Görüş Bildir
Haberler
Bekle Bizi Deniz, Kum ve Güneş: Datça'da Herkesin Keyfine Göre Tatil Yapacağı Alternatif Konaklama Rehberi

Bekle Bizi Deniz, Kum ve Güneş: Datça'da Herkesin Keyfine Göre Tatil Yapacağı Alternatif Konaklama Rehberi

Yeter Şirin
01.04.2023 - 11:05

Huzurlu bir tatili kim istemez ki? Bizde ülkece bir uzaylı istilasını göremediğimiz hayatımızda huzurlu bir tatil yapacağınız otellerin listesini hazırladım sevgili okur. ‘Datça’da nerede kalınır?’ Sorunuzun cevabı bu yazıda. Şıpıdık terlik ve güneş kremleriniz hazırsa buyurun yazının devamına… 🏖️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kuruyanos Ağaç Evleri

1. Kuruyanos Ağaç Evleri

Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bu güzelim aile işletmesi mekanda Datça’da tabiatın içinde huzur içinde keyifli bir tatil sizi bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Mesudiye mah. Hayıtbükü sok.No:57, 48000 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05324749818

Instagram: @kuruyanosagacevleri

Ziyaretçi Yorumu: “Anlatmak için kelimeler tutarsız kalır. Sessiz, sakin huzurlu bir tatil arıyorsanız, aradığınızı tam anlamıyla bulabileceğiniz yer. Nail abi, Gökben abla, Zeynep ve çarşı... Hemen aile oluverdik. Sonsuz teşekkürler.”

2. Gocakapı Evleri

2. Gocakapı Evleri

Temiz köy havasının verdiği huzurlu ve sakinlikle bir tatil istiyorsanız Gocakapı size göre. Özenle ve zevkle döşenmiş odalar, ilgili çalışanları ve koylara yakın mesafesiyle tatilin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Rezervasyon ve daha fazla bilgi için tıklayın

Adres: Cumalı, D:No:116, 48995 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @gocakapi

Ziyaretçi Yorumu: “Sessiz sakin bir köyde keyifle konaklayacağınız bir yer. Beklentimizi oldukça karşıladı. Tertemiz ve zevkli döşenmiş odalar, kibar ve ilgili işletme sahipleriyle cok keyifli zaman geçirdik. Teşekkür ederiz🙏 …”

3. Datça Boheme Butik House

3. Datça Boheme Butik House

Hayıtbükü ve Ovabükünü koylarının ortasında portakal ve limon bahçelerinin arasında hamakta tatlı bir uykudan deniz kokusuyla uyandığınızı hayal edebiliyor musunuz? Datça Bohema bu hayalinizi gerçekleştiriyor. Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Mesudiye, Hayitbükü Sokak No 71/A, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05316224824

Instagram: @datcaboheme

Ziyaretçi Yorumu: “Datça’da kalınabilecek mükemmel bir butik otel bungalov odanızdan çıktığınızda mandalina ve limon ağaçları bahçeye kurulmuş hamak ve salıncaklar çok tatlı bir hava katıyor. Ayrıca kahvaltı da çok güzeldi Uğur beyin ilgisi ve güler yüzü bile tekrar gelmek için sebepti bizi çok güzel ağırladı her şey için teşekkürler tavsiye edilir 😊.”

4. Sasamari Suites Datça

4. Sasamari Suites Datça

Tatilde ev konforu arayanlar Sasamaari’yi tercih edebilirsiniz. Her gidenin çok memnun kaldığı bu yer için daha fazla bilgi almak için tıklayın

Adres: Datça, Barış Cd. 22-26, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @sasamarisuitesdatca

Ziyaretçi Yorumu: “Nezih bir ortam ve aileniz ile güzel bir tatili geçirebileceğiniz güzel bir yer.

5. İtalyan Pansiyon / Casa di Datça

5. İtalyan Pansiyon / Casa di Datça

Datça’da kendinizi İtalyadaymış gibi hissedeceğiniz İtalyan pansiyonu sizi oldukça şaşırtacak. Fiyat olarak diğer işletmelerden biraz tuzlu olsa da bence değer. Daha fazla bilgi almak için tıklayın

Adres: Datça Mah. Küme 1 Evleri N:6, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Instagram: @casadidatca

Ziyaretçi Yorumu: “Otelin ortamı ve ambiyansı çok güzel. Ayrıca çok misafirperver bir yaklaşım vardı. Odalar tertemiz ve kahvaltı çok güzeldi.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Suzi’nin Bahçesi Ahşap Evleri

6. Suzi’nin Bahçesi Ahşap Evleri

Öyle bir bahçe ki zeytin ağaçlarının verdiği serinlik ve kaldığınız evin aşırı konforu sizi sürekli buraya çekecek. Bu tatlı işletme hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. 

