Görüş Bildir
Haberler
TV
Evlilik Hakkında Her Şey 30 . Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Evlilik Hakkında Her Şey 30 . Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
05.05.2022 - 21:55

FOX TV'nin başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Sanem her şeyi ortaya çıkartır. Çolpan ise sinirlerine hakim olamaz ve Sanem'e meydan okur. İkili arasındaki sinirler gerilirken, Azra ve Efe arasındaki olaylar her yere yayılır. Çolpan ise Erman'ı beklemediği bir şekilde basar. Peki Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümde neler olacak? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 30. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm fragmanı yayınlandı. MF Yapım imzası taşıyan başarılı dizide Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu üçlüsünün başarılı oyunculukları, dizide anlatılmak istenilen hikayeyi daha etkili kılıyor. Peki Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümde neler olacak? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 30. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Evlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm 1. Fragmanı

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölümde Neler Oldu?

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölümde Neler Oldu?

Erman ve Çolpan'ın, birlikteliklerini açıklamak için düzenledikleri yemekte odak noktası yine Sanem olur. Yakaladığı evlilik cüzdanına bakmak isteyen Çolpan'ı engellemeye çalışan Sanem, beklenmedik bir hamle ile bu durumu engeller. Fakat yaptığı şey Bora ile arasındaki ilişkiyi çıkmaza sokar.

Sanem'in durumu kurtaracak çözümü kalmayınca çareyi Azra'dan yardım istemekte bulur. Fakat Sanem'in fark etmediği şey ise bu sefer fazla ileri gittiği ve Bora'yı zora soktuğudur. Bağnaz törelere kurban giden Gülistan ise oğlunun canını kurtarmak için Çoplan'dan yardım ister. Çolpan ise bunu kabul eder.

Dava sürecinde Çolpan'ın Gülistan hakkında öğrendiği her gerçek ise davanın gidişatında büyük rol oynayacaktır. Azra ile yakınlığını ilerletmek isteyen Efe, Azra'dan beklemediği bir tepki görerek ikilinin arasını gerilime sürükler. Efe ise durumu değiştirmek için Azra'ya bazı farkındalıklar kazandırmayı kendine görev edinir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın