Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Melo'dan Mutlusu Yok

Galatasaray'da Melo'dan Mutlusu Yok

Enver K.
02.05.2015 - 11:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından, tahmin edilenden çok daha kısa sürede takıma dönen ve Sivasspor karşısında bir de kafa golü atan Felipe Melo’dan mutlusu yok.

Sivas maçında attığı kafa golüyle, galibiyetin mimarlarından olan Brezilyalı futbolcu, “Arkadaşlarıma gol ve mücadelemle yardım ettiğim için mutluyum. Pitbull yarı finalde” ifadesini kullandı.

Brezilyalı futbolcu bu sevincini, mücadele sonrası instagram hesabındaki şu mesajla paylaştı: “Arkadaşlarıma gol ve mücadelemle yardım ettiğim için mutluyum. Pitbull yarı finalde. Her şey için tanrıya teşekkürler.” Galatasaraylı taraftarlar da bu mesajın altına yüzlerce yorum atıp, Sambacı’ya olan desteklerini ilettiler. Melo, kendisini sert bir dille eleştiren Sivasspor’un hocası Sergen Yalçın’a ise cevap vermemeyi tercih etti.

‘Boşver, sen işine bak’

Sergen hoca, Galatasaray yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, Melo’nun Da Costa’ya yaptığı sert faulu hatırlatarak, Bu vasıfsız yabancı oyunculara bu kadar tölerans tanınırsa, bizim çıkıp kupayı alma şansımız var mı?” ifadesini kullanmıştı. Galatasaray’ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ve takım arkadaşları, bu sözler sonrası Melo’ya, Sen kimseyi kafana takma, işine odaklan” diyerek destek çıktılar.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın