Görüş Bildir
Haberler
Bize Doğum Tarihini Söyle, Hangi Burçtan Biriyle Evleneceğini Yüzde Yüz Söyleyelim!

Bize Doğum Tarihini Söyle, Hangi Burçtan Biriyle Evleneceğini Yüzde Yüz Söyleyelim!

Doğum tarihine göre hangi burçtan biriyle evleneceksin? Bu sorunun cevabını merak ediyorsan;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğduğun günü seçer misin?

2. Doğduğun ayı da!

3. Son olarak doğduğun yılı seçer misin?

Koç!

Sen doğum tarihine göre Koç burcu biriyle evleneceksin. Enerjik ve durdurulması zor olan koç burcu ile uyumlu bir ilişkiniz olacak. İlişkide monotonluktan asla hoşlanmayan sen için başka bir burç düşünemezdik. Her zaman yanında olacak ve senin duygularını bakışlarından anlayan, her derdine koşan birini istemişsin. Şanslısın ki senin evleneceğin kişi de tam da böyle biri. Her konuda seni destekleyen ve her konuda destek görmek isteyen Koç burcu biraz zor bir burç olsa da aşık olduğunda ondan daha iyi seven birini tanımıyoruz. Onun evleneceği kişide aradığı tek özellik de beraber bütün engelleri aşabilecek ve en yükseğe çıkabilecek birinin olması.

Boğa!

Sen doğum tarihine göre Boğa burcu biriyle evleneceksin! Sen karakterin gereği daha uyumlu ve sakin birini hayatında istiyorsun. Yeri gelince romantik yeri gelince sonsuz eğlenebileceğin Boğa burcu ile evlilik senin için ideal evlilik olacak. Hayatında eksiklikliğini hissettiğin şeyi evlendiğinde bulmuş olacaksın. Karşında daha sakin ve seni de sakinleştirecek birini arıyorsun. Her zaman bir şekilde orta yolu bulabileceğin ve her tartışmada birbirinizi dinleyeceğin kişi Boğa burcu. Bu nedenle evliliğin hem ömür boyu sürecek hem de herkes tarafından özenilecek. Ne diyelim size şimdiden mutluluklar.

İkizler!

Sen doğum tarihine göre İkizler burcu biriyle evleneceksin! Belki ilk başlarda biraz zorlanacak ve belki de İkizler burcu sevgilinden kurtulmaya çalışacaksın. Hiçbir şekilde anlaşamadığınızı düşüneceksin ama aslında hiç de düşündüğün gibi olmayacak. Sizin zıtlığınız sizi birleştiren şey olacak. Bu nedenle Hemen İkizler burcu diye ayrılmaya kalkma. Zamanla ne o senden vazgeçebilecek ne de sen ondan. Zorlu yollardan geçerek birleştirdiğiniz hayatınız sizin için her zaman önceliğiniz olacak. Sen onun en çok etkileyici kişiliğine, dış görünüşüne ve zekasına hayran olacaksın. Meraklı halleri ile belki de gezilmeyecek yer bırakmayacak belki de beraber birçok şeyin sonucunu bulmuş olacaksınız. Yani seni çok hareketli bir yaşam bekliyor.

Yengeç!

Sen doğum tarihine göre Yenge burcu biriyle evleneceksin. Uzun süredir aradığın aşkı sevgiyi onda bulmuş olacaksın. Sizin öyle büyük bir aşkınız olacak ki herkes 'Biz de böyle sevilir miyiz?' acaba diye düşünecek. Sen hayatın boyunca sevilmeyi beklemiş ve gerçekten çıkarsız bir şekilde hayatını birleştireceğin kişiyi beklemişsin. Onun en çok seni seven halini seveceksin. Yani sana hissettirdiği şeyleri bir daha bir başkasında hissedemeyeceğin gibi daha önce de hiç tatmamış olacaksın. Seni her şeyden koruması ve senin canın yandığında, kendi canı yanmış gibi hissetmesi ile doğru kişiyi bulduğuna da emin olacaksın. Yani sen Yengeç burcu biriyle evlenecek ve sonra hayatının bir anda nasıl değiştiğini gözlemlemiş olacaksın.

Aslan!

Sen doğum tarihine göre Aslan burcu biriyle evleneceksin. Fazla eğlenecek ve fazla heyecanlı bir ilişkiye sahip olacaksın. Senin tam da aradığın şey bu. Aşkın yanında tutku da senin için çok önemli ve bir ilişki de tutku yoksa senin için çekilmez bir hal alabilir. Aslan burcu biriyle belki biraz zor anlaşacak ama yine de ondan vazgeçemeyeceksin. Çünkü sana hissettirdiği şeyler ve hayata bakış açısı senin ilgini çekiyor olacak. Koruyucu, neşeli, eğlenceli özellikleri ile seni bir şekilde kendine bağlamış olacak. Yani sen Aslan burcu biriyle evlenecek ve çok mutlu bir birlikteliğe adım atmış olacaksın.

Başak!

Sen doğum tarihine göre Başak burcu biriyle evleneceksin. Aradığın bütün özellikleri Başak burcunda bulacaksın. Senin için kariyer ve başarı oldukça önemli olduğu için karşındaki insanın da başarılı olması onu senin için çekici kılıyor. Hayatına girdiği andan itibaren senin hayatını kolaylaştıracak biri ile evleneceksin. Senin bir ilişki de önem verdiğin şey sadakat. Bu sadakati  de Başak burcunda bulacaksın. Her anlamda kendini yükseklerde hissedeceğin kişi ile evlendiğinde kendini daha mutlu, daha öz güvenli hissediyor olacaksın. Başak burcu ile evlenmek sana her anlamda iyi gelecek.

