Görüş Bildir
Haberler
Fahrettin Altun'dan CHP'li Özel'e: 'Sesi Kulakları Tırmalayan Hadsiz'

Fahrettin Altun'dan CHP'li Özel'e: 'Sesi Kulakları Tırmalayan Hadsiz'

CHP'li Özel'in Erdoğan ve Bahçeli hakkındaki sözlerine tepki gösteren İletişim Başkanı Altun, 'Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ve sayın Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Hak ettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve sayın Devlet Bahçeli’ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hakettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır' ifadelerine yer verdi.

CHP'li Özel, "Bahçeli ve Erdoğan iki ayrı kişiler, ama tek prompterleri var. Prompterlerin kablosu saraya bağlı. Erdoğan ne derse papağan gibi birkaç gün sonra Bahçeli tekrarlıyor" demişti. 🎥

Devlet Bahçeli, bugün konuştuğu sırada bütün muhalefet partilerine hakaret etti” diyen Özel şunları aktardı: 

“Bize de ‘beşinci kol faaliyeti’ demiş. Recep Tayyip Erdoğan’la iki ayrı kişiler ama tek prompterları var. Prompterların kablosu saraya bağlı. Cumhur ittifakını yöneten derin akıl CHP’ye ‘beşinci kol faaliyeti’ dedirtti. Buna biz en sert yanıtı verdik çünkü ‘beşinci kol faaliyeti’ şudur: 

Bunu ilk kez General Franco kullanmıştır; faşist diktatör. Madrid kuşatma altındadır, sorarlar Franco’ya ‘Madrid’i ne zaman alacaksınız’ diye. [Franco] ‘Dört koldan kuşattık Madrid’i, ‘beşinci kol faaliyetimiz’ de içerde çalışıyor’ diyerek ajanları, içeriden satın alınmış diyerek bazı unsurları ifade etmektedir.”

Bahçeli, bir diktatörün koltuk değneğidir’

CHP’yi ‘beşinci kol’ olarak ilk başta Erdoğan’ın sonra da Bahçeli’nin nitelendirdiğini’ hatırlaran Özel, şöyle devam etti: “Erdoğan bir faşist diktatörün, Franco’nun ‘beşinci kol’ ifadesini kullanarak bir diktatör bozuntusu olduğunu itiraf etmişti. Bu arkadaş da (Bahçeli) diktatör bozuntusunun küçük ortağıdır, küçük diktatördür. Partisinde diktatördür, Türkiye’de de bir diktatörün koltuk değneğidir.

Bir diktatör düşerse yerine demokrasi gelir. Biz sandıkta bu diktatörü ve bu diktatöryel faşist rejimi başımızdan uzaklaştırmaya and içmiş durumdayız. Millet de buna uyanmış durumda. Diktatör, düşmesin diye tutunduğu koltuk değneğinin adı da, bugün bize ‘beşinci kol faaliyeti’ diyen Devlet Bahçeli’nin ta kendisidir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
18
10
9
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Giordano Bruno

Tipi gözlerimizi kanatan propagandacı it, bi bebeğin gözlerine baksan bebek felç olur ruhundaki kötülükten, bu konumdayken milletin sesine mi laf ediyorsun p... Devamını Gör

U

hadsiz biri varsa oda sensin Fahrettin Altun

Cersei Reiz

Kuklalar