Görüş Bildir
Haberler
Habertürk'te Sesler Yükseldi, Ortam Gerildi: 'Milletin Gözüne Bakarak Yalan Söyleyen Gerizekalılar'

etiket Habertürk'te Sesler Yükseldi, Ortam Gerildi: 'Milletin Gözüne Bakarak Yalan Söyleyen Gerizekalılar'

Emre Ş.
21.06.2020 - 23:28

İçerik Devam Ediyor

Fatih Altaylı'nın Teke Tek Bilim programında ortam gerildi. Dr. Serdar Savaş, YKS sınavı nedeniyle 600 kişinin hayatını kaybedeceğini belirttiği anlarda ortalık gerildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dr. Serdar Savaş, 'Bakanlığın açıkladığı verilere göre, bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?' diye sordu.

Dr. Serdar Savaş, 'Bakanlığın açıkladığı verilere göre,  bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?' diye sordu.

Programın moderatörü Fatih Altaylı ise Dr. Serdar Savaş'ın bu sözleri üzerine 'Bu bir bilim programı ve biz siyasi eleştiri yapmıyoruz, bilim konuşuyoruz' diye uyarıda bulundu.

"Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekalılar"

Fatih Altaylı ise, "Başa gelen çekilir. Çok korkuyorsanız girmeyin. Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değildir" dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
149
56
36
21
16
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GrayRuby

Bu gibi oturumlarda neden biri istenmeyen bir şey söyleyince iş "şov yapıyorsun" demeye dönüyor hep merak etmişimdir. ülkede herkes şov yapıyor belirli bir k... Devamını Gör

Sefa Döner

Benim de en sevdiğim laf "bunların derdi .... değil" . Örnek vermek gerekirse; sen işten çıkarılmışsın eylem yapıyorsun "bunların derdi işten çıkarılmak deği... Devamını Gör

Dawkins06

Fatih Altaylı "Burası bilim programı, siyasi eleştiri yapmıyoruz" diyor da .. Bunu söylediği kişi Serdar Savaş, London School of Hygene’de EPİDEMİYOLOJİ (yan... Devamını Gör

Freepluto Oo

Ulan o kadar basit ki sizin için dimi? Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değildir öyle mi? Vay amk evlatları vay