Adres: Mesudiye, Hayıtbükü, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Instagram: @suzininbahcesi.datca

Ziyaretçi Yorumu: “Eylül ayı tatilimizde Datça’da nerede kalınır diye araştırırken karşımıza Suzinin Bahçesi çıktı.İlk başta çok tereddütte kalmıştım nerede kalmalıyız diye ama kesinlikle çok doğru bir tercih olmuş Melih beyin ilgi ve alakası ailesinin samimiyeti tam bir aile işletmesi çok sıcak bir ortam yeniden Datça rotamda kalacacağımız yer Suzinin Bahçesi olur iyi ki keşfetmişiz burayı.Melih beye ve ailesine sevgiler…'

7. Yarımada Otel & Restaurant

7. Yarımada Otel & Restaurant

Plajlara yakınlığı, ev yapımı reçelleri ve yemekleriyle misafirlerine harika kahvaltılar ve yemekler sunan işletme hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın

Adres: Ovabükü Mevkii, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @yarimadaotel_datca

Ziyaretçi Yorumu: “3 çocuğumuzla ev konforunda konakladık. Çok temiz ve bakımlı bir tesis. Yemekleri de iç rahatlığı ile tüketebilirsiniz.”

8. Zeytinli Bahçe Datça

8. Zeytinli Bahçe Datça

Huzurlu bir tatil arayanların tercih ettiği Zeytinli Bahçe koylara yakınlığı, adından anlayacağınız gibi bahçesindeki zeytin ağaçlarıyla size güzel bir tatil yaşatacak. Daha fazla bilgi için tıklayın

Adres: Mesudiye, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @zeytinlibahcedatca

Ziyaretçi Yorumu: “Sakin huzurlu bir yer odalar temiz bungalov şeklinde ailelerede tavsiye ederim, koylara yakın Ovabüküne yürüme mesafesinde, personel ilgili keyifli tatil yaptık.”

9. Sardunya Taş Ev

9. Sardunya Taş Ev

Öyle bir işletme düşünün ki hem şehrin kalabalığından uzak hem de plajlara yakın. Böyle bir yer mi var diye merak ediyorsanız rezervasyon ve daha fazla bilgi için tıklayın.

Adres: Sındı Mahallesi Zeytincik Küme Evler No: 53/1 Palamutbükü, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @sardunyarezidans

Ziyaretçi Yorumu: “Sadece kahvaltıya gittim o bile şahaneydi. Odalar çok güzel düzenlenmiş. En yakın zamanda gecelemeyi de düşünüyorum.”

10. Fuda Otel

10. Fuda Otel

Manzarasına karşı içeceğiniz kahve tüm yorgunluğunu atmaya yetecek. Çalışanların ilgisi çok güzel. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: İskele, Sevgi Yolu No:5, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @fudaotel

Ziyaretçi Yorumu: “İkinci kalışım bu çok iyi konumlanmış, çok temiz, küçük bir otel ve iyi bir kahvaltı. Plaja sadece birkaç adım uzaklıkta 🏝️ Şiddetle tavsiye ederim!!”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ayaz Butik Otel

11. Ayaz Butik Otel

Denize yakınlığı, işletmenin konsepti ve hijyeni oldukça etkileyici. Palamutbükünde harika zamanlar geçireceğiniz bu otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: yaka köyü mahallesi , palamutbükü mevkii , no:55, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Instagram: @ayaz_butikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Odalar gayet temizdi, özellikle oda icindeki duvarlara çizilen resimler çok hoş hissettirmişti. Kahvaltısı doğal ve lezzetliydi, çalışanlar candan ve güler yüzlülerdi. Çok memnun kaldık. Kesinlikle tekrar tercih edilesi.”

12. Grape Datça

12. Grape Datça

Üzüm bağının yanında bulunan bu tatlı butik otele 3 günlüğüne gidip 1 hafta kalabilirsiniz. Kahvaltıda bahçenin yetişen ürünlerinin ikram edilmesi güzel bir ayrıntı. Rezervasyon ve daha fazla bilgi için tıklayın

Adres: Kızlan, kızlan sokak 393/1, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @grapedatca

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel şirin aile işletmesi, odaları temiz, fiyatları verilen gayet makul. Kahvaltıları efsane, ilgi ve alakası çok iyi.”

13. Ay Yıldız Butik Otel

13. Ay Yıldız Butik Otel

Taş ev konseptinde size verilen bir oda bu kadar mı konforlu olur diyeceksiniz. İşletmenin özenle hazırladıkları kahvaltı ve leziz akşam yemekleri ile odanızdan çıkmak isteyemeceksiniz. Bu işletme hakkında daha fazla detay için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Datça Mahallesi, Palamutbükü, 48900 Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05052346171

Instagram: @ayyildiz_palamutbuku

Ziyaretçi Yorumu: “Konumu denize yakınlığı özellikle çocuklu iseniz bahçesi bahçe katı odaları mükemmel, her şey çok sade ve çok şık olarak düşünülmüş hiçbir eksik fazla yok kahvaltıda güzeldi biz aile olarak çok memnun kaldık, her şey için teşekkürler. 🙏”

14. Villa Aşina Otel

14. Villa Aşina Otel

Kargı koyuna yakın bu butik otel denize nazır bir manzaraya sahip. Gerek odanın temizliği gerek yemeklerin kalitesi tartışılmaz. Rezervasyon ve daha fazla bilgi için tıklayın.