Terazi!

Sen doğum tarihine göre Terazi burcu ile evleneceksin. Sen aşık olacaksan kesinlikle Terazi burcu birine aşık olacaksın. Sana hissettirdiklerinin yanında çekiciliği ve becerikli hali seni senden alacak. Her zaman sevgiye önem veren Terazi burcu ile şimdiye kadar ne umduysan bulmuş olacaksın. Hayatına iyiliği, düşünceleri ile farklı pencereler açan Terazi burcu ile yakaladığın uyum sayesinde faklı bir bakış açısı da yakalamış olacaksın. Evleneceğin insanla tanıştığın ana kadar yaşadığın her şeyi boş olarak gördüğün ve 'İyi ki' dediğin günleri Terazi burcu ile evlenerek yaşamış olacaksın.

Akrep!

Sen doğum tarihine göre Akrep burcu biri ile evleneceksin. Hayatını birleştireceğin kişi Akrep burcundan olacak. Belki zor güvenen belki fazla sınırları olan ve zor hayatına birini alan Akrep burcu için sen farklı biri olarak geleceksin. Senin onu fark etmenden önce o seni fark etmiş olacak. Belki fazla peşinde koşacak belki de sana yıllarca yalvaracak ve en sonunda bu iş olacak. Sen şu an için farklı şeylere odaklı olsan da ve hayatında istediğin şeyler farklı olsa da Akrep burcu birinin seni sevmesi ve sevgisini gösterme şekli senin hoşuna gidecek. Senin için bütün sınırlarını aştığında ve seni kendinden ayırmadığında doğru kararı vermiş olduğunu anlayacaksın. Akrep burcu biri ile sonsuz mutluluğu yakalayabilirsin.

Yay!

Sen doğum tarihine göre Yay burcu biri ile evleneceksin. Senin bir ilişkiden beklentin kesinlikle aşk ve eğlence. Sen sevdiğin zaman bir insanı sevecek şeylerini de çoğaltabilirsin. Onun fark etmediği şeyleri fark edebilir ve onun bilmediği özelliklerini ona söyleyebilirsin. İşte senin bütün bu duygularına karşılık verecek tek bir burç var o da Yay burcu. Her ne olursa olsun eğlencenin yarım kalmadığı bir evliliğe adım atacaksın. Her gününüz başka bir olayla başlayıp bambaşka bir olayla son oluyor olacak. Fazla aşkın olduğu ve fazla eğlencenin olduğu evliliğini Yay burcuna borçlu olacaksın.

Oğlak!

Sen doğum tarihine göre Oğlak burcu biri ile birlikte olacaksın. Sen biraz başarıya önem veren birisin. Seni bir insanın her şeyden önce zekası ve espri yeteneği etkileyebilir. Bu nedenle de Oğlak burcu biriyle evleneceksin. Fazla uyum yakaladığın ve birbirinizin en yakın arkadaşı olduğunuz bir ilişkiniz olacak. Bir bakışınızdan birbirinizin ne demek istediğini anladığını ilişkiniz ise tabii ki uzun yıllar sürecek. Dinlemeyi bilen, problemleri çözmeye çalışan fazla sadıklığı ile bildiğimiz Oğlak burcu senin hayatını sakinleştirmeye gelecek. Şimdi çok yorgun belki de bıkmış hissetsen de bütün bu günlerin geri de kalması Oğlak burcu biri ile tanışman ile olacak.

Kova!

Sen doğum tarihine göre Kova burcu biri ile evleneceksin. Eğer etrafında Kova burcu bir yakın arkadaşın varsa bu evleneceğin kişi o bile olabilir. Çünkü Kova burçları genellikle yakın arkadaşı oldukları kişiler ile evliliğini devam ettirebilir. Sınırlarının olmadığı bir evlilik hayal ediyor ve kimseyi de hayatına karıştırmayı düşünmüyorsun. Senin gibi düşünen bir kişi daha tanıyoruz o da Kova burcu biri. Birlikte daha da özgürleşeceğiniz ve evliliğinizin mükemmelliği ile birçok kişiyi hayrete düşüreceğiniz günleriniz olacak. Senin ona hayranlığın ve onun enerjisi ile uyumu yakalamış olacaksınız. Etrafında Kova burcu biri var mı?

Balık!

hallofseries.com

Sen doğum tarihine göre Balık burcu biri ile evleneceksin. Hayatını birleştireceğin ve fazla aşktan gözünün kör olacağını zamanlar Balık burcu biriyle evlendiğinde olacak. Belki biraz onu ikna etmek için fazla çabalayacak ve sana ilgisi olsa da belli edemeyecek bir Balık burcu ile karşılaşabilirsin. Belki de bu süreçte oldukça yorulacaksın. Ama onun sana sevgisi arttıkça ve senin için yaptıklarını görünce en doğru kararı verdiğini de düşünüyor olacaksın. Sevince her şeyi karşısına alabilen Balık burcu ile evlilikte hiç hissetmediğin şeyleri hissedeceksin. Hayatının en güzel zamanlarını yaşayacağın Balık burcu ile her gün farklı bir güne uyanıyor olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
60
46
23
16
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilkin Rustamzade

Doğduğum yıl yazmadığı için çıkan sonuca inanmıyorum.

isotlu-baklava

Tebrikler test başarılı! İkizler çıktı, ikizler burcu biriyle evlendim. Ama sonuç; boşandım! Sonucu da bilseydiniz teste puanım 10 olacaktı.

Turgut Güler

Lan ne saçma testler bunlar yav bize şunu söyle sana ne olacağını söyleyelim insanın kendisi bile bugün başka iki sene sonra başka olabiliyor nasıl basit bi ... Devamını Gör