Görüş Bildir
Haberler
Gözyaşları İçinde Son İsteğini Söyledi: 'Eşimi Çok Özledim, Umarım Onu Bir Gün Görebilirim'

Gözyaşları İçinde Son İsteğini Söyledi: 'Eşimi Çok Özledim, Umarım Onu Bir Gün Görebilirim'

Batuhan
26.01.2021 - 09:25

Ölüm döşeğindeki Kovid-19 hastasının son bir kez eşini görmek istediği anları yansıtan görüntüler, yürekleri dağladı. İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir hastane odasında çekilen kayıtta kamyon sürücüsü Tony Brown, insanları koronavirüsüne karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor ve son isteğini dile getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz medyasına yansıyan habere göre; 73 yaşındaki Kovid-19 hastası Tony Brown, Londra'nın kuzeyindeki Barnet Hastanesi'ndeki yatağında yaşam mücadelesi veriyordu.

"Çok kötü bazı gecelerim oldu, çok endişe verici geceler"

"Çok kötü bazı gecelerim oldu, çok endişe verici geceler"

Sky News kanalı tarafından kaydedilen görüntülerde, Tony Brown'a kendini nasıl hissettiği soruluyor. Solunum cihazına bağlı olan Brown ise 'Kesinlikle berbat. Çok, çok korkutucu. Çok kötü bazı gecelerim oldu, çok endişe verici geceler' ifadeleriyle yanıt veriyor.

İki kez eşini aradığını ve ona eve dönemeyeceğini söylediğini belirten Brown, virüse çalışırken yakalandığını anlatıyor. Ayrıca maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarına uymayan insanları suçluyor.

Son isteğini söyledi

Son isteğini söyledi

Muhabir Jason Farrell'e eşi Linda'yı en son iki hafta önce gördüğünü söyleyen Tony Brown, gözyaşlarına boğularak 'Onu çok özlüyorum. Umarım onu bir gün görebilirim. İnşallah göreceğim. Şu anda istediğim tek şey bu. Hayatta başka bir şey istemiyorum' diyor.

Röportaj ise Tony'nin Linda ile telefon görüşmesi yaptığı sırada sonra eriyor. İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Tony Brown bu mülakattan saatler sonra hayatını kaybetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
minik su böreği

Twitter'da tag açıp maske takmamayı savunan ve virüsün aslında olmadığını iddia edenler bu tarz videoları görünce ne düşünüyorlar, gerçekten merak ediyorum.

mertens

Hastaneye zorla yatırılıp yanlış ve yaşlıların kaldıramayacağı ağır tedaviler verilip entübe ediliyorlar. Yaşlı amcam allahtan bünyesi sağlam çıktıda yoğun b... Devamını Gör