Görüş Bildir
Haberler
Fondöten Kullanma Alışkanlıklarına Göre Hangi Ülkede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

Fondöten Kullanma Alışkanlıklarına Göre Hangi Ülkede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
01.03.2019 - 18:45 Son Güncelleme: 27.03.2019 - 16:24

Makyaj alışkanlıklarımız bizim hakkımızda çok şey söyler! Özellikle de makyajın en önemli kısmı olan fondöten kullanımı neler neler anlatır karakterimiz hakkında öğrenmek istemez misin? Hadi o zaman hemen teste gel, seni tanıyalım ve aslında hangi ülkede yaşaman gerektiğini söyleyelim!

1. Öncelikle şunu öğrenmek istiyoruz: Ten makyajı sence nasıl olmalı?

2. Peki söyle bakalım: “Favori fondötenim” demen için fondötenin nasıl olmalı?

3. Bu nedenler acaba fondöten alırken de seni etkiliyor mu? Yani fondöten alırken en çok neye dikkat ediyorsun?

4. Peki ya fiyat? Fondöten alırken fiyatı senin için ne kadar önemli?

5. Her kadının çilesi fondöten rengi seçmek! Sen fondöteninin rengini nasıl seçiyorsun merak ediyoruz!

6. Herkesin fondöten kullanmak için bir sebebi vardır: Peki seninki ne?

7. Söyle bakalım, fondöten alırken seni en çok ne etkiliyor?

8. Peki bu aralar şu an kullandığın fondötenini değiştirmeyi düşünüyor musun acaba?

9. O zaman şunu da soralım: Ne olursa kullandığın fondöten markasını değiştirirsin?

Fransa'da yaşamalısın!

Fransa'da yaşamalısın!

Sana bir şey diyelim mi? Sen gerçekten kadın gibi kadınsın! Giyinişinle, oturuşunla kalkışınla, tavırlarınla erkeklerin rüyalarını süslediğini söyleyebilliriz. Fakat işin iyi tarafı sen bunu çoğu kadının aksine onları etkilemek için değil, tamamıyla kendin için yapıyorsun. Kendin için giyiniyor, kendin için yapıyorsun makyajını. Çoğunlukla doğallıktan yana olsan da rujsuz dışarı çıktığın asla görülmemiştir. Açık sözlüsün de, lafı dolandırmayı sevmezsin direk söylersin. Doğal bir çekiciliğin olduğu ise zaten inkar edilemez bir gerçek! İşte tam da bu yüzden sen Fransa'da yaşamalısın! Senin ruhunu Fransa'dan daha iyi doyuracak bir ülke=yok!

İspanya'da yaşamalısın!

İspanya'da yaşamalısın!

Görüp görebileceğimiz en tatlı, en sempatik, en sıcak kanlı kadın olmayı nasıl başarıyorsun? Tavırlarındaki samimiyet bizi bizden alıyor resmen. O kadar içtensin ki. Ayrıca inanılmaz hareketlisin! Yerinde durmak bilmiyorsun asla. Öyle ki bu konuşmalarına bile yansıyor, inanılmaz hızlı ve hararetli konuşuyorsun. Sürekli bir heyecan içindesin, hayatı hep dolu dolu yaşıyorsun. Sendeki bu neşe, sempatiklik ve heyecan seni inanılmaz çekici yapıyor. İşte bu neşenin, heyecanın, enerjinin ve sempatikliğin yakışacağı yer kesinlikle İspanya! İspanya'da kendini bulacak, içindeki kadını dibine kadar yaşayacaksın!

İngiltere'de yaşamalısın!

İngiltere'de yaşamalısın!

Sanki kraliyet ailesinden geliyormuşçasına bir asillik, soyluluk var sende. Öyle ki insanlar karşında kendilerine çeki düzen vermek zorunda hissediyorlar. Zarif tavırların ve elit zevklerinle de insanları kendine hayran bırakmayı her zaman başarıyorsun. Tam bir diplomatsın da, kimseyi kırmaz daima orta yolu bulursun. Fakat çözülmesi, anlaması oldukça zor bir kadınsın. Yüzündeki ifadeden ne düşündüğün, ne istediğin asla anlaşılmaz. Duygularını gizlemekte bir numarasın yani. İşte tam da senin ruhuna hitap edecek ülkeyi bulduk: İngiltere!

İtalya'da yaşamalısın!

İtalya'da yaşamalısın!

Seni tanımayan, seninle aşık olmayan kimse daha önce gerçek aşkı, tutkuyu yaşamamıştır. Çünkü sen kuşkusuz yeryüzündeki en tutkulu kadınsın. Tam anlamıyla bir aşk kadınısın! Estetiksin de; giydiklerin, tavırların hepsi sende o kadar güzel duruyor ki. Ayrıca aklının içi tıpkı Venedik'in kanalları gibi; bir sürü tilki gezer içinde, ama hiçbirinin kuyruğu birbirine çarpmaz. Yani dememiz o ki tam anlamıyla komplike oyunların kadınısın. Öyle güzel oyunlar oynarsın ki karşındakine onun ruhu bile duymadan, istediğin her şeyi elde edersin. İşte tam da bu yüzden İtalya'da yaşamalı ve içindeki o tutkulu kadını dünyanın en tutkulu ülkesinde yaşatmalısın!

Amerika'da yaşamalısın!

Amerika'da yaşamalısın!

Sen her şeyden önce realist bir kadınsın. Çocuk da yaparım kariyer de diye hayallere kapılmazsın, sadece bir şeye odaklanır ve onu da daima başarırsın. Genelde odaklandığın kısım da kariyerin olur aslında. Tam bir işkolik, iş kadınısın sen! Hırslısın da bu konuda, tuttuğunu koparır ve daima daha ileriyi hedeflersin. Diğer yandan da eğlencenin dibine çok güzel vurursun. Eğlenmek neymiş herkes gelsin de senden öğrensin hatta. Ayrıca son derece bakımlı ve modayı yakından takip eden bir kadınsın. İşte tam da bu yüzden senin yaşaman gereken yer çok net: Amerika! Kariyerin de, modanın da, eğlencenin de merkezi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
340
196
76
69
33
25
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Neden İspanya? Hayır kendi cilt tonumdan biraz daha koyu olsun dedim diye mi bu..

Aymira Ay

İspanya'da yaşamalısın!

Nazlı Aşkın

Fransa'da yaşamalısın!