Görüş Bildir
Haberler
Sen Özelliklerini Annenden mi Yoksa Babandan mı Aldın?

Sen Özelliklerini Annenden mi Yoksa Babandan mı Aldın?

Dünyaya gelişimizden, karakterimizin oturmasına, kısaca verdiğimiz bütün tepkileri, gösterdiğimiz bütün davranışları ailemize borçluyuz. Peki sen özelliklerini kimden aldın? Bu sorunun cevabı için;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Çözmen gereken bir problem var nasıl hareket ediyorsun?

4. Sen genelde hangi tarafsın?

5. Peki gelecekte bu yerlerden hangisinde olmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangisi daha zor?

7. Sen sevgini nasıl gösteriyorsun?

8. Peki hangi özellik sen de yok?

9. Sen neyden hoşlanmazsın?

10. Son olarak sen üstesinden gelemeyeceğin bir durumla karşılaşırsan ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen özelliklerini annenden almışsın!

Sen bütün özelliklerini annenden almışsın. Sağ duyun, olaylara yaklaşımın ve insanlarla iletişimin bakımından annene benziyorsun. Her konuda sakin kalmayı başarabilen ve en mantıklı olanı bulmaya çalışan birisin. Bu nedenle insanlarla aranda büyük problemler yaşanmaz. Yaşansa da bu problemleri kolaylıkla aşabilirsin. Sen kendi duygularına ve karşındaki insanların duygularına önem veren birisin. Bu nedenle karşında birinin kırıldığını görmek veya çaresiz kalışını izlemek senin canını yakabilir. Herhangi bir insanla kurduğun bağ çok güçlü ve hissettiğin sevgi sayesinde herkese yardım etmeye çalışıyorsun. Her şeye karşı güçlü durmaya çalışsan da en küçük bir şeyde kendini kötü hissedebiliyorsun. Yani güçlü gibi görünsen de aslında hassas ve kırılgan bir yapın var. Bunu herkese karşı göstermeyi tercih etmiyorsun. Herkese yardım ederken birinin sana yardım etmesini beklemiyorsun. Çünkü dertlerini, problemlerini, sorunlarını paylaşmayı tercih eden biri değilsin. Eğer biri anlarsa ona her şeyi anlatabilirsin belki ama özellikle gidip kimseye bir şeyini anlatmazsın. Sen özelliklerini annenden alarak hassas bir karaktere sahip olmuşsun.

Sen özelliklerini babandan almışsın!

Sen karakter özelliklerini babandan almışsın. Onun kadar sağlam durmaya çalışan ama içinde kırgınlıkları biriktiren birisin. Söyleyemediğin şeyleri içine atıyor ve kimseye de belli etmiyorsun. Kimsenin anlamaması için ekstra çaba gösteriyorsun. Neşe vermek, insanları güldürmek için her şeyi yapabilirsin. Anlıkta olsa insanlara dertlerini unutturmak istiyorsun. Bu nedenle senin yanındayken herkes sadece o ana odaklanıyor. Kendi hayatında da problemlerini görmezden geliyorsun. Onları yok sayıyor ve hiç olmamış gibi davranıyorsun. Aslında bu durum seni o anda mutlu etse de zamanla içindeki problemler büyüyor. Bu nedenle bazı şeyleri görmezden gelmek veya yok saymak yerine çözüme kavuşturmak için çabalamalısın. Kendini insanlara ifade etmekte zorlanan ve bazı zamanlarda da fazla içine dönen birisin. Düşüncelerin kafanı daha da karıştırıyor ve kendini bazı anlarda en dipte hissedebiliyorsun. Yani etrafına neşe saçmak için çabalarken kendin bu neşeden fazla yararlanamıyorsun. Babandan aldığın özelliklere göre başkalarını daha fazla düşünen ve uyumlu bir karaktere sahipsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
32
27
12
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Solucanlı Gübre

Yalniz ofke ve inat sorusunda cevap veremedim cunku ikisi de bende fena halde mevcut 🥲

Aleda

Sen özelliklerini annenden almışsın! Ne sandın onedio? O şerefsiz adamdan alacak değildim zaten.

cenk

annenden almışsın çıktı. anneme hiç benzemem.