Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Hassassın?

Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Hassassın?

Hepimizin minnoş kalbi bazı zamanlar kırılıyor. Kimimiz en ufak bir şeyde büyük yıkıntılar yaşarken kimimiz en ağır şeylerde bile ayağa kalkabiliyoruz. Sen ne kadar hassassın? 

Eğer hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin birinden vazgeçmen zor mu?

2. Aldatılırsan bunu atlatabilir misin?

3. Seninle kolayca arkadaşlık kurabilir miyiz?

4. İnsanların söylediklerini fazla önemser misin?

5. Senin için değersiz birinin hayatından çıkması seni üzer mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki bir arkadaşın sana yalan söyledi ve sen de bu yalanı yakaladın. Bu yalanı bildiğini belli eder misin?

7. Kendine baktığında "Ben çok iyi bir insanım." diyor musun?

8. Söyle bakalım hayatında olan her şeyi biriyle paylaşıyor musun?

9. Peki seni kıran birini affetmek için özür dilemesini bekler misin?

10. Son olarak duygularını kontrol edebilen birisi misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hassas kalpli sen için bu dünya bir cehennem!💔

Senin gibi fazla hassas fazla kırılgan biri için yaşamak çok zor. En ufak bir şeyde kendini suçlayabilir veya haksız duruma düşebilirsin. Özür dilemekten asla çekinmeyeceğin gibi empati yeteneğin de oldukça yüksektir. İnsanlarla tartışmayı değil onları anlamayı seçen birisin. Bu nedenle de daha ılımlı ve sakin bir karakterin var. İnsanların söylediklerini çok fazla düşünüyor ve davranışlarını anlamlandırmaya çalışıyorsun. En ufak rahatsızlık duyduğun bir şeyi gecelerce düşünüp, kendi kafanda kurgulayabiliyorsun. Net olmak yerine kendi çıkarımların doğrultusunda insanlara tavır alabiliyorsun. Sen duygularını yoğun yaşayan birisin. Üzüntünü de sevincini de hep en uçlarda hissediyorsun. Sakin bir karakterin yanında öfkelenme ve sinir halinde senden korkulacağını söyleyebiliriz. Sakinsin diye herkesin istediği gibi davranmasına izin veriyor değilsin. Bazı kırmızı çizgilerin var onların aşılması seni rahatsız ve huzursuz eder. Böyle durumlarda acımasızlaşabilir ve karşında kimin olduğunu unutabilirsin. Sonrasında ise 'Acaba çok mu abarttım?' diye düşünmen de kaçınılmaz olur.

Hassaslık mı? Hiç sana göre değil!

Sen pek hassas bir karaktere sahip değilsin. İnsanları anlamayı değil seni anlamalarını tercih ediyorsun. Duygularını gizleyebilir ve ne hissettiğini karşı tarafın anlamasını istemiyorsan bunu fark ettirmezsin. Seni çözmek ve anlamak oldukça zordur. Kolay kolay kimse canını acıtamadığı gibi başkalarının söylediklerini de davranışlarını da önemseyen biri değilsin. Herkesi kendi haline bırakmış ve kendi hayatıyla ilgilenen birisin. Başkalarının hayatlarını çok fazla merak eden ve karışan mutsuz insanlardan olmak istemiyorsun. Belki kendi içinde çözemediğin çok fazla problemin var. Kendine hassasiyet gösterdiğin kadar bir başkasına göstermen pek mümkün değil. Önceliğin her zaman sen ve sevdiklerin oluyor. Bu nedenle öylesine birinin senin hakkındaki yorumu da seni hiç ilgilendirmiyor. Empati yeteneğin biraz düşük olsa da insanlara zor anlarında yardım ediyor ve bir yol bulmalarını sağlıyorsun. Başına gelmeden kimseyi tam anlamıyla anlayamayacağın gibi başkalarına sadece kendi çapında yardımcı olabilirsin. Seni biraz umursamazlığın ile kabul eden insanlar, hayatında kalıcı olarak yer edinebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
34
18
12
12
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Hassas kalpli sen için bu dünya bir cehennem!💔

Elif Çikoğlu

hassas olmayan insan kaldı mı cidden

Metin Kılıç

umursamaz olmaya mecbur bırakan insanlar fazlasıyla var

Gizem Yenikler

Hassaslık mı? Hiç sana göre değil!