Adres: İskele, saklıkoy Mevkii 24.sokak No:10, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @villaasina

Ziyaretçi Yorumu: “Odalar çok temizdi, çalışanlar güler yüzlü ve gayet ilgili, yemeklerden ve hizmetten çok memnun kaldık seneye tekrar gelmeyi düşünüyoruz.”

15. Nirvana Butik Otel

15. Nirvana Butik Otel

Köy evinde kalıyormuş hissi veren Nirvana gerçekten sizi huzurun ve tatilin nirvanasına taşıyacak. Çocuklu ailelerin çok tercih ettiği bu işletmesize de iyi gelecek. daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Mesudiye mah. Ovabükü sok. No:193, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05075262583

Ziyaretçi Yorumu: “Nirvana Butik Otel, Ovabuku'nde sahilin en sonunda yer alıyor. Kendine özel plaj alanı var, 2 dakika yürüyerek gidiyorsunuz. Hep çok sakin ve sessizdi. Otel ise gercekten beklentimizin uzerindeydi. Emine hanimin yemekleri çok güzel, her şey bahçeden. Ekmek dahil el emegi. Tatlı bir aile isletmesi, evlerine misafir olmuş gibi hissettik. Tekrar gitmek isteriz. Oda hayatımda gördüğüm en temiz otel odasıydı. Geniş rahat. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Flow Datça Surf & Beach

16. Flow Datça Surf & Beach

Bir tatilden ne beklersiniz? 3 yıldızı olmasına rağmen birçok çok yıldızlı mekanla bence yarışır. Glutensiz yemekler yapmaları bizden artı bir puan aldı. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Datca Marmaris Karayolu 10. Km, 48700

Konum için tıklayın

Instagram: @flowdatca

Ziyaretçi Yorumu: “Çok beğendim, temiz  ve çok  güzel, yemekleride çok güzel, glutensiz yemekleri bile var, her yerde bulunmuyor maalesef, bunu bile düşünmüşler.”

17. Thomas Suites

17. Thomas Suites

Geniş ferah odalarıyla, sessiz ve konforlu bir yerde bulunmasıyla her gelenin diğer yaz için tekrar gelmek istediği ve geldiği bir yer Thomas Suite. Sizde buraya gelen konuklar gibi unutulmaz bir tatil istiyorsanız rezervasyon ve daha fazla bilgi için tıklayın

Adres: İskele, 21. Sk No:1, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @thomassitedatca

Ziyaretçi Yorumu: “Kendi yazlık evimize gitmiş kadar rahat hissettik. Odanın dizaynı son derece güzeldi. Samimi ve içten yaklaşımları için Hasan bey ve eşine ayrıca teşekkürler. Konum olarak Kargı koyuna çok yakın.Seneye Datça 'da nerede kalsak acaba diye bir sorunumuz kalmadı, Teşekkürler Thomas Suites.”

18. Mandalina Bahçesindeki Ev

18. Mandalina Bahçesindeki Ev

Datça'da sanki kendinizi İtalya'nın küçük bir kasabasında hissedeceğiniz özel bir konaklama yeri. Bahçesindeki mandalina ve limon ağaçlarının kokusunu içinize çekerken içinizi bambaşka bir huzur kaplayacak. Özenle dekore edilmiş ve ince detaylarla bezenmiş mekanın iç dekorasyonu ise tam anlamıyla yenilenmenizi sağlayacak.

Adres: Reşadiye, Datça, Muğla 48900

Telefon numarası: 05358222231

Instagram: @mandalina.bahcesindeki.ev

19. Lotus Butik Otel Palamutbükü

19. Lotus Butik Otel Palamutbükü

Her mevsim güzel olan Datça’nın yazın tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi olan Lotus Butik Otel huzurlu bahçesiyle harika bir tatil sunuyor. Sizde bu huzuru deneyimlemek istiyorsanız rezervasyon ve daha fazla bilgi için tıklayın

Adres: Yaka, Palamutbükü Küme Evleri No:42, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @lotusbutikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Doğa ile iç içe ayaklarınızın altında deniz, sessiz sakin bir ortam ayrıca personellerin içtenliği ilgi ve alakası da çabası gerçekten verdiginiz her kuruşa değer. Teşekkürler Lotus.'

20. Muğla ile ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

21.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
88
84
72
67
63
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın