Görüş Bildir
Haberler
Gazze Katliamı Animasyon Oldu

Gazze Katliamı Animasyon Oldu

18.07.2014 - 12:30 Son Güncelleme: 18.07.2014 - 13:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsrail ordusunun, Yahudi 3 gencin Batı Şeria’da ölü bulunmasının ardından başlattığı operasyonda ölü sayısı 270'i aşarken, katliam sosyal medyada da geniş yer buldu. '#GazzeSiyonizmeMezarOlacak' etiketi dünya gündeminde bir numaraya yerleşirken, Gazze'nin abluka altında yaşadıklarını anlatan bir animasyon oldukça rağbet gördü.

İsrail'in Gazze şeridine düzenlediği kanlı saldırılarda şu ana kadar 270 Filistinli hayatını kaybetti. Dünyanın gözü önünde karadan - havadan ve denizden düzenlenen bu sindirme ve öldürme operasyonlarına karşı ülkeler sessizliğini korurken, Twitter'da popüler 'hashtag'lerde (Twitter etiketi) Gazze saldırılarına dair tepkilerin yer aldığı görüldü. Twitter'da Dünya gündeminde '#GazzeSiyonizmeMezarOlacak' etiketi ilk sıralarda yer aldı.

Bazı ülkelerin Twitter hesaplarında şu 'hashtag'lerle mesajlar paylaşılıyor, insanlar İsrail operasyonlarını kınıyor.

Türkiye'de insanlar, '#GazzeSiyonizmeMezarOlacak

#TerroristsIsrael #SpamIsraelinTurkey #UyumaTürkFilistinKanAğlıyor #KatliamaSessizKalmaTürkiye SoyunKurusun Katilisrail ŞimdiDuaVakti GazzeYanıyor' şeklinde hashtagler ile mesaj yayınlıyor.

Bu arada internette yayınlanan bir animasyon, İsrail ile Mısır tarafından abluka altında bulunan Gazze'nin durumunu en iyi anlatan cinsten...

Kaynak: http://www.manyakhaber.net/dunya/gazz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0