelgitli halleri ile seviyoruz. Sen ne kadar Ferit Korhan'sın?

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu özelliklerden sahip olduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senden Ferit Korhan olmaz, en fazla Kazım Ağa olur...

Sende pek Ferit Korhan'lık sezemedik. Genel anlamda ruh haline göre hareket eden birisin. Enerjin ne çok yüksektir, ne de çok karamsar birisindir. Herkesi anlamaya ve dinlemeye yönelik birisin. Dediklerini yaptırmak için tutturmaz mantıklı olan yola gidersin. Hayatına birçok kişi girip çıkabilir, o kişiler senin hayatından çıkmasın diye çok fazla çaba sarf etmezsin. Çünkü herkesin bir zamanı olduğuna inanıyorsun. Bu zaman dolduğunda ise herkes kendi yoluna gidebilir. Çok fazla ilgi meraklısı bir değilsin. Ailenin en büyük çocuğu olabilirsin. Sen her zaman başkalarını şımartmaya ve başkalarına ilgi göstermeye çalışan birisin. Sadakatin ile dikkat çekiyorsun. Birden fazla kişiye gitmiyor, tek bir kişide aşkı arıyorsun. Flörtöz değil daha çok aşkı arayan birisin. Daha ılımlı ve anlayışlı biri olarak, hayatta herkesi dinlemeye çalışırsın. Kendi kafana koyduğun şeyleri değil, herkes tarafından onaylanmış şeyleri yaparsın. Senin için bir olayı olmamış gibi davranmak çok zor. Üstü kapatılan şeylerden çok fazla rahatsızlık duyuyorsun. Her şey konuşulmalı ve açıklığa kavuşturulmalı. Senden Ferit Korhan maalesef olmaz. Çünkü daha çok kendini değil, etrafını düşünen birisin.

Sen tam da Ferit Korhan'sın!

Sen tam da Ferit Korhan olmak için doğmuşsun. Hayatta ne istediysen ayağına gelmiş. Her şeyine 'Evet' cevabını almışsın. Hiçbir şeyde kaybetmemiş ve hiçbir şeyde olumsuzluk yaşamamışsın. Ne istediysen gerçekleşmiş ve her şeyi kolayca elde etmişsin. Senin için 'Hayat bir gündür, o da bugündür.' Ne yarının düşünerek ne de bir şeylerden endişe duyarak yaşayabilirsin. Hem rahatına hem de keyfine düşkün birisin. Aynı zaman da gösterişten de hoşlanıyorsun. İnsanların düşüncelerini değil, daha çok kendi isteklerini önemsiyorsun. Kendi hayatında kimsenin söz hakkı olmasını istemiyorsun. Bildiğin doğrularla ilerliyor ama yanlış yaptığında da birinin sana yardımcı olmasını istiyorsun. Daha doğrusu insanları buna mecbur bırakıyorsun. Şimdiye kadar ayağın hiç tökezlememiş. Yanlış yapsan da bir şekilde kurtulmuş ve yine kazanan sen olmuşsun. Bu durum senin ruh halini oldukça etkiliyor. Ne çok mutlu olabiliyorsun ne de gerçekten yanlış yaptığını fark edebiliyorsun. Terk edilmekten korkan birisin. Bağlılık kurduğun, alıştığın kişiler her zaman yanında olmalı ve seni her zaman sevmeye devam etmeli. İlgiden hoşlanan birisin. Bu özelliklerine baktığımızda sen %100 Ferit Korhan'sın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
72
45
33
20
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın