Görüş Bildir
Haberler
Evlatlarını Erken Yaşta Kaybederek Acıların En Büyüğüyle Sınanmak Zorunda Kalmış Ünlüler

etiket Evlatlarını Erken Yaşta Kaybederek Acıların En Büyüğüyle Sınanmak Zorunda Kalmış Ünlüler

Meltem
12.11.2019 - 15:25

Renkli hayatların ardında ne çok dram var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhittin Korkmaz

Muhittin Korkmaz

Emektar oyuncu Muhittin Korkmaz, YouTube dünyasının en güler yüzlü çocuklarından biri olan ve 'Oha Diyorum' kanalıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Cem Korkmaz'ın babasıydı bildiğiniz üzere... Geçtiğimiz yıl Kasım ayında intihar ederek yaşamına son veren Cem Korkmaz tüm sevenlerini yasa boğmuştu.

Kenan Sofuoğlu

Kenan Sofuoğlu

Henüz dört aylık bebeği Hamza Sofuoğlu'nu 2015 yılında beyin kanamasına bağlı kaybeden yarışçı ve milletvekili Kenan Sofuoğlu, belki de acıların en büyüğünü yaşadı.

Burhan Şeşen

Burhan Şeşen

Grup Gündoğarken'in üyelerinden biri olan ve solo olarak da kariyerine devam eden Burhan Şeşen, 26 yaşındaki oğlu Serhan Şeşen'i menenjitten ötürü kaybetmişti.

Neşe Karaböcek

Neşe Karaböcek

Orta Şark'ın Altın Bülbülü lakabıyla sahnelerde bir dönem fırtınalar estiren Neşe Karaböcek de bu başa çıkılması en zor acıyı yaşadı. 44 yaşındaki oğlu Hasan Ali Yener'i bu yıl kaybeden ünlü sanatçının cenazede ağzından dökülen sözcükler de her şeyi özetledi: 'Senin düğününü yapacaktım. Güzel oğlum benim...'

Coşkun Göğen

Coşkun Göğen

Yeşilçam'ın Tecavüzcü Coşkun'u Coşkun Göğen iki yıl boyunca kanser tedavisi gören kızı Dünya'yı 2018 yılında kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erol Büyükburç

Erol Büyükburç

2015 yılında kalp krizi geçirerek aramızdan ayrılan efsane sanatçı Erol Büyükburç, kendisi gibi müzisyen olan kızı Ajlan'ı 1999 yılında bir trafik kazasında kaybetti. Ajlan, ehliyetini kazadan sadece üç gün önce almıştı.

Cenk Koray

Cenk Koray

Tele Kutu yarışmasıyla bir dönem ekranların vazgeçilmez isimlerinden olan sunucu Cenk Koray'ı 2000 yılında kaybetmiştik. 1996 yılında bir barda çıkan kavgada oğlu Nihat Koray'ın burnu kırılmış, eve dönen 19 yaşındaki Nihat geçirdiği sinir kriziyle babasının gözleri önünde cama kafasını vurmuştu. Şah damarı kesilen genç hastaneye ulaşamadan yaşamını yitirirken Cenk Koray'ın oğlunun ardından yazdığı şu sözler yaşadığı acının boyutlarını kanıtlar nitelikte: 'Fıskiye gibi kan fışkırıyordu. Kan fışkırıyordu, umutlarım, istikbalim, hayatım yerlere dökülüyordu. Bana yakın durması gereken oğlum, beni ölmeden öldürüyordu...'

Eşref Kolçak

Eşref Kolçak

Uzun yıllar kanser tedavisi gören Türk pop müziğinin efsanelerinden Harun Kolçak 2017 yılında yaşamını yitirmiş, babası Eşref Kolçak 'Ah benim dik kafalı Harunum' dediği oğluna acı bir şekilde veda etmişti. Yeşilçam'ın en büyük oyuncularından Eşref Kolçak'ı da geçtiğimiz Mayıs ayında kaybettik.

Mesut Yılmaz

Mesut Yılmaz

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz ruhsatlı tabancayla başına ateş açarak intihar etmişti.

Selçuk Uluergüven

Selçuk Uluergüven

Bizimkiler dizisinde oynadığı Davut karakteriyle bir dönem ekranlara kilitleyen Selçuk Uluergüven, 2014 yılında, kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Ünlü tiyatrocu, kendisi gibi sahne sanatçısı olan oğlu Eren'i sahnede üzerine dekor düşmesi sonrası kaybetmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seren Serengil

Seren Serengil

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan ve gündemden neredeyse hiç düşmeyen Seren Serengil, erkek doğumla dünyaya getirdiği bebeği Stephanie'yi kaybetmişti.

Ve son olarak torununu kaybeden Ali Şen...

Ve son olarak torununu kaybeden Ali Şen...

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından iş insanı Ali Şen, evlat acısıyla değil, torun acısıyla yandı. Şile'de ATV aracına benzer UTV adı verilen aracıyla yaptığı kaza sonrası hayatını kaybeden 17 yaşındaki Alp Ali Şen'in ardından tüm Türkiye yasa boğulmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
611
95
34
25
19
19
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
User

Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim demişler. Ama evladı ölene bir şey bulamamışlar. Evlat acısı öyle bir şeymiş. (Alıntı yorumdur.) Allah evlat acısı ver... Devamını Gör

Hipergrafi

Adile Naşit'te tek çocuğunu, 16 yaşındaki oğlunu kaybetmiş. Onun zamanında oyuncular çok para almaz kıt kanaat geçinirmiş. Oğlu kalp yetmezliği hastasıymış, ... Devamını Gör

Arzu Deniz Aka

Canımdan can verdigim ikiz bebeklerimi ölü olarak dogurdum. 8 gün suni sancı ve bir cok iskence gibi yontemle dogurtmaya calisti doktorlar. Baska odalardan ... Devamını Gör