Görüş Bildir
Haberler
Güneşin Bir Başka Doğduğu Datça’da En İyi Çadır Kamp Alanları

Güneşin Bir Başka Doğduğu Datça’da En İyi Çadır Kamp Alanları

Yeter Şirin
24.06.2023 - 12:34

Birbirinden güzel koyları, kumsalları ve huzuruyla Datça’dayız bu yazıda sevgili okur. Deniz kokusunu her sabah ciğerlerine çekip güneşi selamlamak isteyen kampçılar Datça’da nerede kamp yaparım diye düşünüyorsanız bu yazı tam size göre. Kamp yapmak için nereye gideceğinizi merak ediyorsanız buyurun yazının devamına… 🧘‍♀️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ezgim Camping

1. Ezgim Camping

Ovabükü plajına yakın Ezgim Camping gerek temizliği gerek işletme sahiplerinin ilgisiyle Datça’da kamp yapmak isteyenleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Mesudiye Köyü no:187 ovabükü sok, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05396581388

Instagram: @ezgimcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Datçaya ilk defa gelip koylarını gezmek isteyenler için oldukça stratejik bir konumda bulunuyor. Kamp alanı çok düzenli ve temiz. Çadır aralıkları da yeterli düzeyde. Ortak alanlar ve buzdolapları tertemiz. Araç park alanı mevcut ve eşyalarınızı indirmek icin bir süreliğinede olsa aracınızı çadır yanına çekebiliyorsunuz. İşletme sahipleri icin ise Google'in 5 puanı yetersiz kalıyor, mükemmel insanlar ve her konuda size yardımcı olmak icin seferber oluyorlar. Tekrar görüşmek üzere.”

2. Datça Gereme Camping

2. Datça Gereme Camping

Doğa içinde huzur dolu kamp yapmak istiyorsanız Datça Gereme kamping aradığınız yer olabilir. Işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kızlan Mahallesi Gereme Koyu DATÇA MUĞLA Kızlan köyü içerisinden gereme koyuna girerken sahil yolu üzerinde, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05324984659

Instagram: @datcageremecamping

Ziyaretçi Yorumu: “Buraya temmuz ayında geldik yorum yazma fırsatını yeni buldum :) Haritalarda kamp yeri ararken az yorumu olan ama kaliteli görünen bu alanda bir gece kalmaya karar verdik. Kitap okumak için çok uygun ve kendinizi dinleyebileceğiniz bir yer. Fiyat olarak uygun. Çok nezih bir kamp alanı. Karavanınızla, çadırınızla gelebilirsiniz. İsterseniz burada bulunan çadırları da kullanabilirsiniz. Duş ve tuvaleti bulunuyor çok temiz kesinlikle diğer kamp alanlarıyla asla kıyaslanamaz. Bulaşıklarınızı yıkamanız için de tezgah bulunuyor. Ortak buzdolaplarını da kullanabiliyorsunuz.  Bir de sabah kahvaltısı organik ürünlerle çok lezzetli oluyor deneyin derim. Biraz fazla rüzgarlı bir alan sadece. Biz çok memnun kaldık teşekkür ederiz.”

3. Kovanlık Tabiat Parkı

3. Kovanlık Tabiat Parkı

Datça’ın saklı cenneti olarak bilinen Kovanlık tabiat parkı temiz ve berrak denizi, yemyeşil doğası ve temiz havasıyla kampçıların gözdesi. Kamp yaparken sessizlik ve dinginlik arıyorsanız burası tam size göre.

Adres: Emecik, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “İnsanı dinlendiren huzurlu bir kamp yeri.”

4. Aktur Çadır ve Karavan Kampı

4. Aktur Çadır ve Karavan Kampı

Çam ormanı içinde Türkiye’nin en iyi kamp yerlerinden biri olan Aktur Çadır Kampında sizde kamp yapmak istiyorsanız yer bulamayabilirsiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Emecik, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02527246168

Instagram: @akturcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Türkiye’de ki çadır kamp alanlarında üst sıralarda yer alan bir kamp alanı. Özellikle hijyen ve yerleşim kolaylığı çok iyi. Fiyat performans gayet iyi. Yer bulursanız kaçırmayın derim.”

