Görüş Bildir
Haberler
Google, Zync'i Satın Aldı

Google, Zync'i Satın Aldı

Batuhan
27.08.2014 - 13:28

Google, Zync'i Satın Aldı

Google' ın, Amazon.com ile bulut sistemi yarışı kızışırken arama motoru devi Salı günü yeni kurulan video ve özel efekt şirketi Zync Inc.'yi satın aldığını açıkladı.

Anlaşmanın detayları açıklanmadı.

Zync, 'Star Trek Into Darkness' ve 'Looper' adlı filmlerde de kullanılan video ve özel efekt özellikleri hizmetini sunuyor. Hizmet Amazon bilgisayarlar üzerinden sunuluyor ancak Google Zync'i kendi bulut platformuna alacağını bildirdi.

Google bu senenin başında kendi bulut platformunu kullanan daha fazla geliştirici ve şirketi çekmek için hamleler yapmıştı. Amazon Web Hizmetleri bu piyasadaki açık ara lider olsa da Google, Amazon'u yakalamak için çok fazla para ve zaman harcıyor ve tüm yetenek gücünü kullanıyor.

Google Mayıs ayında bulut izleme hizmeti Stackdriver'ı satın almıştı ancak Stackdriver müşterilerinin Amazon'unki dahil farklı bulut platformlarını kullanmasına izin vermişti.

Zync internet sitesinde Google'ın Bulut Platformu'na katılmanın yeni kurulan şirketin daha iyi bir fiyatlama sunmasına yardım edeceğini bildirdi. Şirket stüdyolara saat başına değil dakika başına ücret biçebilecek.

WSJ

Kaynak: http://www.wsj.com.tr/article/SB10001...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0