Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Taraftarı da "Hükümet İstifa" Sloganları Attı

etiket Galatasaray Taraftarı da "Hükümet İstifa" Sloganları Attı

Abdullah Demir
12.03.2023 - 10:14 Son Güncelleme: 12.03.2023 - 16:16

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin yarattığı afette kurtarma, koordinasyon ve ilk yardım alanlarındaki eksikliklere tribünlerden gelen tepkiler devam ediyor. Beşiktaş ve Fenerbahçelilerin ardından Galatasaray taraftarları da hükümeti istifaya çağırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan”

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Karşılaşmayı izlemek için tribünlerdeki yerlerini alan sarı-kırmızı taraftarlardan bir kısmı, hükümeti istifaya davet etti. Kapalı üst tribünde bir grup taraftar, “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan” tezahüratı yaptı.

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçta Sarı Lacivertli taraftarların 'Hükûmet istifa' tezahüratı resmen geceye damgasını vurdu.

Beşiktaş ile Antalyaspor maçının başlama vuruşundan önce Beşiktaş tribünlerinden 'Hükümet İstifa' sloganları yükseldi. Antalyspor taraftarının da protestolara destek verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinde taraftarların 'Hükümet istifa' tezahüratları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi rahatsız etti. Bahçeli, maçların seyircisiz oynanması için konunun takipçisi olacaklarını aktardı.

Süper Lig'in 25. haftasında evinde Kasımpaşa'yı yeni transferi Nicolo Zaniolo'nun attığı golle 1-0 yenen lider Galatasaray, üst üste 14. maçını kazanarak lig tarihinin en uzun galibiyet serisine ulaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
118
12
7
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theo

Dün birkaç yav..Ak vardı burda,Gs böle slogan atamaz hepsi fetöcü falan diye köpeklik yapan.Buyursunlar bu postun altına da haklarını verelim..

bjk81

Bi ara geliyorlardı, anketler geldikçe azaldılar iyice. yağ ve tüp kuyrukları ile göster cep telefonunu taktikleri daha fazla işe yaramadığı için yeni taktik... Devamını Gör

Halil

Burada fb bjk gs konu değil artık halk olarak karar verdik saltanat bitecek hiç kaçarları yok artık

metin tan çözer

Galatasaraylıyım. Anormal bir durum değil bence. Olması gereken bir tezahürat