5. Merdivenli Koyu Datça

5. Merdivenli Koyu Datça

En başta uyarayım Merdivenle Koya ulaşmak biraz zor olacak. Yolun birazını arabayla biraz da yürüyerek gitmeniz gerekiyor. Adını antik merdivenlerden alan koya ulaştığınızda bütün yorgunluğunuzun geçeceğine eminim. 

Adres: İskele, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Yürüme mesafesi var. Ama görmeye değer bence.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Demlik Apart Camping

6. Demlik Apart Camping

Size evinizdeymiş gibi hissettirecek temizliği ve ilgileriyle kamp yapmaya değil Datça’ya yazlık evinize gelmiş gibi hissedeceğiniz Demlik Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Mesudiye mahallesi ovabükü sok no 29, D:3, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 

Instagram: @demlik_apart_camping

Ziyaretçi Yorumu: “Çok tatlı bir bahçe içerisinde sahile 5-10 dakika yürüme mesafesinde çok memnun kaldığımız bir kamp alanı. İlk defa uzun kamp yapan kişiler olarak aşırı konforlu bulduk. Tuvalet banyolar tertemiz, her çadırın önünde lambalar ve elektrik uzantıları var. Palamutbükü ve çevresindeki her yere çok yakın. Mutfak alanı ve dolaplar tertemiz. Resmen pansiyon kalitesinde bir tatil yaptık.Kesinlikle bir ve daha fazla kere gideceğiz, herkesi de götüreceğiz. Sahipleri de tanıdığınıza çok memnun olacağınız çok yardımsever ve tatlı insanlar.”

7. Ceku Camping

7. Ceku Camping

Datça’da öyle bir kamp yeri düşünün ki sabah uyanınca denizin ve ormanın kokusunu içinize çekip  güne öyle başlıyorsunuz. Eğer sizde böyle sabahlara uyanmak istiyorsanız Ceku Camping sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Mesudiye mahallesi Ovabükü 75, D:1, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05324895285

Instagram: @cekucamping

Ziyaretçi Yorumu: “Datça'nin en huzurlu yerlerinden birinde Ovabükünde doğayla iç içe huzurlu bir deneyim yaşamak için harika bir tercih denize çok yakın plajı ve denizi zaten tek kelimeyle mükemmeldi. Daha önce Datça'da farklı yerlerde kamp yapmış biri olarak söyleyebilirim ki gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Biz ramazan bayramında bir sezon açılmadan gitmemize rağmen çok keyif aldık ayrıca Özkan Bey'e desteklerinden ve bizi ağırladığı için de ayrıca teşekkür ederiz.”

8. Bağlarözü Datça Kamp Konaklama

8. Bağlarözü Datça Kamp Konaklama

Ne kadar rüzgarlı bir yerde bulunsa da yine de her sene burada kamp yapmak için gelenler var. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Yazı, Köyü, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05052255190

Ziyaretçi Yorumu: “Bağlarözü Kamping çok güzel bir mekan. İşletme sahibi Kadir Hocam çok ilgili herhangi bir sorun oluştuğu zaman anında çözüm üretiyor. Çok teşekkür ederiz. 🙂🙋‍♂️”

9. Ovabükü İzci Kampı

9. Ovabükü İzci Kampı

Herhangi bir işletme bulunmayan Ovabükü izci kampı kamp yapmak istiyorum ama etrafımda kalabalık istemiyorum diyenler için oldukça ideal. Denizi berrak ve tertemiz.

Adres: Mesudiye, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Çok iyi, denizi ortamı. Çadır ve karavan için çok ideal. Kesinlikle tavsiye ediyorum.”

10. Datça Base Camp

10. Datça Base Camp

Manzara, konum, yemekler, ilgi ve daha yazmakla bitmeyecek birçok güzel şey için mutlaka Datça Case Camp’e rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Hızırşah, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05054347676

Instagram: @datcabasecamp

Ziyaretçi Yorumu: “Datça’da kamp olarak harika bir deneyim yaşadım. Sahipleri çok misafirperver ve ayrıca bizim için harika yemekler pişirdiler. Tesisler temiz ve iyi organize edilmişti. Daha iyi bir kamp yeri isteyemezdim.'

Datça ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın